Blog

Heerlijk genomen clit likken

Feb 03, 2018 / By : / Category : Hd porn pics free celebrity porn

heerlijk genomen clit likken

...

Sex in drenthe mager meisje neukenheerlijk genomen clit likken

...Gratis sex in twente sex in de film


Ik heb het ook een keer gedaan. Wat wij deden was eerst een voorspel om alvast ''heet'' te worden. Werd al een beetje nat van beneden. Doordat het nat werd heb ik mondspray gepakt en op mijn punani gespoten. Mijn vriend genoot van de smaak en ik genoot van het beff.

Veel meiden vinden dit erg lekker lees ik hier. Dus ik zou het zeker proberen meid. Let me play with your tits before we go fucking. De definitie van de liefde bedrijven. Zwaar oversext jochie gaat tekeer op oma.

Spaanse pik vs Spaanse milf. Een lekkere facial voor lantina milf Monique. Zusje laat zich aan zoete doosje likken. Klein mooi kutje genomen op de massage tafel. Lola and Vanessa Pool Sextape. Tiener leeft zich uit op oma met dikke tieten. Dikke worst en standje 69 voor Candy. Ritch Bitch Has An Itch. Sexy Lena gets a mouth full of cum. De BBC vult blank kutje vol negerzaad. De liefde tussen 2 sexy brunettes.

Aangezien ik een leek ben in het dating milieu besluit ik bij Google dating sites in te drukken. Meteen komt er een grote lijst met sites op het scherm te voorschijn, de ene klinkt me al bekender in de oren dan de andere.

De eerste die erop komt is de bekendste van België, laten we maar meteen voor de grootste gaan denk ik bij mezelf. Eens op de site terecht gekomen is het gewoon profiel aanmaken en meteen kennis maken met wat de grote virtuele zee aan vis te bieden heeft. En dat blijkt nogal wat te zijn, mensen van in je buurt, kennissen, oude schoolvrienden, maar die laat ik beetje links liggen. Altijd leuk om daar een gesprek mee te voeren maar ik zie er me niet meteen mee daten. Had ik die zo leuk gevonden, dan had ik er al lang mee afgesproken ;p.

Dus selecteer ik een andere provincie, lijkt mij iets interessanter. Ik heb keuze uit mannen van 21 tot 65 … hoe moet ik hier iemand uit selecteren. Het lijkt me een onbegonnen werk. Met de meesten maak ik vluchtig een praatje, een hele boel moet ik trouwens blokkeren na enkele minuten omdat ze gewoon teveel verwachten op te korte tijd: Eentje weet mijn aandacht toch wel veel langer vast te houden. Andy, 31 jaar, single, uitzend consulent. Na een uurtje over en weer chatten stelt hij voor om iets bij mij te komen drinken.

Aangezien ik een niet ervaren dater ben en teveel naar het nieuws kijk, stel ik voor om iets te gaan drinken. Een openbare plaats schijnt veiliger te zijn. Anderhalf uur later zit ik stipt als altijd te wachten in een trendy kroegje. Aangezien we midden in de week zijn is het er rustig. Ik bestel een glaasje bubbels…héhé…ik weet het…zoals gewoonlijk dus. Eigenlijk ben ik bloed nerveus, ik denk bij mezelf, wat ben ik toch een sukkelaar, internet daten, hoe haal ik het in mijn hoofd.

Net voor mijn negatieve gedachten het helemaal overnemen zie ik een niet onaantrekkelijke man binnenkomen. Wat ik op zich niet erg vind. Hij komt naar me toegelopen met een zelfzekere grimas op zijn gezicht. Eerlijk het is niet helemaal mijn type, maar dat verwachtte ik ook helemaal niet. Ik wou gewoon niet de hele avond zielig en alleen op de bank me zitten vervelen, dus mijn plan was al goed gelukt.

En gewoon iets drinken kon toch helemaal geen kwaad. Toch loopt het gesprek lekker en wordt er wat over en weer geflirt. Ondertussen is het bijna middernacht en is het tijd om afscheid te nemen. Als we buiten komen is het lichtjes aan het regenen, hij neemt me stevig beet en loopt met me mee tot aan mijn wagen. Ondertussen begint het steeds harder te regenen, ik vraag hem waar hij zijn auto heeft achtergelaten.

Aan het station zegt hij. Moet ik je tot daar brengen? Uiteindelijk hebben we toch een gezellige avond gehad, en ziet hij er wel een betrouwbare type uit.

Oo als je dat zou kunnen doen zegt hij. Enkele minuten later zijn we aan het station, zijn auto staat geparkeerd op een onverlichte staanplaats. Bedankt zegt hij, en kust me vaarwel. Maar ergens onderweg zijn onze lippen blijven hangen, damn, die kerel kan goed kussen, hij kust me lippen zachtjes, neemt mijn onderste lip tussen de zijne en zuigt er aan, dan de bovenste, ondertussen zijn onze tongen in een gevecht voor hun leven begonnen, man ik word er opgewonden van.

Ondertussen zitten zijn handen in mijn al losgeknoopte bloesje, hij kneedt mijn borsten net als brooddeeg. Een goeie cadans tussen hard en niet té hard. Zijn tong voel ik langs mijn oor naar beneden toe glijden richting schouders, mmm, daar word ik gewoon nog heter van. Mijn handen voelen zijn enthousiaste pik hongerig tegen zijn ritssluiting aanduwen, ik bevrijd hem en enthousiast komt zijn opgezwollen blauwachtige eikel uit zijn boxer gekropen.

Niet veel later kan ik het dan ook niet weerstaan om hem in mijn mond te nemen. Terwijl ik lekker zijn steeds hardere pik mondeling neuk vinden zijn handen de weg richting mijn kletsnatte slipje. Ooo zegt hij, blijkbaar vind je me leuker dan ik dacht. Maar blijf lekker verder sabbelen aan een toch wel heel lekkere lolly.

Zelf moet ik bekennen dat hij wel redelijk vlug doorheeft wat ik lekker vind, hij streelt mijn kutje, en duwt een vinger naar binnen, terwijl hij verder mijn clitoris onder druk zet en steeds harder en harder er tegen aanwrijft … ik lijk de controle nu helemaal te verliezen. Hoe harder hij wrijft hoe harder ik zuig, ik wil hem helemaal in me en duw hem nog iets verder in mijn mond, ik word er zelf nog geiler van dan ik al was, en voel dat ik ga klaarkomen en zuig met mijn laatste kracht tot ik een tsunami van sperma mijn mond voel vullen.

Schokkend en zuchtend komen we samen klaar. Wat was me dat een lekkere afsluiter van de avond. Aangezien geen van beide partijen echt op zoek is naar een vaste relatie is het bij deze ene keer gebleven.

heerlijk genomen clit likken