Blog

Bi vrouw nl oma komt gillend klaar

May 10, 2018 / By : / Category : Hd porn pics free celebrity porn

bi vrouw nl oma komt gillend klaar

Vrouw komt heftig klaar meesteres utrecht
bi vrouw nl oma komt gillend klaarErotische massage kerkrade neuken buurmeisje

  • 137
  • Bi vrouw nl oma komt gillend klaar
  • SEX BIOS HENGELO GEILENEGERINNEN
  • Mijn vrouw wil neuken zaadkut
  • Oude kale kut gratis sex iphone

Gratisharde geile strakke kutjes


Al gauw lag ze te rillen van genot en het duurde dan ook niet lang voordat Ingrid kreunend klaar kwam. Met een druipende mond van het kutgeil keek oma haar dochter aan die er weer gelukkig uitzag, Ingrid trok haar moeder naar boven en begon haar te tongen, ondertussen het kutgeil aflikkend.

Toen ze weer bij de mensen was ging oma op haar rug liggen en begon haar dochter haar uit te kleden en die keek verbaasd naar de grote iets wat hangende tieten van haar moeder en reageerde goh nooit geweten dat je zulke flinke tieten had ma. Het duurde dan ook niet lang of ze begon ze 1 voor 1 te verwennen. Tergend langzaam ging haar hand op zoek naar de rijpe pruim van haar moeder en vond al gauw een grotere clitoris dan zij had en begon die te laten rollen tussen haar duim en vinger, haar moeder werd hierdoor nog natter dan zij al was en begon te lekken, Ingrid likt dit gelijk op en begon haar moeder te beffen toen zij bij de anus aankwam maakte zij die goed nat en stak er een vinger in haar moeder kon een kreetje van genot niet onderdrukken en zij doe er gerust nog 2 bij hoor!

Je vader heeft hem al goed uitgewoond ik kan er tegen hoor. Haar ene hand zat helemaal in de kut van haar moeder en de ander met 3 vingers in haar reet, dit was zo geil dat haar moeder spuitend klaarkwam en wat Ingrid allemaal probeerde op te vangen met haar mond.

Karel kwam bij deze aanblik helemaal klaar en spoot zijn sperma tegen een handdoek. Hij vluchte naar zijn kamer nog steeds vol ongeloof over wat hij gezien had. Ingrid zag dit en lachte inwendig. De dames gingen om beurten douchen en kwamen weer fris en aangekleed beneden.

Ingrid had pizza in de oven gezet en liep er weer sexy gekleed bij en toen haar moeder binnenkwam moest ze even slikken. Oma had ook een kort rokje aan en een blouse aangetrokken van Ingrid, wat ben je van plan ma vroeg Ingrid. Nou ik ga tijdens en na het eten je zoon verleiden en we gaan zijn droom laten uitkomen, dus volg gewoon wat er gebeurd en stap in als je mee wil doen.

Ingrid voelde haar kut alweer nat worden en kon het niet laten even haar hand erdoor te halen ze wilde hem gelijk was en de pizza gaan snijden maar haar moeder hield haar tegen en liet haar hand nog een paar keer door hun kutten gaan en smeerde die toen af aan de pizza van Karel. Eens kijken of die het het merkt reageerde ze. Karel kwam naar beneden en keek rond en zag dat oma zich omgekleed had.

Ziet er geil uit oma, kind wat zeg je tegen een oude vrouw als je oma dat doe je toch niet. Karel kreeg een kleur en verontschuldig zich en ging aan tafel zitten. Oma ging naast hem zitten keek af en toe zijn kant op en vooral naar zijn kruis.

Tijdens het eten viel de vork van oma op de grond en Karel bukte onder tafel om hem te pakken toen zijn hoofd onder de tafel kwam keek hij recht tegen de kut van zijn moeder aan en toen hij zich omdraaide bij oma, de jongen kreeg er het benauwd van ging gauw weer zitten. In zijn broek stond ondertussen een tent, oma zag dit en glimlachte naar Ingrid. Toen zij klaar waren bleef Karel nog even zitten en zijn moeder ruimde af, voorzichtig legde oma haar hand op zijn boven been, Karel keek op zij maar reageerde niet, zijn moeder bukt voorover om de boorde weg te zetten en stond zo dat alles goed te zien was.

De lul van Karel werd allengs stijver en begon pijn te doen maar hij kon er niks aan doen omdat oma hand op zijn been lag. Oma keek hem aan en zij dat ze even iets van moest weten op de computer, met moeite stond hij op en liep naar boven.

In zijn kamer aangekomen draaide hij zich om en stond oma vlak achter hem ze begon hem te zoenen en aarzelend deed hij mee. Oma zocht met haar handen zijn broek en ging die met moeite binnen, langzaam trok ze hem af, net niet tot hij klaarkwam ze zakte door haar knieen en begon haar kleinzoon met overgave te pijpen.

Karel hield het niet lang vol en spoot de mond van zijn oma vol die moedig alles probeerde weg te slikken wat niet lukte en een gedeelte bleef of haar kin plakken. Ze stond op en liep de kamer uit en ging naar haar dochter die al vol spanning stond te wachten, en hoe ging het nou proef zelf maar reageerde oma, en bood haar mond en kin aan haar dochter aan, die likte het sperma van haar zoon bij haar moeder weg en vond dat het hemels smaakte.

Een uurtje later kwam Karel naar beneden om nog wat tv te kijken en ging naast oma op de bank zitten zijn moeder kwam uit te keuken en ging aan de andere kant zitten van hem zitten. Na het journaal was er niks meer op tv en stelde Ingrid voor om een dvdtje op te zetten. Ze koos er 1 uit en drukte op play het was een romantische film en iedereen zat onderuit gezakt te kijken, af en toe keek Karel heimelijke naar de beide vrouwen en genoot dat hij tussen hen inzat.

Tijdens een vrij scene legde oma haar hand op zijn knie en deed hij dat bij haar, voorzichtig begon zijn hand omhoog te gaan en hoopte dat zijn moeder het niet zou merken die had echter alles gezien en wist dat het een geile avond zou worden. Toen hij onder de rok van oma kwam voelde hij al dat ze nat was en dus heet, hij keek naar zijn moeder en zag dat die met haar hand ook onder haar rok zat, dit gaf de jongen moet en duwde toen zijn vingers bij oma naar binnen.

Hij ging hier zo in op dat hij niet door had dat zijn moeder ondertussen haar hand op zijn paal had neergelegd langzaam trok ze zijn gulp open en liet zijn leuter vrij en ging van de bank af en kroop tussen zijn knieen, Karel schrok en wilde zijn hand bij oma uit pruim halen maar kreeg daar de kans niet voor en zo werd hij gepijpt met lange halen door zijn moeder en moest hij zijn oma vingeren wat hij overigens met plezier deed.

Oma draaide haar hoofd naar hem toe en gaf hem een innige tongzoen. Ze waren nu alle 3 zo geil dat ze naar de slaapkamer van Ingrid gingen en elkaar langzaam begonnen uit te kleden overal werd geknepen en gelikt geen plek bleef ongelikt vervolgens moest Karel op het bed gaan liggen en liet oma zich over de lul van haar kleinzoon zakken Ingrid ging met haar kut op zijn mond zitten en liet hem likken ondertussen zaten de vrouwen elkaar te tongzoenen.

Oma voelde dat ze van het gebonk ging klaarkomen en begon te kreunen dit wat het teken voor Karel om nog beter zijn beste te doen en kwam gelijktijdig met haar klaar. Oma rolde van hem af en Ingrid begon haar zoon weer te pijpen zodat zijn lul stijf bleef staan.

Oma zei tegen Ingrid dat ze hem moest laten neuken Ingrid ging gelijk op zijn hondjes staan en Karel ramde zijn leuter naar binnen. Ondertussen was oma aan de tepels van haar dochter gaan likken en trok er met haar tanden aan, het duurde dan ook niet erg lang voordat Ingrid gillend van genot klaarkwam. Karel keek met genoegen naar zijn moeder die hij goed verwent had en had ook nog steeds een stijve waarop oma zei dat hij die mocht legen in reet, Karel wist niet hoe snel hij daarop in moest gaan en neukte zijn oma's reet 10 minuten lang tot hij voor de 5de keer die dag klaarkwam.

Nadat ze zich opgefrist had ging oma naar huis met de belofte dat zij het weekend zou komen slapen nou ja van slapen zou wel niet veel komen dachten ze. Vandaag heeft hij mazzel: En die woont aan de andere kant van het land, dus oma komt pas morgen terug. Daarom eet Roy vandaag gewoon thuis.

Het wordt een snelle pizza, en dan naar de sportschool. Daar komt hij twee keer per week, al jaren. Op doktersadvies, om een betere conditie te krijgen. En hoewel hij er eerst een hekel aan had, is hij het in de loop der tijd steeds leuker gaan vinden. En zijn conditie is met sprongen vooruit gegaan, dankzij het vele fietsen en lopen.

Ook op de sportschool heeft Roy met weinig mensen contact. Hij heeft zelfs een bepaalde voorkeur ontwikkeld. De ander is blank, en woont in dezelfde straat als Roy. Ze zijn veel ouder dan hij; waarschijnlijk zo rond de veertig. Hij kwam dan zelfs nog heftiger klaar dan wanneer hij aan zijn jonge klasgenootjes dacht. Vandaag is het vrijdag, en hij hoopt dat de twee vrouwen er ook weer zullen zijn. Niemand die haar hoort. Haar enige huisgenoot is haar man, en die belde net dat er problemen zijn met een project in Hamburg.

Hij haalt veel te veel naar zich toe; wil hij eigenlijk wel thuis zijn? Het zou Ilse niet eens verbazen als hij de komende nachten een nieuw liefje ligt te neuken. Hij heeft haar al zo vaak belazerd, en het zal ongetwijfeld veel vaker gebeuren dan zij weet.

Maar dat is juist het probleem: En als ze Bob verlaat, moet ze alles opgeven. Haar mooie huis, alle luxe, de reisjes. Ze zijn op huwelijkse voorwaarden getrouwd, en heel erg veel krijgt ze niet als ze een scheiding aanvraagt. En er is nog een probleem: Ze maakt er het beste van en geniet van de luxe. Maar ze mist liefde, warmte. Ilse heeft ervan genoten, ze vond het fantastisch om door haar beste vriendin te worden klaargelikt.

Ze zou met Angela naar de sportschool gaan, zoals iedere vrijdagavond. Ze heeft absoluut geen zin. Maar ze heeft ook geen behoefte aan het gedram van Angela; die gaat haar toch weer overhalen om mee te gaan. Ze pakt haar spullen; misschien is het wel goed als ze even afleiding heeft. Waarschijnlijk is die knul van even verderop er ook weer; die zit elke vrijdagavond naar haar billen en borsten te staren.

Ilse kan een glimlach even niet onderdrukken als ze aan die starende puber denkt. Ze zag hem trouwens vanmiddag nog, toen hij zijn ouders uitzwaaide. Die liepen met koffers te sjouwen, en zullen dus wel met vakantie zijn gegaan. Dan is hij nu dus alleen. Ze grinnikt bij de gedachte dat hij wel bij haar kan slapen.

In zowat alles haar tegenpool. Surinaams, dochter van 19, biseksueel, gescheiden. Jaartje ouder dan Ilse: Levensgenieter, en niet bepaald kieskeurig. Angela is net een spoorwegovergang waarvan de bomen altijd openstaan: Ze kennen elkaar van de sportschool en zijn elkaars beste vriendinnen geworden.

Angela kent de worsteling van haar vriendin, en heeft Ilse al vaak aangespoord om gewoon eens dampende seks te hebben met de eerste de beste kerel die zin heeft. Maar de gelegenheid is er nooit geweest, en Ilse weet niet eens of ze het zou durven. Wat ze niet weet, is dat Angela heeft besloten om haar vriendin eens een handje te helpen. De eerste de beste kerel die ze kunnen verleiden, zal de beurt van zijn leven krijgen.

En Angela zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat Ilse er met volle teugen van geniet. Roy is lekker vroeg vandaag, en het is nog rustig. Hij ziet een paar bekende gezichten, en begroet hen met een kort knikje. Nog geen lekkere vrouwen te zien, en de twee rijpe dames ziet hij ook nog nergens.

Hij gaat zich eerst eens rustig warmlopen op de loopband. Dat doet hij altijd, en daarna gaat hij fietsen, om weer te eindigen met lopen. Hij doet eigenlijk nooit veel anders; hij houdt het voornamelijk bij conditietraining. En het grote voordeel van de loopband is dat hij dan goed zicht heeft op fietsende en roeiende vrouwen.

Roy is nog maar net begonnen als hij Angela en Ilse ziet binnenkomen. Ze wisselen een korte blik van herkenning, en ook de dames beginnen met warmlopen. Nadat hij ook haar stevige billen even heeft bewonderd, kijkt hij verlekkerd naar Ilse. Lang blond haar, en ook prachtige tieten. Kleiner dan die van Angela, maar toch fors. De beide vrouwen kletsen over van alles, maar hebben allang in de gaten dat ze worden bekeken.

Angela knipoogt naar Ilse, en maakt een korte hoofdbeweging over haar schouder. Alsof ze zeggen wil: In de auto heeft ze verteld over het telefoontje van Bob, en Angela reageerde heel beslist: Die ligt ergens te neuken. En dat ga jij dit weekend ook doen! Die geilt ongetwijfeld op meisjes van zijn eigen leeftijd. Maar hij heeft wel gespierde benen. Ineens herinnert ze zich dat ze zijn ouders vanmiddag heeft zien vertrekken. En terwijl de loopband blijft rollen, sist ze lachend naar Angela: Na het warmlopen moet Angela even naar het toilet, en daarna werken ze zich in het zweet met wat krachttraining.

Roy zit nog altijd op zijn fiets. Hij zou dit uren kunnen volhouden. En intussen vermaakt hij zich uitstekend. Hij kijkt een beetje tv, maar liever kijkt hij naar de twee vriendinnen. God, wat een geweldige tieten. Als hij daar zijn hoofd toch eens in mocht begraven. Sensueel liefde bedrijven op een hete zomer middag. Ze lachen hem uit om zijn kleine pik, maar trekken m toch klaar. Een welverdiende onderbreking tijdens hard werken.

Blonde godin zit graag bovenop. Wie zou er niet op haar buikje willen klaarkomen. Hollandse meid is dol op grote knuppels. Latina snoepje komt klaar met de douchekop. Petite blond geildoosje komt klaar op haar roze dildo. Jena Haze komt schokkend klaar op neukmachine. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

bi vrouw nl oma komt gillend klaar