Blog

Gangbang vanavond dikke vette wijven

Apr 08, 2018 / By : / Category : Hd porn pics free celebrity porn

gangbang vanavond dikke vette wijven

Lekker kwartetten in de duinen bij Schoorl. Blank sletje laat zich goed afpalen door donkere rambo. Na de training leeft het voetbalteam zich uit op de verzorgster. Volle milfjes delen een houthakker in de skithut. Gangbangen in de TuttiFrutti club. Zwangere blondine laat zich onderkwakken in de videotheek. Keiharde orgie met een klein, blond sletje.

Matroosjes pakken een vrouwelijk scheepsmaatje deep throat. Op de tippel voor een orgie met meerdere knapen.

Vier vriendinnen plagen en rukken de buurjongen. Anonieme hoer zuigt vreemdelingen op de tippelstrook. Verjaardagsfeestje loopt uit op gangbang.

Verschillende zwarte snikkels een ware lekkernij voor dikke bleekscheet. Neger vermaakt zich kostelijk met twee dikke wijven. Uitgewoonde mature swingers gaan nog even stug door. Tina schaamt zich niet voor dikke kont en volle rondingen. De hormonen gieren door het lijf van zwangere blondine. De klapperkut van haar stiefmoeder moest ook worden verzorgd, hoewel daarvan het nut Assepoesje enigzins ontging. Al van ver kon je de bedorven putlucht van haar uitgewoonde neukgrot ruiken. Er ging het verhaal dat stiefmoeder, op zoek naar neukvlees om haar geile lust te bevredigen, in het bos van Snee Witje één van de zeven dwergen te pakken had gekregen.

Ze had het om genade kermende mannetje bij zijn voetjes gegrepen en met puntmuts en al in haar op spuiten staande hete kut geramd. Van de arme dwerg heeft vervolgens nooit meer iemand iets vernomen.

De helemaal opgedofte en hoerig aangeklede vrouwen vertrokken naar de gangbang, nadat één van de stiefzussen nog een mand met bonen had omgekieperd en Assepoesje had opgedragen om alles weer netjes op te ruimen. Wanneer ze bij thuiskomst ook maar één boontje had laten liggen dan had ze een zwaar probleem. IJverig begon Assepoesje met opruimen. Wat was ze toch een braaf en gewillig meisje.

Moe geworden van alle arbeid en gebruik makend van het feit dat ze nu helemaal alleen thuis was, ging Assepoesje aan het einde van de dag onder de boom in de tuin liggen om uit te rusten van het harde werken.

Wat had ze toch graag ook naar de gangbang gegaan en al was het maar dat ze een glimp van de prins zou hebben opgevangen. Terwijl ze dacht aan haar lot begon ze zachtjes te snikken en zo viel ze in slaap. De geile fee was op dat moment bezig aan haar avondvlucht. Ze zag Assepoesje liggen onder de boom en bij de aanblik van het tafereel van dat oprechte en onbedorven meisje werd haar kutje ineens nat van geiligheid. De geile fee had het vermogen om door de lompen en het vuil heen te kijken.

Wat was dat een lief onschuldig meisje. Ze heeft vast nog nooit een pik in haar maagdelijke kutje mogen voelen. Zou ze al wel eens het genot van klaarkomen hebben gevoeld? Met deze gedachten vingerde de geile fee zichzelf en bij het klaarkomen drupte er wat geil sap uit haar kutje bovenop Assepoesje. Ze schrok er wakker van. En zo gebeurde het. Van een zielig meisje in lompen gehuld veranderde Assepoesje opeens in een oogverblindend mooie sexgodin. Haar blonde lange haren mooi opgestoken en in plaats van haar vieze juten zak droeg ze een sexy opengewerkt hoerenbroekje en haar borsten waren gehuld in een prachtig behaatje met open cups en kanten randjes, waardoor haar verleidelijk rechtopstaande tepeltjes in alle glorie werden getoond.

Haar met kant en roze strikjes afgewerkte broekje vormde de omlijsting voor een prachtig kutje, met lichtroze lipjes en daartussen, als een met dauw bedekte knop van een rozenbloem, haar glinsterende perfect gevormde klitje. In haar perfect ronde kontje stak een kristalglazen butplugje. Assepoesje was helemaal opgetogen. Plotseling zag ze dat ook de hondenkar die ze altijd gebruikte was veranderd in een roze stretch limo en Hector, de hond, was veranderd in een grote neger met een dikke pik bungelend tussen zijn benen en een chauffeurspet op.

Nu kan ik toch naar de gangbang! Let op, wanneer de klok twaalf slaat dan heb je nog vijf minuten en dan verander je weer terug in wie je was, zei de fee. Assepoesje trok de chauffeur aan zijn pik, sprong in de limo en reed in volle vaart naar het paleis van de prins. Ze was eigenlijk al te laat toen ze bij de gangbang aankwam. Binnen zag ze dat het feest al in volle gang was. De prins werd net gepijpt door één van de gasten. Wat waren er mooie meiden bij! De één nog verleidelijker en geiler gekleed dan de ander.

De stiefzussen en stiefmoeder waren er ook, in de hoek van de zaal. Ze zag nog net hoe ze tevergeefs probeerden om in de buurt van de prins te komen. Ze werden tegengehouden door enkele lakeien.

Toen de prins was klaargekomen en het gezicht en de haren van zijn pijpster had ondergespoten keek hij op en keek hij Assepoesje recht in de ogen. Vanaf toen had hij alleen nog oog voor haar. Wat een verrukkelijk schepsel was dat! Waarom had hij haar nooit eerder gezien? Zijn pik werd stijf bij de gedachte haar te mogen bezitten. Wat zou hij graag zijn stengel in dat heerlijke kutje stoppen. Assepoesje genoot van de prinselijke aandacht.

Ze geilde de prins en daarmee zichzelf zo enorm op dat ze al bij de eerste stoot van zijn enorme pik in haar kutje drie keer achter elkaar klaar kwam.

De prins voelde hoe Assepoesjes hete kutje om zijn eikel spande, alsof hij door een strakke handschoem werd afgetrokken. Na nog twee stoten trok hij zijn pik uit haar door haar orgasme vibrerende kutje en spoot zijn zaad in grote dikke stralen op Assepoesjes buikje. Ze zat nu helemaal vol met dikke klodders zaad maar in plaats van door naar het volgende kutje, wat de prins normaal altijd deed als hij was klaargekomen, begon hij Assepoesje opnieuw te neuken.

Zo ondergekliederd met zijn zaad zag ze er nog veel verleidelijker en geiler uit als daarvoor. Hij merkte dat ze nog steeds zo strak was daar binnen. Bij andere vrouwen die hij neukte voelde hij na verloop van tijd hoe hun kut door zijn machtige lul zo werd uitgerekt dat hij geen genot meer smaakte aan het neuken.

Maar dit goddelijke schepsel was anders. Ze werd alleen maar strakker en heter. Met lange diepe halen neukte hij haar en Assepoesje genoot. Ze sloeg haar benen om de prins heen om hem daarmee nog beter en dieper te kunnen voelen en ze kwam alweer klaar, de zoveelste keer al. Zo hadden ze de hele rest van de avond onstuimige en spetterende sex, de rest van de vrouwen werkeloos en vol jaloezie toekijkend….

Plots hoorde Assepoesje hoe de klok van de paleistoren twaalf uur sloeg en ze dacht ineens aan wat de fee haar had gezegd. Ze duwde de prins van haar af, voelde hoe zijn dikke apparaat uit haar floepte, nog druipend van zijn zaad en haar geile vocht. Ze rende het paleis uit naar de roze limo en snelde er vandoor. Net op tijd want even buiten de stad veranderde ze ineens weer terug in het zielige arme meisje dat ze altijd was.

Tevreden en helemaal voldaan liep ze naar huis, de hond en hondenkar naast zich. De volgende ochtend was de spanning om te snijden. Ze hoorde haar stiefzussen boos vertellen over de onbekende slet die alle aandacht van de prins had gekregen, waardoor zij zich met een stel oude geile lakeien hadden moeten behelpen. Maar gelukkig was er nog een kans. Vanavond was de tweede gangbang avond.

Tijdens het klaarmaken van de vrouwen voor de tweede avond had Assepoesje een opvallend zonnig humeur. Zou ze vanavond een tweede kans krijgen? Toen de drie vrouwen eindelijk waren vertrokken liep Assepoesje opnieuw naar de boom waar ze gisteren had gelegen toen ze opeens door de geile fee was betoverd en vol goede hoop viel ze in slaap.

En inderdaad, ook die avond voltrok zich hetzelfde wonder. Assepoesje zag er zo mogelijk nog mooier en aantrekkelijker uit dan daarvoor.

Opgewonden vertrok ze in de luxe roze limo naar het paleis. Daar zat de prins al ongeduldig te wachten. Zou dat goddelijke schepsel er vanavond weer zijn? Alle vrouwelijke aandacht sloeg hij af. Hij was die dag zelfs nog niet één keer klaargekomen, zo verrukt was hij over haar. Hij zou al zijn zaad sparen voor haar en het alleen bij haar vergieten. En ja, daar was ze weer!

Het werd een avond nog geiler en opwindender dan de vorige. Op een gegeven moment wilde de prins Assepoesje in haar kontgaatje nemen. Hij trok het glazen butplugje uit haar delicate holletje en stootte zijn op springen staande pik in een keer tot aan de wortel tussen haar heerlijke blanke billen. Zo neukten en geilden ze de hele avond alsof hun beider leven er vanaf hing. Ontelbare keren kwamen zij klaar, vaak tegelijk wat helemaal tot het opperste genot leidde. En nog steeds voelde Assepoesje strak aan in al haar gaatjes.

Voor haar wilde de prins gaan. Met haar bij zich was er geen enkele noodzaak meer om die jaarlijkse gangbang te organiseren. Maar toen sloeg ineens weer die klok. Ze werd net heerlijk op zijn hondjes door de prins in haar kontje geneukt. Ze voelde hoe zijn stengel uit haar kontje werd getrokken terwijl ze op haar benen kroop en er vandoor rende. Net op tijd gelukkig. Maar in de haast had ze haar kristalglazen butplugje laten liggen.

De volgende dagen was de prins ontroostbaar. Zo hadden de hofdames hem nog nooit meegemaakt. In een poging om hem op te vrolijken hadden ze allemaal op hun knietjes op een rijtje voor hem gezeten, hun kontjes verleidelijk verleidelijk heen en weer wiegend en daarmee hun hete kutjes aan hem aanbiedend.

...

Dikke bruine tieten jongen pijpt man

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Dikke polder vriendinnen melden zich voor de gangbang ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 1. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Lekker kwartetten in de duinen bij Schoorl. Blank sletje laat zich goed afpalen door donkere rambo. Na de training leeft het voetbalteam zich uit op de verzorgster.

Volle milfjes delen een houthakker in de skithut. Gangbangen in de TuttiFrutti club. Zwangere blondine laat zich onderkwakken in de videotheek. Keiharde orgie met een klein, blond sletje. Matroosjes pakken een vrouwelijk scheepsmaatje deep throat.

Op de tippel voor een orgie met meerdere knapen. Vier vriendinnen plagen en rukken de buurjongen. Anonieme hoer zuigt vreemdelingen op de tippelstrook. Verjaardagsfeestje loopt uit op gangbang. Ze heeft vast nog nooit een pik in haar maagdelijke kutje mogen voelen.

Zou ze al wel eens het genot van klaarkomen hebben gevoeld? Met deze gedachten vingerde de geile fee zichzelf en bij het klaarkomen drupte er wat geil sap uit haar kutje bovenop Assepoesje. Ze schrok er wakker van. En zo gebeurde het. Van een zielig meisje in lompen gehuld veranderde Assepoesje opeens in een oogverblindend mooie sexgodin. Haar blonde lange haren mooi opgestoken en in plaats van haar vieze juten zak droeg ze een sexy opengewerkt hoerenbroekje en haar borsten waren gehuld in een prachtig behaatje met open cups en kanten randjes, waardoor haar verleidelijk rechtopstaande tepeltjes in alle glorie werden getoond.

Haar met kant en roze strikjes afgewerkte broekje vormde de omlijsting voor een prachtig kutje, met lichtroze lipjes en daartussen, als een met dauw bedekte knop van een rozenbloem, haar glinsterende perfect gevormde klitje. In haar perfect ronde kontje stak een kristalglazen butplugje. Assepoesje was helemaal opgetogen. Plotseling zag ze dat ook de hondenkar die ze altijd gebruikte was veranderd in een roze stretch limo en Hector, de hond, was veranderd in een grote neger met een dikke pik bungelend tussen zijn benen en een chauffeurspet op.

Nu kan ik toch naar de gangbang! Let op, wanneer de klok twaalf slaat dan heb je nog vijf minuten en dan verander je weer terug in wie je was, zei de fee. Assepoesje trok de chauffeur aan zijn pik, sprong in de limo en reed in volle vaart naar het paleis van de prins.

Ze was eigenlijk al te laat toen ze bij de gangbang aankwam. Binnen zag ze dat het feest al in volle gang was. De prins werd net gepijpt door één van de gasten. Wat waren er mooie meiden bij! De één nog verleidelijker en geiler gekleed dan de ander.

De stiefzussen en stiefmoeder waren er ook, in de hoek van de zaal. Ze zag nog net hoe ze tevergeefs probeerden om in de buurt van de prins te komen. Ze werden tegengehouden door enkele lakeien.

Toen de prins was klaargekomen en het gezicht en de haren van zijn pijpster had ondergespoten keek hij op en keek hij Assepoesje recht in de ogen. Vanaf toen had hij alleen nog oog voor haar. Wat een verrukkelijk schepsel was dat! Waarom had hij haar nooit eerder gezien? Zijn pik werd stijf bij de gedachte haar te mogen bezitten. Wat zou hij graag zijn stengel in dat heerlijke kutje stoppen. Assepoesje genoot van de prinselijke aandacht.

Ze geilde de prins en daarmee zichzelf zo enorm op dat ze al bij de eerste stoot van zijn enorme pik in haar kutje drie keer achter elkaar klaar kwam. De prins voelde hoe Assepoesjes hete kutje om zijn eikel spande, alsof hij door een strakke handschoem werd afgetrokken. Na nog twee stoten trok hij zijn pik uit haar door haar orgasme vibrerende kutje en spoot zijn zaad in grote dikke stralen op Assepoesjes buikje.

Ze zat nu helemaal vol met dikke klodders zaad maar in plaats van door naar het volgende kutje, wat de prins normaal altijd deed als hij was klaargekomen, begon hij Assepoesje opnieuw te neuken.

Zo ondergekliederd met zijn zaad zag ze er nog veel verleidelijker en geiler uit als daarvoor. Hij merkte dat ze nog steeds zo strak was daar binnen. Bij andere vrouwen die hij neukte voelde hij na verloop van tijd hoe hun kut door zijn machtige lul zo werd uitgerekt dat hij geen genot meer smaakte aan het neuken. Maar dit goddelijke schepsel was anders. Ze werd alleen maar strakker en heter. Met lange diepe halen neukte hij haar en Assepoesje genoot. Ze sloeg haar benen om de prins heen om hem daarmee nog beter en dieper te kunnen voelen en ze kwam alweer klaar, de zoveelste keer al.

Zo hadden ze de hele rest van de avond onstuimige en spetterende sex, de rest van de vrouwen werkeloos en vol jaloezie toekijkend…. Plots hoorde Assepoesje hoe de klok van de paleistoren twaalf uur sloeg en ze dacht ineens aan wat de fee haar had gezegd.

Ze duwde de prins van haar af, voelde hoe zijn dikke apparaat uit haar floepte, nog druipend van zijn zaad en haar geile vocht. Ze rende het paleis uit naar de roze limo en snelde er vandoor. Net op tijd want even buiten de stad veranderde ze ineens weer terug in het zielige arme meisje dat ze altijd was. Tevreden en helemaal voldaan liep ze naar huis, de hond en hondenkar naast zich.

De volgende ochtend was de spanning om te snijden. Ze hoorde haar stiefzussen boos vertellen over de onbekende slet die alle aandacht van de prins had gekregen, waardoor zij zich met een stel oude geile lakeien hadden moeten behelpen. Maar gelukkig was er nog een kans. Vanavond was de tweede gangbang avond.

Tijdens het klaarmaken van de vrouwen voor de tweede avond had Assepoesje een opvallend zonnig humeur. Zou ze vanavond een tweede kans krijgen? Toen de drie vrouwen eindelijk waren vertrokken liep Assepoesje opnieuw naar de boom waar ze gisteren had gelegen toen ze opeens door de geile fee was betoverd en vol goede hoop viel ze in slaap.

En inderdaad, ook die avond voltrok zich hetzelfde wonder. Assepoesje zag er zo mogelijk nog mooier en aantrekkelijker uit dan daarvoor. Opgewonden vertrok ze in de luxe roze limo naar het paleis. Daar zat de prins al ongeduldig te wachten. Zou dat goddelijke schepsel er vanavond weer zijn? Alle vrouwelijke aandacht sloeg hij af.

Hij was die dag zelfs nog niet één keer klaargekomen, zo verrukt was hij over haar. Hij zou al zijn zaad sparen voor haar en het alleen bij haar vergieten. En ja, daar was ze weer! Het werd een avond nog geiler en opwindender dan de vorige. Op een gegeven moment wilde de prins Assepoesje in haar kontgaatje nemen. Hij trok het glazen butplugje uit haar delicate holletje en stootte zijn op springen staande pik in een keer tot aan de wortel tussen haar heerlijke blanke billen.

Zo neukten en geilden ze de hele avond alsof hun beider leven er vanaf hing. Ontelbare keren kwamen zij klaar, vaak tegelijk wat helemaal tot het opperste genot leidde. En nog steeds voelde Assepoesje strak aan in al haar gaatjes. Voor haar wilde de prins gaan. Met haar bij zich was er geen enkele noodzaak meer om die jaarlijkse gangbang te organiseren.

Maar toen sloeg ineens weer die klok. Ze werd net heerlijk op zijn hondjes door de prins in haar kontje geneukt. Ze voelde hoe zijn stengel uit haar kontje werd getrokken terwijl ze op haar benen kroop en er vandoor rende. Net op tijd gelukkig. Maar in de haast had ze haar kristalglazen butplugje laten liggen. De volgende dagen was de prins ontroostbaar.

Zo hadden de hofdames hem nog nooit meegemaakt. In een poging om hem op te vrolijken hadden ze allemaal op hun knietjes op een rijtje voor hem gezeten, hun kontjes verleidelijk verleidelijk heen en weer wiegend en daarmee hun hete kutjes aan hem aanbiedend.

Normaal altijd de garantie tot succes en een aantal spetterende prinselijke orgasmes. Maar het mocht deze keer niets baten. Slechts een slappe erectie was het gevolg.

De prins was duidelijk ten einde raad. Hij moest haar vinden! Gelukkig had hij het butplugje nog. Als troost rook hij er steeds aan en kreeg daarbij, en bij de gedachte aan haar, een stijve. Met behulp van het butplugje moest het toch mogelijk zijn om zijn godinnetje op te sporen? De prins beval zijn leger en lijfwacht het hele land door te trekken en overal bij iedere geslachtsrijpe vrouw of meisje het plugje te passen.

Als ze ermee konden rondlopen zonder dat het plugje eruit viel, zoals hij ook Assepoesje had zien doen, dan was er de mogelijkheid dat zij het was. De mannen trokken door het hele land heen. Overal waar ze kwamen deden ze hetzelfde. Ze sleurden de vrouwen het huis uit, trokken hen de kleren van het lijf en lieten hen met het butplugje rondlopen. Dat bracht op alle plekken waar ze dit deden een enorme menigte nieuwsgierigen op de been.

Mensen vonden het wel spannend om hiernaar te kijken. Helaas, bij geen van de vrouwen bleef het plugje perfect op zijn plaats.


gangbang vanavond dikke vette wijven

Lekker kwartetten in de duinen bij Schoorl. Blank sletje laat zich goed afpalen door donkere rambo. Na de training leeft het voetbalteam zich uit op de verzorgster. Volle milfjes delen een houthakker in de skithut. Gangbangen in de TuttiFrutti club. Zwangere blondine laat zich onderkwakken in de videotheek.

Keiharde orgie met een klein, blond sletje. Matroosjes pakken een vrouwelijk scheepsmaatje deep throat. Op de tippel voor een orgie met meerdere knapen. Vier vriendinnen plagen en rukken de buurjongen. Anonieme hoer zuigt vreemdelingen op de tippelstrook. Verjaardagsfeestje loopt uit op gangbang. Verschillende zwarte snikkels een ware lekkernij voor dikke bleekscheet. Neger vermaakt zich kostelijk met twee dikke wijven. Uitgewoonde mature swingers gaan nog even stug door.

Tina schaamt zich niet voor dikke kont en volle rondingen. De hormonen gieren door het lijf van zwangere blondine. De klapperkut van haar stiefmoeder moest ook worden verzorgd, hoewel daarvan het nut Assepoesje enigzins ontging. Al van ver kon je de bedorven putlucht van haar uitgewoonde neukgrot ruiken. Er ging het verhaal dat stiefmoeder, op zoek naar neukvlees om haar geile lust te bevredigen, in het bos van Snee Witje één van de zeven dwergen te pakken had gekregen.

Ze had het om genade kermende mannetje bij zijn voetjes gegrepen en met puntmuts en al in haar op spuiten staande hete kut geramd. Van de arme dwerg heeft vervolgens nooit meer iemand iets vernomen. De helemaal opgedofte en hoerig aangeklede vrouwen vertrokken naar de gangbang, nadat één van de stiefzussen nog een mand met bonen had omgekieperd en Assepoesje had opgedragen om alles weer netjes op te ruimen.

Wanneer ze bij thuiskomst ook maar één boontje had laten liggen dan had ze een zwaar probleem. IJverig begon Assepoesje met opruimen. Wat was ze toch een braaf en gewillig meisje. Moe geworden van alle arbeid en gebruik makend van het feit dat ze nu helemaal alleen thuis was, ging Assepoesje aan het einde van de dag onder de boom in de tuin liggen om uit te rusten van het harde werken. Wat had ze toch graag ook naar de gangbang gegaan en al was het maar dat ze een glimp van de prins zou hebben opgevangen.

Terwijl ze dacht aan haar lot begon ze zachtjes te snikken en zo viel ze in slaap. De geile fee was op dat moment bezig aan haar avondvlucht. Ze zag Assepoesje liggen onder de boom en bij de aanblik van het tafereel van dat oprechte en onbedorven meisje werd haar kutje ineens nat van geiligheid. De geile fee had het vermogen om door de lompen en het vuil heen te kijken. Wat was dat een lief onschuldig meisje. Ze heeft vast nog nooit een pik in haar maagdelijke kutje mogen voelen. Zou ze al wel eens het genot van klaarkomen hebben gevoeld?

Met deze gedachten vingerde de geile fee zichzelf en bij het klaarkomen drupte er wat geil sap uit haar kutje bovenop Assepoesje. Ze schrok er wakker van.

En zo gebeurde het. Van een zielig meisje in lompen gehuld veranderde Assepoesje opeens in een oogverblindend mooie sexgodin. Haar blonde lange haren mooi opgestoken en in plaats van haar vieze juten zak droeg ze een sexy opengewerkt hoerenbroekje en haar borsten waren gehuld in een prachtig behaatje met open cups en kanten randjes, waardoor haar verleidelijk rechtopstaande tepeltjes in alle glorie werden getoond.

Haar met kant en roze strikjes afgewerkte broekje vormde de omlijsting voor een prachtig kutje, met lichtroze lipjes en daartussen, als een met dauw bedekte knop van een rozenbloem, haar glinsterende perfect gevormde klitje. In haar perfect ronde kontje stak een kristalglazen butplugje. Assepoesje was helemaal opgetogen. Plotseling zag ze dat ook de hondenkar die ze altijd gebruikte was veranderd in een roze stretch limo en Hector, de hond, was veranderd in een grote neger met een dikke pik bungelend tussen zijn benen en een chauffeurspet op.

Nu kan ik toch naar de gangbang! Let op, wanneer de klok twaalf slaat dan heb je nog vijf minuten en dan verander je weer terug in wie je was, zei de fee. Assepoesje trok de chauffeur aan zijn pik, sprong in de limo en reed in volle vaart naar het paleis van de prins.

Ze was eigenlijk al te laat toen ze bij de gangbang aankwam. Binnen zag ze dat het feest al in volle gang was. De prins werd net gepijpt door één van de gasten. Wat waren er mooie meiden bij! De één nog verleidelijker en geiler gekleed dan de ander.

De stiefzussen en stiefmoeder waren er ook, in de hoek van de zaal. Ze zag nog net hoe ze tevergeefs probeerden om in de buurt van de prins te komen. Ze werden tegengehouden door enkele lakeien. Toen de prins was klaargekomen en het gezicht en de haren van zijn pijpster had ondergespoten keek hij op en keek hij Assepoesje recht in de ogen. Vanaf toen had hij alleen nog oog voor haar. Wat een verrukkelijk schepsel was dat! Waarom had hij haar nooit eerder gezien?

Zijn pik werd stijf bij de gedachte haar te mogen bezitten. Wat zou hij graag zijn stengel in dat heerlijke kutje stoppen. Assepoesje genoot van de prinselijke aandacht. Ze geilde de prins en daarmee zichzelf zo enorm op dat ze al bij de eerste stoot van zijn enorme pik in haar kutje drie keer achter elkaar klaar kwam. De prins voelde hoe Assepoesjes hete kutje om zijn eikel spande, alsof hij door een strakke handschoem werd afgetrokken.

Na nog twee stoten trok hij zijn pik uit haar door haar orgasme vibrerende kutje en spoot zijn zaad in grote dikke stralen op Assepoesjes buikje. Ze zat nu helemaal vol met dikke klodders zaad maar in plaats van door naar het volgende kutje, wat de prins normaal altijd deed als hij was klaargekomen, begon hij Assepoesje opnieuw te neuken.

Zo ondergekliederd met zijn zaad zag ze er nog veel verleidelijker en geiler uit als daarvoor. Hij merkte dat ze nog steeds zo strak was daar binnen. Bij andere vrouwen die hij neukte voelde hij na verloop van tijd hoe hun kut door zijn machtige lul zo werd uitgerekt dat hij geen genot meer smaakte aan het neuken.

Maar dit goddelijke schepsel was anders. Ze werd alleen maar strakker en heter. Met lange diepe halen neukte hij haar en Assepoesje genoot. Ze sloeg haar benen om de prins heen om hem daarmee nog beter en dieper te kunnen voelen en ze kwam alweer klaar, de zoveelste keer al. Zo hadden ze de hele rest van de avond onstuimige en spetterende sex, de rest van de vrouwen werkeloos en vol jaloezie toekijkend….

Plots hoorde Assepoesje hoe de klok van de paleistoren twaalf uur sloeg en ze dacht ineens aan wat de fee haar had gezegd. Ze duwde de prins van haar af, voelde hoe zijn dikke apparaat uit haar floepte, nog druipend van zijn zaad en haar geile vocht. Ze rende het paleis uit naar de roze limo en snelde er vandoor. Net op tijd want even buiten de stad veranderde ze ineens weer terug in het zielige arme meisje dat ze altijd was. Tevreden en helemaal voldaan liep ze naar huis, de hond en hondenkar naast zich.

De volgende ochtend was de spanning om te snijden. Ze hoorde haar stiefzussen boos vertellen over de onbekende slet die alle aandacht van de prins had gekregen, waardoor zij zich met een stel oude geile lakeien hadden moeten behelpen.

Maar gelukkig was er nog een kans. Vanavond was de tweede gangbang avond. Tijdens het klaarmaken van de vrouwen voor de tweede avond had Assepoesje een opvallend zonnig humeur. Zou ze vanavond een tweede kans krijgen? Toen de drie vrouwen eindelijk waren vertrokken liep Assepoesje opnieuw naar de boom waar ze gisteren had gelegen toen ze opeens door de geile fee was betoverd en vol goede hoop viel ze in slaap.

En inderdaad, ook die avond voltrok zich hetzelfde wonder. Assepoesje zag er zo mogelijk nog mooier en aantrekkelijker uit dan daarvoor. Opgewonden vertrok ze in de luxe roze limo naar het paleis. Daar zat de prins al ongeduldig te wachten. Zou dat goddelijke schepsel er vanavond weer zijn? Alle vrouwelijke aandacht sloeg hij af. Hij was die dag zelfs nog niet één keer klaargekomen, zo verrukt was hij over haar.

Hij zou al zijn zaad sparen voor haar en het alleen bij haar vergieten. En ja, daar was ze weer! Het werd een avond nog geiler en opwindender dan de vorige. Op een gegeven moment wilde de prins Assepoesje in haar kontgaatje nemen. Hij trok het glazen butplugje uit haar delicate holletje en stootte zijn op springen staande pik in een keer tot aan de wortel tussen haar heerlijke blanke billen.

Zo neukten en geilden ze de hele avond alsof hun beider leven er vanaf hing. Ontelbare keren kwamen zij klaar, vaak tegelijk wat helemaal tot het opperste genot leidde. En nog steeds voelde Assepoesje strak aan in al haar gaatjes. Voor haar wilde de prins gaan.

Met haar bij zich was er geen enkele noodzaak meer om die jaarlijkse gangbang te organiseren. Maar toen sloeg ineens weer die klok.

Ze werd net heerlijk op zijn hondjes door de prins in haar kontje geneukt. Ze voelde hoe zijn stengel uit haar kontje werd getrokken terwijl ze op haar benen kroop en er vandoor rende.

Net op tijd gelukkig. Maar in de haast had ze haar kristalglazen butplugje laten liggen. De volgende dagen was de prins ontroostbaar. Zo hadden de hofdames hem nog nooit meegemaakt. In een poging om hem op te vrolijken hadden ze allemaal op hun knietjes op een rijtje voor hem gezeten, hun kontjes verleidelijk verleidelijk heen en weer wiegend en daarmee hun hete kutjes aan hem aanbiedend.

...
Lekkerekutjes natte pruim

  • Neuken nu thaise thuisontvangst
  • Er ging een golf van ongeloof door de menigte.
  • IJverig begon Assepoesje met opruimen.
  • Uitgewoonde mature swingers gaan nog even stug door. Normaal altijd de garantie tot succes en een aantal spetterende prinselijke orgasmes. Bij de stiefmoeder werd niet eens meer een poging gedaan.