Blog

Kaal nat kutje vriendinnen vingeren elkaar

Dec 20, 2017 / By : / Category : Hd porn pics free celebrity porn

.

Zoek sex partner negerinnensex

Althans, totdat je er alcohol in gooit want dan gaat ze helemaal los. Ze is altijd als laatste op de dansvloer te vinden en sjanst met alle jongens en meisje in haar buurt. Ze heeft heel grote borsten , een dikke c-cup en ook grote tepels, want die zijn bijna altijd te zien bij haar.

Ze zuigt alle aandacht van de jongens in haar omgeving op en dat maakt Lisanne en mij weleens jaloers. Maar buiten het uitgaan om doet ze er weinig mee en ze heeft al twee jaar een vriendje.

Ze verteld weinig over hun seksleven, behalve dan dat haar vriendje heel erg lief is, maar er weinig van bakt in bed en eigenlijk alleen maar goed is in beffen. Wat zij hem dan ook continu laat doen.

Maar nu terug naar het meertje… We waren redelijk op tijd en er was overal nog wel plek vrij. Na onze handdoeken op het gras te hebben gelegd gingen we elkaar insmeren.

Lisanne had geen zonnecrème nodig, die was al zo bruin. Hoewel ik toch meer van de mannen ben, moet ik eerlijk toegeven dat ik hier wel van genoot, het voelde dan ook wel heel fijn om over die zachte witten zijkanten te wrijven.

En we kenden elkaar zo goed dat het totaal geen probleem was. Ook deed ik haar benen en kwam gevaarlijk dicht bij haar kutje in de buurt. Daarna was ik aan de beurt en Mirjam deed ook mijn bikinibandje los. Ze wreef net zoals ik over de zijkanten van mijn borsten en ging zelfs nog wat verder dat ik had gedurfd.

Of misschien leek dit zo omdat mijn borstjes veel kleiner waren. Ik vond het een prettig gevoel. Toen mijn benen aan de beurt waren begon ze bij mijn voeten en werkte ze naar boven. Ze masseerde de crème goed in en mij de binnenkant van mijn dijen raakte ze een paar keer mijn schaamlippen. Stiekem hoopte ik dat ze nog iets verder zou gaan, maar daar bleef het helaas bij.

We praatten een tijdje over van alles en nog wat en na een uurtje of wat dutten we een beetje in. Op een gegeven moment werd ik wakker van een groepje jongens die vlakbij ons kwamen zitten.

Ze waren nog vrij jong, een jaar of 18, maar allemaal wel behoorlijk gespierd en best knap. Het waren echte schatjes. Ze deden heel stoer met een kratje bier en hun radio. Ik dutte weer in. Al tegen de middag werd ik wakker en ik zag dat mijn vriendinnetjes nog lekker lagen te zonnebaden. De jochies naast me hadden het kratje al behoorlijk leeg en waren ook zichtbaar aangeschoten.

Ze hadden het over Mirjam, want ik zag ze allemaal naar haar borsten kijken. Toen keek een van de jongens naar mij, maar niet naar mijn gezicht, maar naar mijn schaamstreek. Hij keek omhoog naar mijn borsten en schrok toen hij zag dat ik keek en draaide snel zijn hoofd weg. Voor de zekerheid voelde ik maar even of mijn bikini wel helemaal goed zat, en tot mijn schrik zat deze een beetje scheef.

De jongen had al die tijd dat ik sliep een prachtig uitzicht gehad op een stukje van mijn kale schaamlippen. Hij had wel lef want hij keek me aan en lachte naar me. Ik lachte terug, want hoewel het gênant was ben ik niet het meisje die over zoiets moeilijk doet. De middag vorderde gestaag en ik had het heel leuk met mijn vriendinnen. Ik flirtte telkens een beetje met de jongen die zo brutaal naar mijn kutje had lopen kijken. Hij werd steeds brutaler, hoogstwaarschijnlijk ook door de alcohol.

Toen Mirjam en Lisanne even samen naar het toilet waren kwam hij zelfs even bij me zitten. Hij stelde zichzelf voor als Jochen, hij was vandaag jarig vertelde hij, en net 18 geworden. Zijn vriendin zaten vanaf hun plek toe te kijken hoe Jochen het deed en dat vond ik wel grappig. Hij had een leuke kop, mooie ogen en was al langer dan ik. Hij was gespierd en had een mooi wasbordje. Jammer dat hij een wijde zwembroek aanhad, anders had ik zijn piemel ook even kunnen inschatten.

Maar om een lang verhaal kort te maken, hij vierde zijn verjaardag volgende week, maar gaf vanavond een klein feestje voor zijn vrienden. En hij vroeg of wij drieën ook wilde komen. Ik nam hem niet serieus en zei, omdat ik van hem af wilde, dat ik het wel zou overleggen. Hij had zijn adres opgeschreven op een stukje papier en gaf dat aan mij.

Toen ging hij weer bij zijn vrienden zitten die graag wilde weten hoe hij het had gedaan. Daarna gingen ze ook al snel weg. Onze middag duurde daarna ook niet zo lang meer en we besloten om naar het huis van Lisanne te gaan en daar een fles wijn open te trekken. Aan de wijn vertelde ik het verhaal van Jochen en dat hij ons had uitgenodigd. Aanvankelijk reageerde mijn vriendinnetjes wat lacherig en ik ook, maar hoe meer wijn we dronken hoe grappiger het ons leek om echt te gaan.

En na twee flessen rosé was bij ons het punt bereikt dat we ook echt besloten om te gaan. We spraken om negen uur af, zodat we allemaal tijd hadden om ons op te maken. Dan zouden we vanaf mijn huis naar het huis van Jochen fietsen en gewoon ouwehoeren met de jochies.

Zo gezegd, zo gedaan, tegen half 10 waren we bij het huis van Jochen en belden we aan. Jochen zelf deed open, nog steeds in zwembroek en was echt verbaasd ons daar te zien staan. We stelden ons even allemaal voor en liepen gelijk door naar binnen, een verbouwereerde Jochen in de deuropening achterlatend. Binnen lagen de twee vrienden van Jochen op de bank, met een biertje in de hand naar MTV te kijken. Ook zij hadden nog de zwembroek aan.

Ze wisten niet hoe snel ze rechtop moesten gaan zitten toen we binnenkwamen. We stelden ons even aan hun voor en gingen zitten en plaatsten, als echte bitches, onze bestelling.

Ondertussen bekeek ik de jongens en ik vond ze echt heel leuk, hoewel ze natuurlijk wel heel jong waren. We kwamen aan het praten en het bleek dat beide jongens ook nog maar 18 waren. Wij waren allemaal 19, behalve Lisanne, die was al Toch hadden we een ding gemeen, en dat was onze dorst. Het ging heel hard met het drinken, wij hadden al twee flessen wijn achter de kiezen en de jongens een kratje, maar we dronken met zijn allen alsof ons leven er vanaf hing.

Uiteraard kwam het gesprek al heel snel op seks uit. De jongens waren duidelijk zo groen als gras en we hadden er plezier in om ze een beetje te plagen. Zo vertelde Lisanne uitgebreid over haar vroegere lovers en had Mirjam door de alcohol ook alle remmingen verloren en liep ze te pronken met haar tieten en over pijpen te praten alsof ze nooit anders had gedaan.

We hitsten elkaar allemaal op en ik was bloedjegeil. Ik keek telkens naar de jongens en zag dat er in hun wijde zwembroeken regelmatig bobbels te zien waren. Jochen had goed door dat ik naar hem keek, en hij keek ook telkens naar mij. Na veel alcohol en schunnige praat werd het me teveel en kwam ik met het voorstel om strippoker te gaan doen. Uiteraard werd dit door iedereen goed ontvangen, maar omdat niemand eigenlijk echt kon pokeren werd het strip-laagste-kaart-verliest.

De spelregels waren heel simpel, we trokken allemaal een kaart, en wie de laagste had verloor. Als iemand een aas had mocht hij een ander kiezen om wat uit te trekken. Waar de jongens niet aan hadden gedacht, maar wij wel was dat ze allemaal maar een zwembroekje aan hadden.

Wij hadden wel wat meer aan. En zo gebeurde het dan ook dat gelijk bij de eerste ronde een van de jongens zijn zwembroek uit moest trekken. Langzaam en met zijn heupen wiegend schoof de jongen zijn broek naar benden en plots sprong er een half stijve piemel naar voren. Hij was duidelijk nog niet volgroeid en in stijve toestand niet veel groter dan 12 cm. Maar er werd door de meisjes op gereageerd alsof het een grote negerlul van 25 cm was, want voor dat de jongen het door had, had Lisanne zijn pik al in haar mond gestopt.

Door het kleine formaat verdween de lul van de jongen helemaal in de mond van Lisanne en ik wist niet hoe ik het had. Ondanks de alcohol besefte ik wel dat we heel ver gingen, maar ik vond het wel super geil.

Ik keek Mirjam aan en zag dezelfde geile blik in haar ogen. Het stripspel werd vergeten en ik trok Jochen, die naast me zat de zwembroek naar beneden. Mirjam deed hetzelfde bij de derde jongen. Ik was aangenaam verbaasd over de lekker pik van Jochen, want hij was nog geeneens stijf en toch van een ontzettend groot formaat. Hij was stijf bijna zo groot als mijn ex vriendje.

Ik pakte zijn lul gretig vast en begon hem af te trekken. Lisanne slikte alles door. Mirjam had ondertussen de derde jongen van zijn zwembroek ontdaan.

Ook hij had een mooie grote piemel en een lekker kontje. Ik stopte de lekkere half stijve pik van Jochen zover mogelijk in mijn mond en pakte met mijn handen zijn lekker strakke kontje vast. Ik duwde zijn heupen naar mijn mond en zijn pik stootte in mijn keel. Hij begon in no time te groeien tot vol formaat en ik begon hem lekker te pijpen. Ik keek om me heen en zach drie naakte jongens, en drie meisjes nog met de kleren aan.

Ik zei tegen Jochen dat hij mijn kleren moest uittrekken en me moest zoenen op elk plekje dat hij tegenkwam. En dat deed de geile rakker. Hij trok als eerste mijn sandaaltjes uit en likte aan mijn tenen. Ik keek hoe hij mijn teentjes kuste, en ik keek naar zijn harde lul tussen zijn benen. Ik kon niet wachten totdat hij mijn rokje uit zou trekken. En dat deed hij ook heel snel. Ik had een klein roze stringetje aan en in al zijn enthousiasme trok Jochen deze ruw naar beneden.

Geil als ik was maakte het me allemaal weinig uit hoe het ging, als hij me maar heel snel ging beffen. Hij zei hardop dat ik een geile slet was toen hij mijn kale kutje zag en hij deed met zijn handen mijn lipjes uit elkaar. Daar was het hartstikke vochtig en hij haalde zijn vinger door mijn kutje en stopte deze in zijn mond. Ik proefde mijn eigen geil en het speeksel van Jochen. Het smaakte inderdaad heerlijk. Hij ging met zijn hoofd naar mijn kale kutje en kuste me zachtjes op mijn schaamlippen.

Zachtjes maakte hij bewegingen met zijn tong langs mijn lipjes en raakte hij af en toe plagend mijn klitje aan. Mijn klitje stond gespannen van geilheid en ik drukte mijn heupen naar zijn strelende tong toe. Ondertussen zag ik hoe de rest om me ons heen was komen staan. De derde jongen en Mirjam waren ondertussen ook helemaal naakt en stonden boven me terwijl ik op de grond lag. De jongen was zijn mooie pik aan het strelen en Mirjam was al haar schaamte kwijt en was zich ongegeneerd aan het vingeren, terwijl ze toekeek hoe Jochen me aan het beffen was.

Toen pakte ze de jongen bij zijn schouders en dwong hem op zijn knieën. Hij moest haar beffen terwijl Mirjam toekeek hoe ik gebeft werd. Het werd helemaal geil toen ook Lisanne al haar kleren uit had. Nu lag ik op de grond en werd ik heerlijk gebeft door Jochen, terwijl Mirjam gebeft werd door een andere jongen en Lisanne was alweer met de pik van de jongen aan het spelen die zojuist in haar mondje was klaargekomen.

Zijn pik was zo weer op oorlogssterkte. Ik zag zijn kleine pik en werd er heel erg geil van. Ik wilde die pik van hem vanavond ook nog in me voelen! Ik voelde hoe ik al bijna klaarkwam door het heerlijke gelik van Jochen en ik commandeerde hem even te stoppen.

De verbazing duurde maar even, want voordat ik goed en wel wist wat er gebeurde had hij zijn tong al tegen mijn aarsje geduwd. Ik draaide op mijn buik zodat ik mijn kontje in de lucht had en iedereen goed kon zien hoe ik gelikt werd van achter. Mirjam was ondertussen achter de jongen gaan staan die haar zojuist befte, en trok zijn keiharde lul met stevige trekken af. Hij keek hoe Jochen mijn kontje likte en voelde de borsten van Mirjam in zijn rug.

Mirjam ging met de ene hand tussen zijn benen door naar zijn ballen en streelde en kneep ferm in zijn balzak. Met de andere hand begon ze hem nog harder af te trekken en het zag er haast uit als Sm , zo hard werd de jongen afgetrokken. Het duurde dan ook niet lang voordat hij begon te schokken en het uitschreeuwde terwijl hij klaarkwam.

Dikke stralen sperma spoten naar beneden, over mijn rug heen. Ik kreunde van genot toen ik het sap van de jonge jongen op me voelde. Ik moest geneukt worden en het moest ook snel gebeuren. Ik nam de leiding in handen en gebaarde Jochen dat hij moest gaan liggen op zijn rug. Zijn pik was keihard en raakte met het topje zijn navel aan. Het was een heerlijke pik en ik stortte me vol geilheid op zijn balzak. Het geil druipt uit haar lesbische kut tijdens het vuistn Het geil druipt uit haar kut tijdens het vuistneuken.

Wrijvend met de kutten tegen elkaar komen de meisjes klaar. De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch Lesbi wordt in kont geneukt met voorbind lul in lesbo trio.

Oude lesbi sletjes gaan los. Lesbische vinger seks tussen twee hoeren. Door je lesbische vriendin verwend worden met een vibrator. Het geil loopt over de hand van haar lesbische vriendin. Geile lesbische meisjes mastuberen in een rubberboot. De milf zuigt aan de grote tepels van de lesbi en neukt haar. Zij vingert haar lesbische vriendin anal.

Haar eerste ervaring met een vibrator als lesbi. De eerste lesbische ervaring van twee geile meisjes. Zo verwen je een lesbische vriendin. De lekkerste Lesbisch sexfilms vind je hier!.
Lekker pijpen en beffen sex vleuten


De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Het geil druipt uit haar lesbische kut bij het vuist neuken. Aziatische lesbo beft behaarde kut.

Op de kaptafel vingert en beft de blonde lesbo haar geile De lesbische meisjes neuken elkaar tegelijk met de dubbel Haar lesbische vriendin beft haar terwijl ze haar mastube Als ze de vibrator aan zet wordt haar kale kutje zeik nat. Het geil druipt uit haar lesbische kut tijdens het vuistn Het geil druipt uit haar kut tijdens het vuistneuken.

Wrijvend met de kutten tegen elkaar komen de meisjes klaar. De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch Hij had een leuke kop, mooie ogen en was al langer dan ik. Hij was gespierd en had een mooi wasbordje.

Jammer dat hij een wijde zwembroek aanhad, anders had ik zijn piemel ook even kunnen inschatten. Maar om een lang verhaal kort te maken, hij vierde zijn verjaardag volgende week, maar gaf vanavond een klein feestje voor zijn vrienden. En hij vroeg of wij drieën ook wilde komen. Ik nam hem niet serieus en zei, omdat ik van hem af wilde, dat ik het wel zou overleggen. Hij had zijn adres opgeschreven op een stukje papier en gaf dat aan mij. Toen ging hij weer bij zijn vrienden zitten die graag wilde weten hoe hij het had gedaan.

Daarna gingen ze ook al snel weg. Onze middag duurde daarna ook niet zo lang meer en we besloten om naar het huis van Lisanne te gaan en daar een fles wijn open te trekken. Aan de wijn vertelde ik het verhaal van Jochen en dat hij ons had uitgenodigd.

Aanvankelijk reageerde mijn vriendinnetjes wat lacherig en ik ook, maar hoe meer wijn we dronken hoe grappiger het ons leek om echt te gaan. En na twee flessen rosé was bij ons het punt bereikt dat we ook echt besloten om te gaan. We spraken om negen uur af, zodat we allemaal tijd hadden om ons op te maken. Dan zouden we vanaf mijn huis naar het huis van Jochen fietsen en gewoon ouwehoeren met de jochies. Zo gezegd, zo gedaan, tegen half 10 waren we bij het huis van Jochen en belden we aan.

Jochen zelf deed open, nog steeds in zwembroek en was echt verbaasd ons daar te zien staan. We stelden ons even allemaal voor en liepen gelijk door naar binnen, een verbouwereerde Jochen in de deuropening achterlatend.

Binnen lagen de twee vrienden van Jochen op de bank, met een biertje in de hand naar MTV te kijken. Ook zij hadden nog de zwembroek aan.

Ze wisten niet hoe snel ze rechtop moesten gaan zitten toen we binnenkwamen. We stelden ons even aan hun voor en gingen zitten en plaatsten, als echte bitches, onze bestelling. Ondertussen bekeek ik de jongens en ik vond ze echt heel leuk, hoewel ze natuurlijk wel heel jong waren. We kwamen aan het praten en het bleek dat beide jongens ook nog maar 18 waren.

Wij waren allemaal 19, behalve Lisanne, die was al Toch hadden we een ding gemeen, en dat was onze dorst. Het ging heel hard met het drinken, wij hadden al twee flessen wijn achter de kiezen en de jongens een kratje, maar we dronken met zijn allen alsof ons leven er vanaf hing.

Uiteraard kwam het gesprek al heel snel op seks uit. De jongens waren duidelijk zo groen als gras en we hadden er plezier in om ze een beetje te plagen. Zo vertelde Lisanne uitgebreid over haar vroegere lovers en had Mirjam door de alcohol ook alle remmingen verloren en liep ze te pronken met haar tieten en over pijpen te praten alsof ze nooit anders had gedaan.

We hitsten elkaar allemaal op en ik was bloedjegeil. Ik keek telkens naar de jongens en zag dat er in hun wijde zwembroeken regelmatig bobbels te zien waren. Jochen had goed door dat ik naar hem keek, en hij keek ook telkens naar mij. Na veel alcohol en schunnige praat werd het me teveel en kwam ik met het voorstel om strippoker te gaan doen. Uiteraard werd dit door iedereen goed ontvangen, maar omdat niemand eigenlijk echt kon pokeren werd het strip-laagste-kaart-verliest. De spelregels waren heel simpel, we trokken allemaal een kaart, en wie de laagste had verloor.

Als iemand een aas had mocht hij een ander kiezen om wat uit te trekken. Waar de jongens niet aan hadden gedacht, maar wij wel was dat ze allemaal maar een zwembroekje aan hadden. Wij hadden wel wat meer aan. En zo gebeurde het dan ook dat gelijk bij de eerste ronde een van de jongens zijn zwembroek uit moest trekken. Langzaam en met zijn heupen wiegend schoof de jongen zijn broek naar benden en plots sprong er een half stijve piemel naar voren.

Hij was duidelijk nog niet volgroeid en in stijve toestand niet veel groter dan 12 cm. Maar er werd door de meisjes op gereageerd alsof het een grote negerlul van 25 cm was, want voor dat de jongen het door had, had Lisanne zijn pik al in haar mond gestopt.

Door het kleine formaat verdween de lul van de jongen helemaal in de mond van Lisanne en ik wist niet hoe ik het had. Ondanks de alcohol besefte ik wel dat we heel ver gingen, maar ik vond het wel super geil. Ik keek Mirjam aan en zag dezelfde geile blik in haar ogen. Het stripspel werd vergeten en ik trok Jochen, die naast me zat de zwembroek naar beneden. Mirjam deed hetzelfde bij de derde jongen. Ik was aangenaam verbaasd over de lekker pik van Jochen, want hij was nog geeneens stijf en toch van een ontzettend groot formaat.

Hij was stijf bijna zo groot als mijn ex vriendje. Ik pakte zijn lul gretig vast en begon hem af te trekken. Lisanne slikte alles door. Mirjam had ondertussen de derde jongen van zijn zwembroek ontdaan. Ook hij had een mooie grote piemel en een lekker kontje. Ik stopte de lekkere half stijve pik van Jochen zover mogelijk in mijn mond en pakte met mijn handen zijn lekker strakke kontje vast.

Ik duwde zijn heupen naar mijn mond en zijn pik stootte in mijn keel. Hij begon in no time te groeien tot vol formaat en ik begon hem lekker te pijpen. Ik keek om me heen en zach drie naakte jongens, en drie meisjes nog met de kleren aan. Ik zei tegen Jochen dat hij mijn kleren moest uittrekken en me moest zoenen op elk plekje dat hij tegenkwam. En dat deed de geile rakker. Hij trok als eerste mijn sandaaltjes uit en likte aan mijn tenen. Ik keek hoe hij mijn teentjes kuste, en ik keek naar zijn harde lul tussen zijn benen.

Ik kon niet wachten totdat hij mijn rokje uit zou trekken. En dat deed hij ook heel snel. Ik had een klein roze stringetje aan en in al zijn enthousiasme trok Jochen deze ruw naar beneden. Geil als ik was maakte het me allemaal weinig uit hoe het ging, als hij me maar heel snel ging beffen.

Hij zei hardop dat ik een geile slet was toen hij mijn kale kutje zag en hij deed met zijn handen mijn lipjes uit elkaar. Daar was het hartstikke vochtig en hij haalde zijn vinger door mijn kutje en stopte deze in zijn mond.

Ik proefde mijn eigen geil en het speeksel van Jochen. Het smaakte inderdaad heerlijk. Hij ging met zijn hoofd naar mijn kale kutje en kuste me zachtjes op mijn schaamlippen. Zachtjes maakte hij bewegingen met zijn tong langs mijn lipjes en raakte hij af en toe plagend mijn klitje aan. Mijn klitje stond gespannen van geilheid en ik drukte mijn heupen naar zijn strelende tong toe. Ondertussen zag ik hoe de rest om me ons heen was komen staan. De derde jongen en Mirjam waren ondertussen ook helemaal naakt en stonden boven me terwijl ik op de grond lag.

De jongen was zijn mooie pik aan het strelen en Mirjam was al haar schaamte kwijt en was zich ongegeneerd aan het vingeren, terwijl ze toekeek hoe Jochen me aan het beffen was. Toen pakte ze de jongen bij zijn schouders en dwong hem op zijn knieën. Hij moest haar beffen terwijl Mirjam toekeek hoe ik gebeft werd. Het werd helemaal geil toen ook Lisanne al haar kleren uit had.

Nu lag ik op de grond en werd ik heerlijk gebeft door Jochen, terwijl Mirjam gebeft werd door een andere jongen en Lisanne was alweer met de pik van de jongen aan het spelen die zojuist in haar mondje was klaargekomen.

Zijn pik was zo weer op oorlogssterkte. Ik zag zijn kleine pik en werd er heel erg geil van. Ik wilde die pik van hem vanavond ook nog in me voelen! Ik voelde hoe ik al bijna klaarkwam door het heerlijke gelik van Jochen en ik commandeerde hem even te stoppen. De verbazing duurde maar even, want voordat ik goed en wel wist wat er gebeurde had hij zijn tong al tegen mijn aarsje geduwd.

Ik draaide op mijn buik zodat ik mijn kontje in de lucht had en iedereen goed kon zien hoe ik gelikt werd van achter. Mirjam was ondertussen achter de jongen gaan staan die haar zojuist befte, en trok zijn keiharde lul met stevige trekken af. Hij keek hoe Jochen mijn kontje likte en voelde de borsten van Mirjam in zijn rug. Mirjam ging met de ene hand tussen zijn benen door naar zijn ballen en streelde en kneep ferm in zijn balzak.

Met de andere hand begon ze hem nog harder af te trekken en het zag er haast uit als Sm , zo hard werd de jongen afgetrokken. Het duurde dan ook niet lang voordat hij begon te schokken en het uitschreeuwde terwijl hij klaarkwam. Dikke stralen sperma spoten naar beneden, over mijn rug heen. Amateur film trekken pijpen neuken beffen. Lekker beffen op een Yacht. Bloedgeile meiden beffen en laten pijpen. Lesbische milfs beffen en vingeren.

Mature slet laat zich beffen en neuken door geile knul. Gekleurde bisex trio neuken pijpen en beffen. Een donkere en een lichte lesbo slet beffen elkaar. Om de beurt beffen de tiener lesbo's elkaars kale kut.

Priveontvangst spijkenisse prive ontvangst tiel


Staand keelneuken en beffen. Amateur film trekken pijpen neuken beffen. Lekker beffen op een Yacht. Bloedgeile meiden beffen en laten pijpen.

Lesbische milfs beffen en vingeren. Mature slet laat zich beffen en neuken door geile knul. Gekleurde bisex trio neuken pijpen en beffen. Een donkere en een lichte lesbo slet beffen elkaar. Twee lesbische vriendinnen spelen met hun vibrator. Therapeute heeft seks met haar jongere cliente op de bank.

Drie hitsige dames vingeren elkaars geile natte kutje. Meisje is haar blonde vriendin wild aan het vingeren.

Twee lesbische meiden spelen met elkaars natte spleetje. Twee rondborstige blondjes likken en scharen elkaar. Zuster neemt de temperatuur op bij naakte zieke patiente. Blonde lesbo likt het kontje van haar geile vriendin. Uiteraard kwam het gesprek al heel snel op seks uit.

De jongens waren duidelijk zo groen als gras en we hadden er plezier in om ze een beetje te plagen. Zo vertelde Lisanne uitgebreid over haar vroegere lovers en had Mirjam door de alcohol ook alle remmingen verloren en liep ze te pronken met haar tieten en over pijpen te praten alsof ze nooit anders had gedaan. We hitsten elkaar allemaal op en ik was bloedjegeil.

Ik keek telkens naar de jongens en zag dat er in hun wijde zwembroeken regelmatig bobbels te zien waren. Jochen had goed door dat ik naar hem keek, en hij keek ook telkens naar mij. Na veel alcohol en schunnige praat werd het me teveel en kwam ik met het voorstel om strippoker te gaan doen.

Uiteraard werd dit door iedereen goed ontvangen, maar omdat niemand eigenlijk echt kon pokeren werd het strip-laagste-kaart-verliest. De spelregels waren heel simpel, we trokken allemaal een kaart, en wie de laagste had verloor. Als iemand een aas had mocht hij een ander kiezen om wat uit te trekken. Waar de jongens niet aan hadden gedacht, maar wij wel was dat ze allemaal maar een zwembroekje aan hadden.

Wij hadden wel wat meer aan. En zo gebeurde het dan ook dat gelijk bij de eerste ronde een van de jongens zijn zwembroek uit moest trekken. Langzaam en met zijn heupen wiegend schoof de jongen zijn broek naar benden en plots sprong er een half stijve piemel naar voren.

Hij was duidelijk nog niet volgroeid en in stijve toestand niet veel groter dan 12 cm. Maar er werd door de meisjes op gereageerd alsof het een grote negerlul van 25 cm was, want voor dat de jongen het door had, had Lisanne zijn pik al in haar mond gestopt. Door het kleine formaat verdween de lul van de jongen helemaal in de mond van Lisanne en ik wist niet hoe ik het had. Ondanks de alcohol besefte ik wel dat we heel ver gingen, maar ik vond het wel super geil. Ik keek Mirjam aan en zag dezelfde geile blik in haar ogen.

Het stripspel werd vergeten en ik trok Jochen, die naast me zat de zwembroek naar beneden. Mirjam deed hetzelfde bij de derde jongen. Ik was aangenaam verbaasd over de lekker pik van Jochen, want hij was nog geeneens stijf en toch van een ontzettend groot formaat.

Hij was stijf bijna zo groot als mijn ex vriendje. Ik pakte zijn lul gretig vast en begon hem af te trekken. Lisanne slikte alles door. Mirjam had ondertussen de derde jongen van zijn zwembroek ontdaan. Ook hij had een mooie grote piemel en een lekker kontje. Ik stopte de lekkere half stijve pik van Jochen zover mogelijk in mijn mond en pakte met mijn handen zijn lekker strakke kontje vast. Ik duwde zijn heupen naar mijn mond en zijn pik stootte in mijn keel. Hij begon in no time te groeien tot vol formaat en ik begon hem lekker te pijpen.

Ik keek om me heen en zach drie naakte jongens, en drie meisjes nog met de kleren aan. Ik zei tegen Jochen dat hij mijn kleren moest uittrekken en me moest zoenen op elk plekje dat hij tegenkwam. En dat deed de geile rakker. Hij trok als eerste mijn sandaaltjes uit en likte aan mijn tenen. Ik keek hoe hij mijn teentjes kuste, en ik keek naar zijn harde lul tussen zijn benen. Ik kon niet wachten totdat hij mijn rokje uit zou trekken.

En dat deed hij ook heel snel. Ik had een klein roze stringetje aan en in al zijn enthousiasme trok Jochen deze ruw naar beneden. Geil als ik was maakte het me allemaal weinig uit hoe het ging, als hij me maar heel snel ging beffen.

Hij zei hardop dat ik een geile slet was toen hij mijn kale kutje zag en hij deed met zijn handen mijn lipjes uit elkaar. Daar was het hartstikke vochtig en hij haalde zijn vinger door mijn kutje en stopte deze in zijn mond.

Ik proefde mijn eigen geil en het speeksel van Jochen. Het smaakte inderdaad heerlijk. Hij ging met zijn hoofd naar mijn kale kutje en kuste me zachtjes op mijn schaamlippen. Zachtjes maakte hij bewegingen met zijn tong langs mijn lipjes en raakte hij af en toe plagend mijn klitje aan. Mijn klitje stond gespannen van geilheid en ik drukte mijn heupen naar zijn strelende tong toe. Ondertussen zag ik hoe de rest om me ons heen was komen staan. De derde jongen en Mirjam waren ondertussen ook helemaal naakt en stonden boven me terwijl ik op de grond lag.

De jongen was zijn mooie pik aan het strelen en Mirjam was al haar schaamte kwijt en was zich ongegeneerd aan het vingeren, terwijl ze toekeek hoe Jochen me aan het beffen was. Toen pakte ze de jongen bij zijn schouders en dwong hem op zijn knieën. Hij moest haar beffen terwijl Mirjam toekeek hoe ik gebeft werd. Het werd helemaal geil toen ook Lisanne al haar kleren uit had.

Nu lag ik op de grond en werd ik heerlijk gebeft door Jochen, terwijl Mirjam gebeft werd door een andere jongen en Lisanne was alweer met de pik van de jongen aan het spelen die zojuist in haar mondje was klaargekomen. Zijn pik was zo weer op oorlogssterkte. Ik zag zijn kleine pik en werd er heel erg geil van.

Ik wilde die pik van hem vanavond ook nog in me voelen! Ik voelde hoe ik al bijna klaarkwam door het heerlijke gelik van Jochen en ik commandeerde hem even te stoppen. De verbazing duurde maar even, want voordat ik goed en wel wist wat er gebeurde had hij zijn tong al tegen mijn aarsje geduwd. Ik draaide op mijn buik zodat ik mijn kontje in de lucht had en iedereen goed kon zien hoe ik gelikt werd van achter.

Mirjam was ondertussen achter de jongen gaan staan die haar zojuist befte, en trok zijn keiharde lul met stevige trekken af. Hij keek hoe Jochen mijn kontje likte en voelde de borsten van Mirjam in zijn rug. Mirjam ging met de ene hand tussen zijn benen door naar zijn ballen en streelde en kneep ferm in zijn balzak.

Met de andere hand begon ze hem nog harder af te trekken en het zag er haast uit als Sm , zo hard werd de jongen afgetrokken. Het duurde dan ook niet lang voordat hij begon te schokken en het uitschreeuwde terwijl hij klaarkwam. Dikke stralen sperma spoten naar beneden, over mijn rug heen. Ik kreunde van genot toen ik het sap van de jonge jongen op me voelde. Ik moest geneukt worden en het moest ook snel gebeuren. Ik nam de leiding in handen en gebaarde Jochen dat hij moest gaan liggen op zijn rug.

Zijn pik was keihard en raakte met het topje zijn navel aan. Het was een heerlijke pik en ik stortte me vol geilheid op zijn balzak. Ik likte zijn ballen helemaal nat en likte zelfs naar beneden langs zijn scrotum naar zijn anus. Hij was hier duidelijk van aan het genieten. Nu kwam Lisanne er op haar hurken bij zitten. Ze ging zo zitten dat haar vagina net boven het gezicht van Jochen zweefde. Hij was als enigste nog niet klaargekomen en ik was zo geil dat ik zijn sperma in mijn mond wilde proeven.

En terwijl hij Lisanne fanatiek aan het beffen was pakte ik zijn ballen flink vast en duwde mijn hoofd zover mogelijk over zijn pik. Mirjam stond duidelijk te genieten van de aandacht van de twee jochies. Ik maakte een paar op een neer gaande bewegingen en zoog hard aan zijn stijve lul.

Aan de reacties die zijn penis maakte voelde ik dat hij ging klaarkomen. En dat deed hij ook. Ik voelde harde stralen sperma diep in mijn mond spuiten en ik kneep nog harder in zijn ballen. Ik proefde zijn mannensap en het smaakte heerlijk. Wat een lekkere geile knul was Jochen toch ook.

Terwijl hij nog zachtjes naspoot in mijn mond duwde ik hem van me weg. Ik gebaarde de twee jongens die met Mirjam bezig waren dat ze bij mij moesten komen. Ik wisselde een blik en Mirjam en ik zag in haar ogen hoe geil ze was.

Ik vertelde wat ik van plan was. Ik werd bij mijn uitleg gestoord door Lisanne, die schreeuwend klaarkwam en haar natte kut hard tegen het gezicht van Jochen aandrukte. Ik gebaarde de jongen met de grote lul om op de band te gaan liggen. Dat deed hij en meteen ging Mirjam bij hem staan en begon ze zich te vingeren, zodat hij een mooi uitzicht had op haar natte kutje.

Ik nestelde me voorzichtig bovenop hem, zodat mijn natte kutje boven zijn keiharde neukstaaf hing. Ik was met mijn hoofd nu ook vlakbij het kutje van Mirjam, die zich lekker aan het vingeren was.