Blog

Kut wijd open intiem zonder condoom

May 26, 2018 / By : / Category : Hd porn pics free celebrity porn

kut wijd open intiem zonder condoom

...

Koppel zoekt huisvriend homo pjes

Ik weet dat zij het lekker vindt om haar eigen kutje te proeven nadat ze gelikt is en dat was nu ook weer volkomen helder.

Tijdens het zoenen speelde hij weer zachtjes met haar kutje. Na nog wat zoenen kwam hij naast haar zitten op de bank en zij begon over zijn kruis te strelen. Al gauw ging ook zijn broek uit en al snel had ze zijn pik in haar hand en trok hem zachtjes af.

Toen zijn pik eenmaal volledig hard was boog ze naar voren en nam zijn pik in haar mond. Ik zat intussen rustig in mijn stoel, al mijn kleren nog aan en een pik die keihard vocht tegen het stof van mijn spijkerbroek. Helaas kwam het toevallig zo uit dat ik mijn kuisheidsgordel niet aan had die dag, dat had het extra geil gemaakt, maar doordat ik mijn kleren niet uit heb gehad kon ik evengoed niets met mijn pik doen.

Ze pijpte hem langdurig en vol overgave en ik genoot met volle teugen. Mijn vriendin heeft cup F en dat doet het altijd goed bij mannen. Terwijl zij hem pijpte speelde hij met haar borsten, waar hij geen genoeg van leek te krijgen. Ik nam af en toe de tijd om de situatie in me op te nemen.

Hier zat ik in een stoel, op een meter of vier, vijf afstand van een bankje toe te kijken hoe mijn vriendin door een vreemde vent onder handen werd genomen. Het meest fascinerend was nog wel dat ze al die tijd niet of nauwelijks oog voor mij had gehad maar volledig in hem opging. Ik voelde me vernederd en overbodig. Nu ging hij weer even naast de bank staan zodat zijn pik precies voor haar gezicht kwam. Gulzig zoog ze hem naar binnen en pijpte hem diep.

Nu kon ik echt heel goed zien hoe zijn pik in haar mond verdween. Intussen begon hij weer met haar kutje te spelen. Na een tijdje stopten ze even en schonken nog een glaasje wijn in en namen een korte pauze. Nu pas keek mijn vriendin mij voor het eerst aan en glimlachte gelukzalig. Ze gingen knusjes op de bank zitten en dronken al knuffelend en zoenend hun wijntje. Ik bleef rustig in mijn stoel zitten en keek toe hoe mijn vriendin intiem was met een andere man. We hadden afgesproken dat ze niet met hem zou neuken, maar heimelijk hoopte ik dat dat toch zou gebeuren en ook die droom kwam uit.

Na nog een tijdje zoenen, voelen, likken en pijpen was ze zo geil geworden dat ze zijn pik in zich wilde voelen. Ze keek me aan en vroeg of ik het goed vond. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en snel ging hij een condoom pakken. Aarzelend vroeg ik of ik het condoom bij hem om mocht doen en dat mocht. Hij kwam naast mijn stoel staan en gaf me het condoom.

Ik gleed uit mijn stoel, ging op mijn knieën voor hem zitten en maakte de verpakking open. Ik zorgde dat ik het condoom op de juiste manier vast had en zette het voorzichtig tegen zijn eikel aan. Langzaam rolde ik het condoom uit en terwijl ik dat deed voelde ik zijn pik alweer harder worden. Ik genoot actief van het moment waarop ik op mijn knieën zat en onder het toeziend oog van mijn vriendin een condoom om de pik van haar minnaar deed.

Dit voelde bijzonder vernederend en maakte me nog gelukkiger dan ik al was. Met het condoom om zijn pik liep hij weer naar de bank, waar mijn vriendin smachtend op haar rug lag, haar benen wijd en omhoog en haar kutje kletsnat en verlangend naar zijn pik. Hij ging voor de bank staan, streelde haar nog even, plaatste zijn handen naast haar hoofd op de rugleuning en zette vervolgens zijn eikel tegen haar kutje.

Voorzichtig duwde hij door tot hij helemaal in haar zat en begon haar vervolgens rustig te neuken. Al snel was ze aan zijn pik gewend en begon ze tegenbewegingen te maken om zijn pik harder en dieper in haar te voelen. Dit signaal werd door hem begrepen en al snel begon hij harder en sneller te stoten. Mijn vriendin kreunde en hijgde luid en riep "Neuk me, neuk me!

Al die tijd had ik nog steeds mijn kleren aan en kon dus alleen maar toekijken en een beetje met de harde bobbel in mijn broek spelen. Ik had een spijkerbroek aan, dus meer dan dat zat er ook echt niet in. Een heerlijk machteloos gevoel wat een bijna bedwelmend effect op me had. Na een tijdje zo geneukt te hebben legde hij haar in een andere positie en nam haar schrijlings, waardoor ik volle inkijk had in haar kutje en goed kon zien hoe zijn pik in en uit haar schoof.

Na weer een tijdje ging hij op de bank zitten en kwam zij op zijn pik zitten en neukten ze zo een tijd lang. Ik realiseerde me dat ik haar weliswaar regelmatig neukte, maar dat we maar zelden meerdere posities aannamen. Nu waren ze al met de derde bezig en terwijl ik hier over nadacht, zette hij haar voor de bank neer, haar handen op de zitting en zo nam hij haar van achteren, het vierde achtereenvolgende standje.

Vervolgens liet hij haar ook één been op de zitting zetten en neukte hij haar een beetje van opzij, wat mij weer een mooi inkijkje bood in hoe mijn vriendin bevredigd werd door een vreemde kerel. Het leek zonder einde door te gaan en ik zat daar maar in mijn spijkerbroek, die intussen bijkans uitscheurde omdat mijn pik zo ontzettend hard geworden was.

Hij liet haar weer op de bank zitten, knielde voor haar neer en likte uitgebreid aan haar kutje. Wat een droom zou het zijn als ik haar kutje zou mogen likken nadat hij het geneukt had. Nóg geiler zou het zijn wanneer we hem zouden kunnen vertrouwen en hij haar zonder condoom zou kunnen neuken, haar vol zou kunnen spuiten en ik haar kutje schoon zou mogen likken.

Ik weet nog niet of ik het zou durven, maar de gedachte eraan maakt me dronken van geilheid. Haar benen werden weer omhooggetild, hij ging weer staan en opnieuw verdween zijn pik in de kut van mijn vriendin, haar voeten op zijn schouders rustend. Nu was er op de tennisclub een toernooi die ik eigenlijk de laatste jaren gespeeld had met de vrouw van de voorzitter.

Helaas was ze geblesseerd en wilde ik niet meedoen. De vrouw van mijn baas vroeg kort voor einde inschrijf termijn of ik met haar wilde dubbelen. Natuurlijk wilde ik dat zeker omdat ik wist dat mijn baas dat weekend naar Zweden moest voor een gesprek met een opdrachtgever. Normaal speelde ze samen dit soort toernooien. Het weekend van het toernooi was daar ondanks dat we nooit samen hadden gedubbeld. Was er niks van te merken. De tegenstanders waren niet blij dat we dubbelde.

Zonder een set te hebben verloren hadden we de zaterdag alle partijen gewonnen. Na de laatste partij vroeg ze of ik bij haar thuis kwam eten. Samen fietste we naar het huis van haar en mijn baas. Ze schonk drinken in voor ons we namen plaats op het terras op de bank. Voor ik wist wat er gebeurde en kroop ze tegen mijn aan. Onze glazen stonden nog op tafel. Voorzichtig maar doel bewust kroop ze op mijn schoot.


kut wijd open intiem zonder condoom

...


Naakte meiden nl turkse prive ontvangst


kut wijd open intiem zonder condoom