Blog

Kutje proeven wiebelende tieten

Dec 27, 2017 / By : / Category : Hd porn pics free celebrity porn

kutje proeven wiebelende tieten

De gedachten om een eigen sletje te hebben maken me enorm geil. We neuken die avond heerlijk verder. Ik wordt tegen de bank gezet m’n benen ver uit elkaar, voor over gebogen pak ik mijn enkels vast. Me kut en kont zijn ingesmeerd met glijmiddel, en worden 1 voor 1 geneukt, tot ze wijd openstaan.

Ik masseer in tussen mijn klit heftig en kom spuitend klaar. Me kontje wordt daarna diep vol gespoten, in een paar diepe stoten. We vallen vermoeid van de lange rit tegen elkaar in slaap…onze naakte lichamen in elkaar verstrengeld. De volgende morgen neem ik de scooter die bij het huisje hoort, naar het dorpje om brood te halen.

Ik draag een dun zomerjurkje van zijde…me lichaam tintelt nog van de heerlijke neukpartij van vanmorgen. Me kutje plakt aan het zadel van de scooter…heelijk! We hebben besproken dat ik mijn sletje mag uitzoeken. Misschien kom ik haar wel tegen in het dorpje!

Binnen komend in de kleine bakkerij…staat er achter de toonbank een jong meisje. Ze is misschien net 16 jaar. Blond haar en ze draag een enorme boezem in haar bloesje…ik smul direct van haar. In mijn beste Italiaans, begin ik een praatje met haar. Ze is erg geïnteresseerd waar wij verblijven en biedt ons aan om de “brood”service iedere dag bij ons te bezorgen. Zoals belooft staat ze de volgende morgen aan ons hek. De mand met broodjes biedt ze mij aan, ik vraag haar of ze wat wil mee eten.

Ze glimlacht verlegen…ik zie haar kijken naar mij zichtbaar blote tepel. Ik kleur…ze lacht en zegt dat ik mooie borsten heb. Ik vraag haar of ze het erg vindt of ik mijn ochtendjas uit doe. Ze knikt en pakt hem aan terwijl ik hem van mijn blote lijf laat af glijden.

We gaan alle drie aan tafel zitten, en kijken elkaar een beetje giechelt aan, het meisje helpt met opruimen…ik vraag haar of ze wil blijven zwemmen. Ze knikt gretig van ja. Ze meldt alleen dat ze geen zwemkleding heeft. Ik vertel haar dat ze ook naakt mag zwemmen. Haar heerlijke jonge meisjes lichaam duikt in het zwembad…ze zwemt naar me toe en komt dicht bij me staan. Ze giebelt en vraagt of ze mijn borsten mag aan raken.

Ik knik, haar handen beginnen mijn tepels aan te raken. Heerlijk roept ze en begint als een baby aan mijn tepels te zuigen…GOD ik droom wat heerlijk…ga door.

Mijn geilheid is enorm…ik roep mijn partner om foto’s van ons te nemen. Vanaf de kant neemt hij het geile schouwspel waar. Ik klim op de rand van het zwembad en zeg haar mijn kut te likken, ze neemt gretig mijn klit tussen haar lippen en sabbelt me tot een hoogtepunt. Inmiddels is mijn partner in het zwembad gekomen en staat achter ons kleine sletje…zijn pik is loeihard en neemt de slet van achter in haar strakke kleine kutje.

Neukt haar gaatjes tot hij op het punt staan klaar toekomen. Inmiddels heeft dat sletje me tot een hoogtepunt gezogen…geiler dan ooit, verlang ik naar een dikke pik in me kontje. Ik commandeer de slet de pik weer hard te zuigen zodat ik hem daarna in me kontje kan laten schuiven. Met draaiende ogen schokte ze op zijn gezicht terwijl zijn lul glimmend in de lucht porde.

Natuurlijk stond ik in het halfduister met een paal van hier tot ginder. Toen ze waren uitgeraasd trok ik mij terug. Voordat ik de slaap kon vatten moest ik mezelf even van mijn geiligheid af helpen.

Met het schouwspel op mijn netvlies spoot ik even later mijn goedje over mijn buik. Ik veegde het zaad af in mijn T-shirt en viel in slaap. De volgende morgen was ik al vroeg wakker, en sprong opgewekt uit bed.

Ik liep naar beneden en zette vast koffie voor mezelf. Even later zat ik een boterham te eten achter het huis. Het zou weer een mooie dag worden. Toen ik mijn bordje leeg had kwam mijn schoonzus net naar beneden.

Ze was nog maar net wakker en was verbaasd mij al aan te treffen. Toen ik haar tegen het licht zag staan moest ik gelijk weer aan gisteravond denken. Je kon duidelijk haar naakte vormen zien. Ze begon, eerst hakkelend, over het feit dat ik ze had betrapt. Ik verontschuldigde me dat ik had staan te gluren. Mijn onderbuik begon te kriebelen, en ik voelde mijn jongeheer zwaar worden. Ze draaide haar ene been onder de keukentafel vandaan, en bleef even wijdbeens zitten.

Ik stond een ogenblik recht in haar smalle kruisje te kijken. Ik liep op haar toe, en gaf haar een zoen. Ze beantwoordde door haar tong uit te steken, en even later stonden wij ineengestrengeld te tongzoenen.

Ik masseerde haar lekkere billen, en duwde mijn geslacht tegen de hare. Hitsig bewogen onze lijven tegen elkaar. Ik tilde haar op, en plaatste haar op het aanrecht. Haar benen strengelden zich om mijn heupen. Ze trok mijn stijve lul uit mijn boxershort, en een tel later voelde ik het scherpe randje van haar kanten slipje langs mijn eikel schuren, en op hetzelfde moment omsloot een vochtige warmte mijn lul.

Met haar benen trok ze mij in een keer diep in haar vagina. Al zoenend begon ik mijn heupen ritmisch te bewegen.

Steunend en kreunend ontving ze mijn stoten. Ze liet haar armen los en tilde zelf geil haar borsten onder haar nachtponnetje vandaan. Ze begon door haar neusgaten te snuiven, en dat was voor mij het teken om mijn tempo nog meer te verhogen.

Wild ramde ik mijn pik in haar kutje. Terwijl ze me met dromerige ogen aankeek, kwam ze schokkend klaar. Ik herkende de blik van gisteravond.

Opgezweept door haar geilheid spoot ik mijn geil diep in haar buik. We bleven nog nagenietend in deze houding zoenen. Even later voelde ik mijn lul slap uit haar vagina glijden. Gelijk daarna keken we allebei, naar het sperma wat uit haar kut op het aanrecht droop. Ik had gisteravond al zin om je te neuken. Ondeugend zei ze dat ze nog lang niet genoeg had gehad.

Ik toog naar boven, en waste mijn zaakje even lekker schoon voordat ik me in de kleren hees. Nou ja, ik trok mijn korte broek aan met een T-shirtje.

Met blote voeten in mijn werkschoenen stond ik even later in de schuur. Er moest een zoldertje getimmerd worden. De aannemer was inmiddels gearriveerd, en die begon met twee mannen met het her opmetselen van een gebroken muur.

De dwarsbalken waren nog intact, en op hun plaats, zodat ik kon beginnen met het leggen van de vloer. Na een uurtje of zo, kon ik al op een stukje zolder staan, en dat vergemakkelijkte het werk aanzienlijk.

Rond half tien hielden we koffie pauze. We zaten achter het huis, en mijn schoonzus schonk de koffie in. De metselaars zaten een paar meter verderop, op een stapel hout. Ze wilden de tuinset niet vuil maken zeiden ze.

Schoonzus was een zwierige verschijning, en ze had een zomerjurkje aan en duidelijk was te zien dat ze vandaag geen bh droeg. We keken met veel plezier naar haar. Ze genoot zichtbaar van de aandacht. Ze zwierde heen en weer, en even later bood ze de kijkgrage mannen een koekje aan. Ze nam plaats schuin tegenover mij, en boog naar mij toe om ook mij een koekje aan te bieden. Ze keek me ondeugend aan, en gunde mij een uitgebreide blik tussen haar borsten.

Ze knipoogde er bij. De zon stond al hoog, en ze schoof iets onderuit. Ze schoof haar jurkje tot aan haar kruis omhoog. Bijna verslikte ik me, Ik keek recht in haar blote kruis. Het loeder droeg geen slipje! Ze zat voor de metselaars gezien achter de tafel, maar ik kon niet anders dan naar haar spleet te kijken.

We spraken over koetjes en kalfjes, en ik nam haar steeds zo onopvallend mogelijk op. Met de brandende zon in mijn nek en een dikke lul zat ik aan mijn tweede bakkie koffie. Schoonzus zwierde langs de metselaars en terwijl ze de koffie in schonk genoot ze van hun hongerige blikken. Ik had weinig stof tot praten, en ging dus maar aan mijn werk.

Dit beloofde een leuke week te worden. Een uurtje later stond ik op de ladder, met mijn buik tegen de nieuwe zoldervloer, toen ik plotseling een hand langs mijn been omhoog voelde glijden. Tintelingen in mijn onderbuik zorgden dat ik acuut een stijve kreeg. Even later stond zij boven en ik beneden.

Ze had haar zomerjurkje verwisseld voor een hele korte broek, met een T-shirtje. Een kwartiertje later had ik een behoorlijk voorraad hout boven, en ik klom ook de ladder op.

Ze zat gehurkt en liet zonder gene zien dat ze nog steeds geen slipje droeg. Ik greep haar zonder veel omhaal recht in haar kruis. Ik voelde met een vinger in haar vagina, en likte hem even later af. Terwijl ik nog op de ladder stond duwde ik mijn gezicht in haar kruis. Zelf trok ze de stof opzij, en gewillig liet ze zich beffen. Ingehouden kreunend liet ze zich achterover zakken. Ze genoot van de likbeurt.

En met het gemompel van de metselaars op de achtergrond komt ze kort daarna stilletjes klaar. Ze trekt me zachtjes de ladder op. Mijn paal is niet moeilijk te vinden. Binnen twee tellen hebben haar wriemelende handjes mijn broek los, en even later verdwijnt mijn pik tussen haar lippen. Met mijn broeken op mijn enkels sta ik voor mijn schoonzus. Ook ik ben supergeil van dit spannende gedoe, en binnen een minuut bereik ik mijn hoogtepunt.

Met twee handen om mijn billen trekt zij mijn lul diep in haar keel. Dit is voor mij het ultieme genot. Spastische krampen trekken dor mijn ruggenmerg, en grommend spuit ik mijn ladingen diep in haar keel. Slikkend en kokhalzend probeert ze zo veel mogelijk sperma in haar mond te houden.

Ze moet uiteindelijk loslaten, en de laatste stralen spoten in haar gezicht. Snel buk ik me, en geef haar een tongzoen. Onze speeksel vermengd met sperma maakt ons weer gek van verlangen. In gedachten verzonken timmer en zaag ik rustig verder. Met een natte rug van het zweet sta een uurtje later mijn zwager uit te leggen hoe ik alles van plan ben te gaan maken.

We eten weer achter het huis, en ik geniet van de koele wind die af en toe door mijn broekspijp trekt. Mijn schoonzus heeft weer haar zomerjurkje aan. En als mijn zwager het niet kan zien, kijkt ze me veelbetekenend aan.

.

Dikke loezen man zoekt vrouw voor gratis sex

Ze had mooie benen onder een donkerblauwe rok. Ze droeg zwarte netkousen en pumps met naaldhakken. Verder had ze een zwart-zijden bloes aan, waarbij duidelijk was dat ze daarin een stel enorme tetters moest huisvesten. Tante Coba had niks teveel gezegd. Marleen zag er uit om op te vreten. Wat ik niet wist was dat Marleen nogal bazig was, maar daar kwam ik meteen achter. Ze kuste Coba enkele tellen vol op haar mond, en liep vervolgens om mijn tante heen.

Ze ging achter Coba staan en keek me, over de schouder van m’n tante heen, streng aan. We zijn bepaald niet lesbisch, maar we hebben elkaar de afgelopen jaren nogal eens geholpen, om het zo maar te zeggen. En nu ik hoorde dat Coba een geil jong vriendje heeft, wilde ik daar wel wat meer van weten. Marleens handen verschenen op de buik van Coba, en zochten hun weg naar boven. Marleen begon mijn tante schaamteloos, door haar kleding heen, in de tieten te knijpen.

Heb je ervan genoten om met de tieten van je tante te spelen??? Hmmmm, ik hou er ook van om deze zachte bollen te kneden. Ze heeft ook van die lekkere tepels, vind je niet? Van die grote bruine spenen Kom eens hier Theo.

Geef je tante eens een lieve kus. Kom op, je weet toch dat ze dat wil Weet je; toen ik hoorde dat het vriendje van Coba haar eigen neef was, werd ik heel erg geil jongen.

Ik wil zien hoe een neef zijn eigen tante verwent, en hoe een rijpe vrouw zich door haar jonge neefje laat verwennen. Tante Coba liet zich door Marleen uitgebreid betasten. Coba zei niets, maar stond met gesloten ogen te luisteren en te genieten. Ik stond op en liep op m’n tante toe. Ik kuste haar op haar mond en voelde hoe haar tong meteen in mijn mond gleed.

Ondertussen bleef Marleen ons ophitsen. Eerst ontdeed ze tante Coba van haar bloes, en meteen daarna stroopte ze het topje over het hoofd van tante omhoog. Coba stond nu met haar tieten bloot voor me. Zuig er eens op. Toe, laat me zien hoe je aan haar tieten zuigt. Marleen kwam ondertussen achter mij staan en begon aan mijn broek te frunniken. Het koste haar weinig moeite om de boel los te knopen, en binnen enkele tellen stond ik daar met m’n broek op de enkels.

Ik liet mijn tante even los om schoenen en broek verder uit te doen. Jeetje wat een lekkere pik. Toe trek er eens even lekker aan, jaaahh, zoo jaaaa. Wauw wat een lekkere ballen, en wat een prachtige pik. Ik begon me met lange halen af te trekken, hetgeen de dames kennelijk een heel prettige aanblik vonden. Ik ging nog even door en liet ze genieten. Uiteraard was het Marleen die de stilte verbrak: Ik hoorde dat jij je tong pardoes in haar vette kut hebt gehad en dat je haar helemaal hebt uitgelebberd, en ik hoorde ook dat je jouw tong zelfs in haar reetje hebt gestopt.

Oehhh, dat wil ik zien jongen Coba, ik wil dat je je helemaal uitkleedt, en ik wil dat jij je tante dan likt, Theo. Je hebt wel een boel praatjes, maar je hebt niet zoveel te willen hoor. Ik had ondertussen een elastiekje gepakt en rolde die om mijn ballen Ik wil eerst jouw geile tieten zien, en dan zien we wel verder. Het paste kennelijk niet in haar plannen, want in haar eerste reachtie verzette ze zich. Maar toen ik doorzette was haar verzet in twee tellen verdwenen, en liet ze zich ook betasten.

Misschien lik ik dadelijk wel eerst jouw hoerige kut, en neuk ik je daarna in je rijpe reet. Met haar hand bewerkte ze haar kruis. Ik richtte me echter op Marleen en zag hoe zij haar joekels van tieten uit haar BH liet vallen.

Mmmmmh, ook Marleen had zalige tieten. Weer kuste ik haar vurig op de mond, en deze keer werd mijn kus een stuk beter beantwoord.

Ze had ondertussen haar rok los gegespt, en liet dat kledingstuk gewoon van haar heupen afglijden. Marleen had geen slip aan. Ik duwde haar op haar knieen, en gebood haar de knieen iets uitelkaar te zetten.

Ik had ondertussen een elastiekje gepakt en rolde die om mijn ballen. Hierdoor werden mijn ballen onder spanning gezet, en werd mijn pik nog harder dan ie al was. Ik nam positie in achter de wulpse billen van Marleen, en drong moeiteloos in de kletsnatte kut van mijn tantes vriendin. Strakjes mag jij je vingeren en zal ik mijn tante op jouw aanwijzingen verwennen. Maar eerst zullen we jou inwijden.

Met je grote tieten, en je rijpe natte pruim. En strakjes ga ik je in je mondje spuiten lieverd, en als mijn tante dat wil mag zij meesnoepen. Met haar rechterhand bewoog ze snel over haar kruis heen, en ik zag dat daarbij steeds 1 of 2 vingers in haar kut flitsten. Zul je strakjes lief voor me zijn en samen met Marleen mijn zaad opdrinken??? Ik keek m’n tante aan en neukte ondertussen haar vriendin, die kreunend een orgasme onderging. Er was die avond weinig voor nodig om deze rijpe wijven helemaal gek te maken.

Klaarkomen was voor beiden ook geen probleem. Je tante lust wel pap van dat heerlijke geile liefdeszaad van jou. Hou eens op met dat geneuk. Marleen heeft nou wel genoeg pik van je gehad. Ik wil je ballen likken. Toe, kom eens hier. Ik trok me uit Marleen terug, en ging wijdbeens voor mijn tante op de bank liggen. Deze nam eerst mijn glibberige pik in haar mond en likte de sappen van Marleen eraf.

Toen begon ze uitgebreid mijn kaalgeschoren ballen te likken. Marleen was helemaal wild geworden en stortte zich zonder iets te zeggen op mijn pik.

Aaaaaahhhh, wat een lekker moment. Tante Coba likte aan mijn gespannen ballen, en nam er zelfs eentje in haar mond. Op het zelfde moment werd ik heerlijk gepijpt door Marleen. Ik was in de zevende hemel en kon mijn eerste ontlading met geen mogelijkheid tegenhouden. De dames hielden geen van beiden in toen ik verkrampte en volkomen in extase mijn stralen zaad in de keel van blonde Marleen spoot. Het geile wijf bleef zuigen tot ik helemaal klaar was, terwijl mijn tante ook pas stopte tot de spasmen in mijn kruis helemaal weggeebt waren.

Als een hond lag ik met opgetrokken benen, terwijl ik gelikt en gekust werd door mijn jarige tante en haar jarige vriendin. De dames wisten echter van geen ophouden, want mijn tante begon Marleen uitgebreid af te lebberen, in een poging de slierten sperma van het gezicht van Marleen op te zuigen.

Dacht jij dat jij besliste wie er klaarkomt en op welke manier. Jij hoeft alleen maar een stijve pik en een geil bekkie mee te brengen, en voor de rest ben je van ons. Vanzelfsprekend begon ik daar als een baby aan te zuigen. Toen ik even later zag dat tante Coba zich weer wijdbeens op de bank zat te vingeren, voelde ik mijn lul weer opleven. Marleen had het in de gaten en begon me weer op te ruien. Is het onderhand niet tijd dat je haar ook laat genieten??? Ik gebood mijn tante op haar knieen op de bank te gaan zitten met haar knieen ver uitelkaar en haar kont flink naar achteren.

Ik streelde haar billen en bevoelde tantes hangende tieten. Ondertussen keek ik Marleen aan. Die kwam uitzichzelf min of meer naast me op de grond zitten. Ze nam een positie in van waaruit ze een goed zicht had op mij en mijn tantes achterste. We waren alledrie helemaal naakt. Ik kuste tantes billen, keek opzij naar Marleen en boog me even naar haar toe. Met een lange hete tongzoen begon ik de voorstelling voor geile blonde rijpe Marleen. Marleen begon meteen te praten. Oei, ze is helemaal nat van je, zie je dat?

Met mijn duimen trok ik de donkere schaamlippen van elkaar. Beheerst zette ik mijn mond op Coba’s rijpe flamoes. Ze was inderdaad behoorlijk nat. Rustig drong ik mijn tong in tantes scheur en begon toen te likken en te slobberen. De warme grot van tante Coba was heerlijk om aan te lurken en geil gaf ik me over aan het genot van dat moment.

Op de achtergrond hoorde ik de ophitsende woorden van Marleen. Wauw, wat een lekker gezicht, zo’n geile neef die zijn hoerige tante diep in haar kut lebbert.

Toe maar Theo, duw je tong er maar lekker diep in. Oehh; Ik likte me een weg naar tantes anus ik ga me klaarvingeren op jullie twee. Ze zat zo dichtbij me dat ik haar adem op m’n wangen voelde.

Ik likte me een weg naar tantes anus en boorde mijn tong opnieuw in het geile achterste van mijn lievelings-tante. Zuchtend en kreunend onderging Coba mijn behandeling. Marleen raakte helemaal door het dolle. Hij heeft z’n tong in je gaatje gestopt, oehhhhh, whaaaahhhh Ohh Theo, wat geil, wat geil Genotvol liet ik m’n tong door Coba’s soepele anus bewegen.

Ik likte dat het een lieve lust was en schakelde zelfs nog een tandje bij door m’n wijsvinger langzaam in Coba’s kontgat te duwen en me even stevig aan haar druipende kut vast te zuigen.

Coba kwam onmiskenbaar klaar en duwde haar kont nog iets verder naar achteren, zodat mijn wijsvinger helemaal in haar aarsgat verdween. Ik trok m’n vinger terug, likte nog enkele malen flink in en over Coba’s kontje en hoorde Marleen kreunend klaarkomen. De beide rijpe vrouwen lagen uitgeteld na te genieten. Tante Coba voorover op de bank en Marleen op haar rug naast me op de grond.

Mijn pik was al geruime tijd weer op oorlogssterkte en ik besloot om tante Coba te gaan neuken. Maar eerst knielde ik bij Marleen, en pakte haar even stevig bij haar volle rijpe tieten. Ohh, wat een jetten had deze vrouw. De grote roze tepelhoven nodigden bepaald uit om even uitgebreid gezogen te worden.

Daarna drukte ik Marleen mijn harde pik in het gezicht met de korte mededeling: In mijn ooghoeken zag ik dat mijn wulpse tante alweer met zichzelf bezig was. Ze had een vibrator opgeduikeld en bekeek mijn spel met Marleen, terwijl ze zichzelf plezierde met haar trillende vriend. Marleen was dan een lekker rijp wijf, met haar lekkere dijen, en haar fantastische tieten zoals alleen rijpe vrouwen die hebben , maar de aanblik van mijn tante maakte mij weer helemaal gek.

Ze lag met haar benen wijd en haar tieten wild wiebelend naar me te kijken terwijl ze de dildo in en uit haar behaarde kut bewoog. Hoeveel geile jongens kennen een tante op die manier? Ik likte Marleen nog vlug even naar een lekker hoogtepunt en stortte me toen op m’n tante.

Terwijl ik rechttoe rechtaan in haar drong, trok ze me aan m’n haren naar zich toe en begon me ongecontroleerd vet te kussen. Haar tong was in mijn mond, op mijn wangen, in mijn neus en op mijn keel. Ondertussen begon ik te pompen en genoot ik van een lekker potje neuken. Mijn kut en m’n tieten, ze zijn vanaf nu helemaal voor jou. Je mag vanaf nu geen druppel zaad meer verspillen. Als je wilt klaarkomen, neuken, likken, gepijpt worden wat dan ook En als je wilt laat ik Marleen komen, of Martha.

Martha is ook een vriendin van ons en die wil ook vast door jou geneukt worden. Maar ik ben jouw tante, dus ik bepaal wat er met je pik gebeurt. Ga eens onder hem liggen met je gezicht. Mmmhh Theo, als je dadelijk klaarkomt, dat richt je je pik op Marleen en dan spuit je maar lekker haar mondje vol. Ze bracht m’n pik ook weer in Coba’s kut en ik vervolgde mijn neukbewegingen. Geconcentreerd neukte ik mijn tante die al snel een orgasme kreeg.

Ik keek om me heen, naar de volle billen van Coba, en de likkende mond van Marleen en ik besefte dat Marleen vol over mijn ballen likte. Ik zag haar weelderige tieten prachtig op en neer deinen en voelde mijn orgasme komen. Ik veegde het zaad af in mijn T-shirt en viel in slaap. De volgende morgen was ik al vroeg wakker, en sprong opgewekt uit bed. Ik liep naar beneden en zette vast koffie voor mezelf.

Even later zat ik een boterham te eten achter het huis. Het zou weer een mooie dag worden. Toen ik mijn bordje leeg had kwam mijn schoonzus net naar beneden. Ze was nog maar net wakker en was verbaasd mij al aan te treffen. Toen ik haar tegen het licht zag staan moest ik gelijk weer aan gisteravond denken. Je kon duidelijk haar naakte vormen zien. Ze begon, eerst hakkelend, over het feit dat ik ze had betrapt. Ik verontschuldigde me dat ik had staan te gluren.

Mijn onderbuik begon te kriebelen, en ik voelde mijn jongeheer zwaar worden. Ze draaide haar ene been onder de keukentafel vandaan, en bleef even wijdbeens zitten. Ik stond een ogenblik recht in haar smalle kruisje te kijken. Ik liep op haar toe, en gaf haar een zoen. Ze beantwoordde door haar tong uit te steken, en even later stonden wij ineengestrengeld te tongzoenen.

Ik masseerde haar lekkere billen, en duwde mijn geslacht tegen de hare. Hitsig bewogen onze lijven tegen elkaar. Ik tilde haar op, en plaatste haar op het aanrecht. Haar benen strengelden zich om mijn heupen. Ze trok mijn stijve lul uit mijn boxershort, en een tel later voelde ik het scherpe randje van haar kanten slipje langs mijn eikel schuren, en op hetzelfde moment omsloot een vochtige warmte mijn lul.

Met haar benen trok ze mij in een keer diep in haar vagina. Al zoenend begon ik mijn heupen ritmisch te bewegen. Steunend en kreunend ontving ze mijn stoten.

Ze liet haar armen los en tilde zelf geil haar borsten onder haar nachtponnetje vandaan. Ze begon door haar neusgaten te snuiven, en dat was voor mij het teken om mijn tempo nog meer te verhogen. Wild ramde ik mijn pik in haar kutje.

Terwijl ze me met dromerige ogen aankeek, kwam ze schokkend klaar. Ik herkende de blik van gisteravond. Opgezweept door haar geilheid spoot ik mijn geil diep in haar buik. We bleven nog nagenietend in deze houding zoenen. Even later voelde ik mijn lul slap uit haar vagina glijden. Gelijk daarna keken we allebei, naar het sperma wat uit haar kut op het aanrecht droop.

Ik had gisteravond al zin om je te neuken. Ondeugend zei ze dat ze nog lang niet genoeg had gehad. Ik toog naar boven, en waste mijn zaakje even lekker schoon voordat ik me in de kleren hees. Nou ja, ik trok mijn korte broek aan met een T-shirtje. Met blote voeten in mijn werkschoenen stond ik even later in de schuur. Er moest een zoldertje getimmerd worden. De aannemer was inmiddels gearriveerd, en die begon met twee mannen met het her opmetselen van een gebroken muur.

De dwarsbalken waren nog intact, en op hun plaats, zodat ik kon beginnen met het leggen van de vloer. Na een uurtje of zo, kon ik al op een stukje zolder staan, en dat vergemakkelijkte het werk aanzienlijk. Rond half tien hielden we koffie pauze. We zaten achter het huis, en mijn schoonzus schonk de koffie in. De metselaars zaten een paar meter verderop, op een stapel hout. Ze wilden de tuinset niet vuil maken zeiden ze.

Schoonzus was een zwierige verschijning, en ze had een zomerjurkje aan en duidelijk was te zien dat ze vandaag geen bh droeg. We keken met veel plezier naar haar. Ze genoot zichtbaar van de aandacht. Ze zwierde heen en weer, en even later bood ze de kijkgrage mannen een koekje aan.

Ze nam plaats schuin tegenover mij, en boog naar mij toe om ook mij een koekje aan te bieden. Ze keek me ondeugend aan, en gunde mij een uitgebreide blik tussen haar borsten. Ze knipoogde er bij. De zon stond al hoog, en ze schoof iets onderuit. Ze schoof haar jurkje tot aan haar kruis omhoog. Bijna verslikte ik me, Ik keek recht in haar blote kruis. Het loeder droeg geen slipje! Ze zat voor de metselaars gezien achter de tafel, maar ik kon niet anders dan naar haar spleet te kijken.

We spraken over koetjes en kalfjes, en ik nam haar steeds zo onopvallend mogelijk op. Met de brandende zon in mijn nek en een dikke lul zat ik aan mijn tweede bakkie koffie. Schoonzus zwierde langs de metselaars en terwijl ze de koffie in schonk genoot ze van hun hongerige blikken.

Ik had weinig stof tot praten, en ging dus maar aan mijn werk. Dit beloofde een leuke week te worden. Een uurtje later stond ik op de ladder, met mijn buik tegen de nieuwe zoldervloer, toen ik plotseling een hand langs mijn been omhoog voelde glijden. Tintelingen in mijn onderbuik zorgden dat ik acuut een stijve kreeg. Even later stond zij boven en ik beneden. Ze had haar zomerjurkje verwisseld voor een hele korte broek, met een T-shirtje. Een kwartiertje later had ik een behoorlijk voorraad hout boven, en ik klom ook de ladder op.

Ze zat gehurkt en liet zonder gene zien dat ze nog steeds geen slipje droeg. Ik greep haar zonder veel omhaal recht in haar kruis. Ik voelde met een vinger in haar vagina, en likte hem even later af. Terwijl ik nog op de ladder stond duwde ik mijn gezicht in haar kruis. Zelf trok ze de stof opzij, en gewillig liet ze zich beffen. Ingehouden kreunend liet ze zich achterover zakken. Ze genoot van de likbeurt. En met het gemompel van de metselaars op de achtergrond komt ze kort daarna stilletjes klaar.

Ze trekt me zachtjes de ladder op. Mijn paal is niet moeilijk te vinden. Binnen twee tellen hebben haar wriemelende handjes mijn broek los, en even later verdwijnt mijn pik tussen haar lippen.

Met mijn broeken op mijn enkels sta ik voor mijn schoonzus. Ook ik ben supergeil van dit spannende gedoe, en binnen een minuut bereik ik mijn hoogtepunt.

Met twee handen om mijn billen trekt zij mijn lul diep in haar keel. Dit is voor mij het ultieme genot. Spastische krampen trekken dor mijn ruggenmerg, en grommend spuit ik mijn ladingen diep in haar keel. Slikkend en kokhalzend probeert ze zo veel mogelijk sperma in haar mond te houden. Ze moet uiteindelijk loslaten, en de laatste stralen spoten in haar gezicht.

Snel buk ik me, en geef haar een tongzoen. Onze speeksel vermengd met sperma maakt ons weer gek van verlangen. In gedachten verzonken timmer en zaag ik rustig verder. Met een natte rug van het zweet sta een uurtje later mijn zwager uit te leggen hoe ik alles van plan ben te gaan maken. We eten weer achter het huis, en ik geniet van de koele wind die af en toe door mijn broekspijp trekt. Mijn schoonzus heeft weer haar zomerjurkje aan. En als mijn zwager het niet kan zien, kijkt ze me veelbetekenend aan.

Het spel gaat gewoon door. Alleen die droogkloot van een zwager van me heeft totaal niets door. De metselaars zijn voor vandaag zover klaar, en in overleg met hun baas, komen zij morgen misschien terug voor de volgende klus. Als de mannen weg zijn, durft mijn zwager te zeggen dat ze eigenlijk wel een beetje te wuft gekleed gaat.

Ik zeg dat ik het helemaal niet erg vind, en dat ik het zeker niet aanstootgevend vind.kutje proeven wiebelende tieten

De gedachten om een eigen sletje te hebben maken me enorm geil. We neuken die avond heerlijk verder. Ik wordt tegen de bank gezet m’n benen ver uit elkaar, voor over gebogen pak ik mijn enkels vast. Me kut en kont zijn ingesmeerd met glijmiddel, en worden 1 voor 1 geneukt, tot ze wijd openstaan.

Ik masseer in tussen mijn klit heftig en kom spuitend klaar. Me kontje wordt daarna diep vol gespoten, in een paar diepe stoten. We vallen vermoeid van de lange rit tegen elkaar in slaap…onze naakte lichamen in elkaar verstrengeld. De volgende morgen neem ik de scooter die bij het huisje hoort, naar het dorpje om brood te halen. Ik draag een dun zomerjurkje van zijde…me lichaam tintelt nog van de heerlijke neukpartij van vanmorgen. Me kutje plakt aan het zadel van de scooter…heelijk!

We hebben besproken dat ik mijn sletje mag uitzoeken. Misschien kom ik haar wel tegen in het dorpje! Binnen komend in de kleine bakkerij…staat er achter de toonbank een jong meisje. Ze is misschien net 16 jaar. Blond haar en ze draag een enorme boezem in haar bloesje…ik smul direct van haar.

In mijn beste Italiaans, begin ik een praatje met haar. Ze is erg geïnteresseerd waar wij verblijven en biedt ons aan om de “brood”service iedere dag bij ons te bezorgen. Zoals belooft staat ze de volgende morgen aan ons hek. De mand met broodjes biedt ze mij aan, ik vraag haar of ze wat wil mee eten. Ze glimlacht verlegen…ik zie haar kijken naar mij zichtbaar blote tepel. Ik kleur…ze lacht en zegt dat ik mooie borsten heb. Ik vraag haar of ze het erg vindt of ik mijn ochtendjas uit doe.

Ze knikt en pakt hem aan terwijl ik hem van mijn blote lijf laat af glijden. We gaan alle drie aan tafel zitten, en kijken elkaar een beetje giechelt aan, het meisje helpt met opruimen…ik vraag haar of ze wil blijven zwemmen. Ze knikt gretig van ja. Ze meldt alleen dat ze geen zwemkleding heeft. Ik vertel haar dat ze ook naakt mag zwemmen.

Haar heerlijke jonge meisjes lichaam duikt in het zwembad…ze zwemt naar me toe en komt dicht bij me staan. Ze giebelt en vraagt of ze mijn borsten mag aan raken. Ik knik, haar handen beginnen mijn tepels aan te raken. Heerlijk roept ze en begint als een baby aan mijn tepels te zuigen…GOD ik droom wat heerlijk…ga door. Mijn geilheid is enorm…ik roep mijn partner om foto’s van ons te nemen.

Vanaf de kant neemt hij het geile schouwspel waar. Ik klim op de rand van het zwembad en zeg haar mijn kut te likken, ze neemt gretig mijn klit tussen haar lippen en sabbelt me tot een hoogtepunt. Inmiddels is mijn partner in het zwembad gekomen en staat achter ons kleine sletje…zijn pik is loeihard en neemt de slet van achter in haar strakke kleine kutje.

Neukt haar gaatjes tot hij op het punt staan klaar toekomen. Inmiddels heeft dat sletje me tot een hoogtepunt gezogen…geiler dan ooit, verlang ik naar een dikke pik in me kontje.

Ik commandeer de slet de pik weer hard te zuigen zodat ik hem daarna in me kontje kan laten schuiven. Met draaiende ogen schokte ze op zijn gezicht terwijl zijn lul glimmend in de lucht porde. Natuurlijk stond ik in het halfduister met een paal van hier tot ginder. Toen ze waren uitgeraasd trok ik mij terug. Voordat ik de slaap kon vatten moest ik mezelf even van mijn geiligheid af helpen.

Met het schouwspel op mijn netvlies spoot ik even later mijn goedje over mijn buik. Ik veegde het zaad af in mijn T-shirt en viel in slaap.

De volgende morgen was ik al vroeg wakker, en sprong opgewekt uit bed. Ik liep naar beneden en zette vast koffie voor mezelf. Even later zat ik een boterham te eten achter het huis. Het zou weer een mooie dag worden. Toen ik mijn bordje leeg had kwam mijn schoonzus net naar beneden. Ze was nog maar net wakker en was verbaasd mij al aan te treffen. Toen ik haar tegen het licht zag staan moest ik gelijk weer aan gisteravond denken. Je kon duidelijk haar naakte vormen zien.

Ze begon, eerst hakkelend, over het feit dat ik ze had betrapt. Ik verontschuldigde me dat ik had staan te gluren. Mijn onderbuik begon te kriebelen, en ik voelde mijn jongeheer zwaar worden. Ze draaide haar ene been onder de keukentafel vandaan, en bleef even wijdbeens zitten. Ik stond een ogenblik recht in haar smalle kruisje te kijken.

Ik liep op haar toe, en gaf haar een zoen. Ze beantwoordde door haar tong uit te steken, en even later stonden wij ineengestrengeld te tongzoenen. Ik masseerde haar lekkere billen, en duwde mijn geslacht tegen de hare. Hitsig bewogen onze lijven tegen elkaar. Ik tilde haar op, en plaatste haar op het aanrecht. Haar benen strengelden zich om mijn heupen. Ze trok mijn stijve lul uit mijn boxershort, en een tel later voelde ik het scherpe randje van haar kanten slipje langs mijn eikel schuren, en op hetzelfde moment omsloot een vochtige warmte mijn lul.

Met haar benen trok ze mij in een keer diep in haar vagina. Al zoenend begon ik mijn heupen ritmisch te bewegen. Steunend en kreunend ontving ze mijn stoten. Ze liet haar armen los en tilde zelf geil haar borsten onder haar nachtponnetje vandaan.

Ze begon door haar neusgaten te snuiven, en dat was voor mij het teken om mijn tempo nog meer te verhogen. Wild ramde ik mijn pik in haar kutje. Terwijl ze me met dromerige ogen aankeek, kwam ze schokkend klaar. Ik herkende de blik van gisteravond.

Opgezweept door haar geilheid spoot ik mijn geil diep in haar buik. We bleven nog nagenietend in deze houding zoenen. Even later voelde ik mijn lul slap uit haar vagina glijden.

Gelijk daarna keken we allebei, naar het sperma wat uit haar kut op het aanrecht droop. Ik had gisteravond al zin om je te neuken.

Ondeugend zei ze dat ze nog lang niet genoeg had gehad. Ik toog naar boven, en waste mijn zaakje even lekker schoon voordat ik me in de kleren hees. Nou ja, ik trok mijn korte broek aan met een T-shirtje.

Met blote voeten in mijn werkschoenen stond ik even later in de schuur. Er moest een zoldertje getimmerd worden. De aannemer was inmiddels gearriveerd, en die begon met twee mannen met het her opmetselen van een gebroken muur. De dwarsbalken waren nog intact, en op hun plaats, zodat ik kon beginnen met het leggen van de vloer.

Na een uurtje of zo, kon ik al op een stukje zolder staan, en dat vergemakkelijkte het werk aanzienlijk. Rond half tien hielden we koffie pauze. We zaten achter het huis, en mijn schoonzus schonk de koffie in. De metselaars zaten een paar meter verderop, op een stapel hout. Ze wilden de tuinset niet vuil maken zeiden ze. Schoonzus was een zwierige verschijning, en ze had een zomerjurkje aan en duidelijk was te zien dat ze vandaag geen bh droeg.

We keken met veel plezier naar haar. Ze genoot zichtbaar van de aandacht. Ze zwierde heen en weer, en even later bood ze de kijkgrage mannen een koekje aan. Ze nam plaats schuin tegenover mij, en boog naar mij toe om ook mij een koekje aan te bieden.

Ze keek me ondeugend aan, en gunde mij een uitgebreide blik tussen haar borsten. Ze knipoogde er bij. De zon stond al hoog, en ze schoof iets onderuit. Ze schoof haar jurkje tot aan haar kruis omhoog. Bijna verslikte ik me, Ik keek recht in haar blote kruis. Het loeder droeg geen slipje! Ze zat voor de metselaars gezien achter de tafel, maar ik kon niet anders dan naar haar spleet te kijken.

We spraken over koetjes en kalfjes, en ik nam haar steeds zo onopvallend mogelijk op. Met de brandende zon in mijn nek en een dikke lul zat ik aan mijn tweede bakkie koffie. Schoonzus zwierde langs de metselaars en terwijl ze de koffie in schonk genoot ze van hun hongerige blikken.

Ik had weinig stof tot praten, en ging dus maar aan mijn werk. Dit beloofde een leuke week te worden. Een uurtje later stond ik op de ladder, met mijn buik tegen de nieuwe zoldervloer, toen ik plotseling een hand langs mijn been omhoog voelde glijden. Tintelingen in mijn onderbuik zorgden dat ik acuut een stijve kreeg. Even later stond zij boven en ik beneden. Ze had haar zomerjurkje verwisseld voor een hele korte broek, met een T-shirtje.

Een kwartiertje later had ik een behoorlijk voorraad hout boven, en ik klom ook de ladder op. Ze zat gehurkt en liet zonder gene zien dat ze nog steeds geen slipje droeg. Ik greep haar zonder veel omhaal recht in haar kruis. Ik voelde met een vinger in haar vagina, en likte hem even later af. Terwijl ik nog op de ladder stond duwde ik mijn gezicht in haar kruis. Zelf trok ze de stof opzij, en gewillig liet ze zich beffen. Ingehouden kreunend liet ze zich achterover zakken.

Ze genoot van de likbeurt. En met het gemompel van de metselaars op de achtergrond komt ze kort daarna stilletjes klaar. Ze trekt me zachtjes de ladder op. Mijn paal is niet moeilijk te vinden. Binnen twee tellen hebben haar wriemelende handjes mijn broek los, en even later verdwijnt mijn pik tussen haar lippen. Met mijn broeken op mijn enkels sta ik voor mijn schoonzus. Ook ik ben supergeil van dit spannende gedoe, en binnen een minuut bereik ik mijn hoogtepunt.

Met twee handen om mijn billen trekt zij mijn lul diep in haar keel. Dit is voor mij het ultieme genot. Spastische krampen trekken dor mijn ruggenmerg, en grommend spuit ik mijn ladingen diep in haar keel.

Slikkend en kokhalzend probeert ze zo veel mogelijk sperma in haar mond te houden. Ze moet uiteindelijk loslaten, en de laatste stralen spoten in haar gezicht. Snel buk ik me, en geef haar een tongzoen. Onze speeksel vermengd met sperma maakt ons weer gek van verlangen.

In gedachten verzonken timmer en zaag ik rustig verder. Met een natte rug van het zweet sta een uurtje later mijn zwager uit te leggen hoe ik alles van plan ben te gaan maken.

We eten weer achter het huis, en ik geniet van de koele wind die af en toe door mijn broekspijp trekt. Mijn schoonzus heeft weer haar zomerjurkje aan. En als mijn zwager het niet kan zien, kijkt ze me veelbetekenend aan.

.


Ze was behoorlijk opgemaakt, had niettemin een knap gezicht met grote blauwe ogen en een vuurrood gestifte mond. Marleen was verder niet al te groot. Ze had mooie benen onder een donkerblauwe rok. Ze droeg zwarte netkousen en pumps met naaldhakken. Verder had ze een zwart-zijden bloes aan, waarbij duidelijk was dat ze daarin een stel enorme tetters moest huisvesten. Tante Coba had niks teveel gezegd. Marleen zag er uit om op te vreten. Wat ik niet wist was dat Marleen nogal bazig was, maar daar kwam ik meteen achter.

Ze kuste Coba enkele tellen vol op haar mond, en liep vervolgens om mijn tante heen. Ze ging achter Coba staan en keek me, over de schouder van m’n tante heen, streng aan. We zijn bepaald niet lesbisch, maar we hebben elkaar de afgelopen jaren nogal eens geholpen, om het zo maar te zeggen. En nu ik hoorde dat Coba een geil jong vriendje heeft, wilde ik daar wel wat meer van weten. Marleens handen verschenen op de buik van Coba, en zochten hun weg naar boven.

Marleen begon mijn tante schaamteloos, door haar kleding heen, in de tieten te knijpen. Heb je ervan genoten om met de tieten van je tante te spelen??? Hmmmm, ik hou er ook van om deze zachte bollen te kneden. Ze heeft ook van die lekkere tepels, vind je niet? Van die grote bruine spenen Kom eens hier Theo. Geef je tante eens een lieve kus. Kom op, je weet toch dat ze dat wil Weet je; toen ik hoorde dat het vriendje van Coba haar eigen neef was, werd ik heel erg geil jongen.

Ik wil zien hoe een neef zijn eigen tante verwent, en hoe een rijpe vrouw zich door haar jonge neefje laat verwennen. Tante Coba liet zich door Marleen uitgebreid betasten. Coba zei niets, maar stond met gesloten ogen te luisteren en te genieten. Ik stond op en liep op m’n tante toe. Ik kuste haar op haar mond en voelde hoe haar tong meteen in mijn mond gleed.

Ondertussen bleef Marleen ons ophitsen. Eerst ontdeed ze tante Coba van haar bloes, en meteen daarna stroopte ze het topje over het hoofd van tante omhoog. Coba stond nu met haar tieten bloot voor me. Zuig er eens op. Toe, laat me zien hoe je aan haar tieten zuigt. Marleen kwam ondertussen achter mij staan en begon aan mijn broek te frunniken.

Het koste haar weinig moeite om de boel los te knopen, en binnen enkele tellen stond ik daar met m’n broek op de enkels. Ik liet mijn tante even los om schoenen en broek verder uit te doen. Jeetje wat een lekkere pik. Toe trek er eens even lekker aan, jaaahh, zoo jaaaa. Wauw wat een lekkere ballen, en wat een prachtige pik. Ik begon me met lange halen af te trekken, hetgeen de dames kennelijk een heel prettige aanblik vonden.

Ik ging nog even door en liet ze genieten. Uiteraard was het Marleen die de stilte verbrak: Ik hoorde dat jij je tong pardoes in haar vette kut hebt gehad en dat je haar helemaal hebt uitgelebberd, en ik hoorde ook dat je jouw tong zelfs in haar reetje hebt gestopt. Oehhh, dat wil ik zien jongen Coba, ik wil dat je je helemaal uitkleedt, en ik wil dat jij je tante dan likt, Theo.

Je hebt wel een boel praatjes, maar je hebt niet zoveel te willen hoor. Ik had ondertussen een elastiekje gepakt en rolde die om mijn ballen Ik wil eerst jouw geile tieten zien, en dan zien we wel verder. Het paste kennelijk niet in haar plannen, want in haar eerste reachtie verzette ze zich. Maar toen ik doorzette was haar verzet in twee tellen verdwenen, en liet ze zich ook betasten.

Misschien lik ik dadelijk wel eerst jouw hoerige kut, en neuk ik je daarna in je rijpe reet. Met haar hand bewerkte ze haar kruis. Ik richtte me echter op Marleen en zag hoe zij haar joekels van tieten uit haar BH liet vallen.

Mmmmmh, ook Marleen had zalige tieten. Weer kuste ik haar vurig op de mond, en deze keer werd mijn kus een stuk beter beantwoord. Ze had ondertussen haar rok los gegespt, en liet dat kledingstuk gewoon van haar heupen afglijden. Marleen had geen slip aan. Ik duwde haar op haar knieen, en gebood haar de knieen iets uitelkaar te zetten.

Ik had ondertussen een elastiekje gepakt en rolde die om mijn ballen. Hierdoor werden mijn ballen onder spanning gezet, en werd mijn pik nog harder dan ie al was. Ik nam positie in achter de wulpse billen van Marleen, en drong moeiteloos in de kletsnatte kut van mijn tantes vriendin. Strakjes mag jij je vingeren en zal ik mijn tante op jouw aanwijzingen verwennen. Maar eerst zullen we jou inwijden. Met je grote tieten, en je rijpe natte pruim.

En strakjes ga ik je in je mondje spuiten lieverd, en als mijn tante dat wil mag zij meesnoepen. Met haar rechterhand bewoog ze snel over haar kruis heen, en ik zag dat daarbij steeds 1 of 2 vingers in haar kut flitsten. Zul je strakjes lief voor me zijn en samen met Marleen mijn zaad opdrinken???

Ik keek m’n tante aan en neukte ondertussen haar vriendin, die kreunend een orgasme onderging. Er was die avond weinig voor nodig om deze rijpe wijven helemaal gek te maken. Klaarkomen was voor beiden ook geen probleem. Je tante lust wel pap van dat heerlijke geile liefdeszaad van jou.

Hou eens op met dat geneuk. Marleen heeft nou wel genoeg pik van je gehad. Ik wil je ballen likken. Toe, kom eens hier. Ik trok me uit Marleen terug, en ging wijdbeens voor mijn tante op de bank liggen. Deze nam eerst mijn glibberige pik in haar mond en likte de sappen van Marleen eraf. Toen begon ze uitgebreid mijn kaalgeschoren ballen te likken. Marleen was helemaal wild geworden en stortte zich zonder iets te zeggen op mijn pik.

Aaaaaahhhh, wat een lekker moment. Tante Coba likte aan mijn gespannen ballen, en nam er zelfs eentje in haar mond. Op het zelfde moment werd ik heerlijk gepijpt door Marleen. Ik was in de zevende hemel en kon mijn eerste ontlading met geen mogelijkheid tegenhouden. De dames hielden geen van beiden in toen ik verkrampte en volkomen in extase mijn stralen zaad in de keel van blonde Marleen spoot.

Het geile wijf bleef zuigen tot ik helemaal klaar was, terwijl mijn tante ook pas stopte tot de spasmen in mijn kruis helemaal weggeebt waren. Als een hond lag ik met opgetrokken benen, terwijl ik gelikt en gekust werd door mijn jarige tante en haar jarige vriendin.

De dames wisten echter van geen ophouden, want mijn tante begon Marleen uitgebreid af te lebberen, in een poging de slierten sperma van het gezicht van Marleen op te zuigen. Dacht jij dat jij besliste wie er klaarkomt en op welke manier. Jij hoeft alleen maar een stijve pik en een geil bekkie mee te brengen, en voor de rest ben je van ons.

Vanzelfsprekend begon ik daar als een baby aan te zuigen. Toen ik even later zag dat tante Coba zich weer wijdbeens op de bank zat te vingeren, voelde ik mijn lul weer opleven. Marleen had het in de gaten en begon me weer op te ruien. Is het onderhand niet tijd dat je haar ook laat genieten??? Ik gebood mijn tante op haar knieen op de bank te gaan zitten met haar knieen ver uitelkaar en haar kont flink naar achteren.

Ik streelde haar billen en bevoelde tantes hangende tieten. Ondertussen keek ik Marleen aan. Die kwam uitzichzelf min of meer naast me op de grond zitten. Ze nam een positie in van waaruit ze een goed zicht had op mij en mijn tantes achterste. We waren alledrie helemaal naakt. Ik kuste tantes billen, keek opzij naar Marleen en boog me even naar haar toe. Met een lange hete tongzoen begon ik de voorstelling voor geile blonde rijpe Marleen.

Marleen begon meteen te praten. Oei, ze is helemaal nat van je, zie je dat? Met mijn duimen trok ik de donkere schaamlippen van elkaar. Beheerst zette ik mijn mond op Coba’s rijpe flamoes. Ze was inderdaad behoorlijk nat. Rustig drong ik mijn tong in tantes scheur en begon toen te likken en te slobberen. De warme grot van tante Coba was heerlijk om aan te lurken en geil gaf ik me over aan het genot van dat moment. Op de achtergrond hoorde ik de ophitsende woorden van Marleen.

Wauw, wat een lekker gezicht, zo’n geile neef die zijn hoerige tante diep in haar kut lebbert. Toe maar Theo, duw je tong er maar lekker diep in.

Oehh; Ik likte me een weg naar tantes anus ik ga me klaarvingeren op jullie twee. Ze zat zo dichtbij me dat ik haar adem op m’n wangen voelde. Ik likte me een weg naar tantes anus en boorde mijn tong opnieuw in het geile achterste van mijn lievelings-tante.

Zuchtend en kreunend onderging Coba mijn behandeling. Marleen raakte helemaal door het dolle. Hij heeft z’n tong in je gaatje gestopt, oehhhhh, whaaaahhhh Ohh Theo, wat geil, wat geil Genotvol liet ik m’n tong door Coba’s soepele anus bewegen. Ik likte dat het een lieve lust was en schakelde zelfs nog een tandje bij door m’n wijsvinger langzaam in Coba’s kontgat te duwen en me even stevig aan haar druipende kut vast te zuigen.

Coba kwam onmiskenbaar klaar en duwde haar kont nog iets verder naar achteren, zodat mijn wijsvinger helemaal in haar aarsgat verdween. Ik trok m’n vinger terug, likte nog enkele malen flink in en over Coba’s kontje en hoorde Marleen kreunend klaarkomen. De beide rijpe vrouwen lagen uitgeteld na te genieten. Tante Coba voorover op de bank en Marleen op haar rug naast me op de grond.

Mijn pik was al geruime tijd weer op oorlogssterkte en ik besloot om tante Coba te gaan neuken. Maar eerst knielde ik bij Marleen, en pakte haar even stevig bij haar volle rijpe tieten.

Ohh, wat een jetten had deze vrouw. De grote roze tepelhoven nodigden bepaald uit om even uitgebreid gezogen te worden. Daarna drukte ik Marleen mijn harde pik in het gezicht met de korte mededeling: In mijn ooghoeken zag ik dat mijn wulpse tante alweer met zichzelf bezig was. Ze had een vibrator opgeduikeld en bekeek mijn spel met Marleen, terwijl ze zichzelf plezierde met haar trillende vriend.

Marleen was dan een lekker rijp wijf, met haar lekkere dijen, en haar fantastische tieten zoals alleen rijpe vrouwen die hebben , maar de aanblik van mijn tante maakte mij weer helemaal gek. Ze lag met haar benen wijd en haar tieten wild wiebelend naar me te kijken terwijl ze de dildo in en uit haar behaarde kut bewoog. Hoeveel geile jongens kennen een tante op die manier? Ik likte Marleen nog vlug even naar een lekker hoogtepunt en stortte me toen op m’n tante.

Terwijl ik rechttoe rechtaan in haar drong, trok ze me aan m’n haren naar zich toe en begon me ongecontroleerd vet te kussen. Haar tong was in mijn mond, op mijn wangen, in mijn neus en op mijn keel. Ondertussen begon ik te pompen en genoot ik van een lekker potje neuken. Mijn kut en m’n tieten, ze zijn vanaf nu helemaal voor jou. Je mag vanaf nu geen druppel zaad meer verspillen.

Als je wilt klaarkomen, neuken, likken, gepijpt worden wat dan ook En als je wilt laat ik Marleen komen, of Martha. Martha is ook een vriendin van ons en die wil ook vast door jou geneukt worden.

Maar ik ben jouw tante, dus ik bepaal wat er met je pik gebeurt. Ga eens onder hem liggen met je gezicht. Mmmhh Theo, als je dadelijk klaarkomt, dat richt je je pik op Marleen en dan spuit je maar lekker haar mondje vol. Ze bracht m’n pik ook weer in Coba’s kut en ik vervolgde mijn neukbewegingen. Geconcentreerd neukte ik mijn tante die al snel een orgasme kreeg. Ze duwde haar vriend op het bed en ging tussen zijn benen op haar knieën zitten.

Haar grote tieten wiebelde hevig op en neer. Ze zat nog op haar knieën haar vriend te pijpen, met haar kont omhoog. Ik keek naar haar kontje en zag een heel natte plek in haar slipje. Dat was het gevolg van dat klotsend geluid van daar net.

Ik ging vlak achter haar staan, deed haar slipje omlaag en keek recht op een goed behaarde, natte grot. Tijdens de pijpsessie met haar vriend, deed ik haar slipje uit en begon haar te vingeren.

Al snel begon haar spleet de druppelen. Wat een verschil tegen vroeger! Van 1 vinger ging ik dus ineens naar 4 vingers.

Ook haar klitje werd groter en… gevoeliger. Haar vriend duwde haar hoofd hard tegen zijn buik aan en hield het daar voor enkele seconden. Ik hoorde haar kokhalzen en naar adem snakken.

Ze kon niets anders doen dan het aanvaarden. Ik keek naar haar grot en ja hoor… ze stond ver open omdat ze met haar handen aan haar billen trok.

Ze gilde het uit van genot, nam de lul voor haar vast en begon die terug hevig en diep te pijpen. Ik voelde aan haar kut dat ze op punt stond om klaar te komen en deed dus verder.

Toen ik terug kwam met…. Haar tieten bengelde hevig op en neer telkens ze de lul in zich opnam. Tijdens de stoten die hij haar gaf, nam ze mijn lul in haar mond en begon mij ook stevig en diep te pijpen. Plots voelde ik een natte tong langs mijn ballen glijden… en werden mijn ballen opgezogen in de mond van haar vriend. Eerst vond ik het wat raar, maar na enkele minuutjes, voelde het wel fijn aan.

Dit duurde nog een tijdje tot zij stopte met me te pijpen…. Ze ging op haar rug liggen, trok haar benen op en liet haar knieën opzij vallen waardoor haar kut zalig kwam open te staan. Daar ik nog achter haar zat, kroop ik al kussend over haar heen… tot ik aan haar kut aankwam.

Mijn lul stond net boven haar mond, dus die verdween zonder vragen naar binnen. Ik trok met men handen haar kut verder open, nam 1 van de groenten en duwde die bij haar naar binnen. Zoiets groot, dik en precies lang ook nog want ooooooooo… wat gaat dat diep! Haar kutlippen spande er heel strak rond, maar ik vond dat het nog iets meer kon hebben. IK liet haar stoppen met me te pijpen. Ik kroop tot tussen haar benen, trok de groente er een stukje terug uit, net ver genoeg zodat mijn lul er bij kon.

Bij elke stoot dat ik deed, gleed de komkommer en een beetje uit. Haar vriend had dit gezien en kwam even helpen. Hij nam de groente vast, en telkens al ik mijn pik naar binnen duwde, duwde hij hem er ook dieper in. Haar grot spande zalig rondom de 2 dikke stukken die in haar gleden. Nu alles in haar zat, ging haar vriend achter haar zitten om ook zalig gepijpt te worden.

Met klotsende geluiden werd ze dus goed verwend. Na een behoorlijke tijd, kwam ze samen met mij lekker hevig klaar. Haar vriend was inmiddels ook al zijn zaad kwijt geraakt in haar geile mondje. Hebben jullie een beetje goed genoten van mij en…..Striptease tranny limburg

  • Toen ik terug kwam met…. De vrouw gehoorzaamde zwijgend en drukte haar kut op de mond van Petra. Ik had gisteravond al zin om je te neuken.
  • Ze zat voor de metselaars gezien achter de tafel, maar ik kon niet anders dan naar haar spleet te kijken. Zij liet dit goed doen en beantwoorde zijn handeling met het openen van zijn broek en haalde daar zijn lul uit. Al snel begon haar spleet de druppelen.
  • Nu alles in haar zat, ging haar vriend achter haar zitten om ook zalig gepijpt te worden.
  • Zo vind je op Sextube sexfilms in o. En precies op het moment supreme was het Marleen die m’n brandweerspuit in een vloeiende beweging in haar mond nam en alle zaadscheuten vakkundig uit me zoog.
  • 131

Priveontvangst den haag geil skypen


Ik stel voor om opzoek te gaan naar een lekker neuksletje die ons tijdens de vakantie kan “bedienen”. Een lekkere stevige meid, grote tieten. Dikke kut, een die van aanpakken weet, en weet wanneer ze moet gehoorzamen. De gedachten om een eigen sletje te hebben maken me enorm geil.

We neuken die avond heerlijk verder. Ik wordt tegen de bank gezet m’n benen ver uit elkaar, voor over gebogen pak ik mijn enkels vast.

Me kut en kont zijn ingesmeerd met glijmiddel, en worden 1 voor 1 geneukt, tot ze wijd openstaan. Ik masseer in tussen mijn klit heftig en kom spuitend klaar.

Me kontje wordt daarna diep vol gespoten, in een paar diepe stoten. We vallen vermoeid van de lange rit tegen elkaar in slaap…onze naakte lichamen in elkaar verstrengeld.

De volgende morgen neem ik de scooter die bij het huisje hoort, naar het dorpje om brood te halen. Ik draag een dun zomerjurkje van zijde…me lichaam tintelt nog van de heerlijke neukpartij van vanmorgen. Me kutje plakt aan het zadel van de scooter…heelijk! We hebben besproken dat ik mijn sletje mag uitzoeken. Misschien kom ik haar wel tegen in het dorpje! Binnen komend in de kleine bakkerij…staat er achter de toonbank een jong meisje.

Ze is misschien net 16 jaar. Blond haar en ze draag een enorme boezem in haar bloesje…ik smul direct van haar. In mijn beste Italiaans, begin ik een praatje met haar. Ze is erg geïnteresseerd waar wij verblijven en biedt ons aan om de “brood”service iedere dag bij ons te bezorgen.

Zoals belooft staat ze de volgende morgen aan ons hek. De mand met broodjes biedt ze mij aan, ik vraag haar of ze wat wil mee eten. Ze glimlacht verlegen…ik zie haar kijken naar mij zichtbaar blote tepel. Ik kleur…ze lacht en zegt dat ik mooie borsten heb. Ik vraag haar of ze het erg vindt of ik mijn ochtendjas uit doe.

Ze knikt en pakt hem aan terwijl ik hem van mijn blote lijf laat af glijden. We gaan alle drie aan tafel zitten, en kijken elkaar een beetje giechelt aan, het meisje helpt met opruimen…ik vraag haar of ze wil blijven zwemmen.

Ze knikt gretig van ja. Ze meldt alleen dat ze geen zwemkleding heeft. Ik vertel haar dat ze ook naakt mag zwemmen. Haar heerlijke jonge meisjes lichaam duikt in het zwembad…ze zwemt naar me toe en komt dicht bij me staan. Ze giebelt en vraagt of ze mijn borsten mag aan raken. Ik knik, haar handen beginnen mijn tepels aan te raken. Heerlijk roept ze en begint als een baby aan mijn tepels te zuigen…GOD ik droom wat heerlijk…ga door.

Mijn geilheid is enorm…ik roep mijn partner om foto’s van ons te nemen. Vanaf de kant neemt hij het geile schouwspel waar. Ik klim op de rand van het zwembad en zeg haar mijn kut te likken, ze neemt gretig mijn klit tussen haar lippen en sabbelt me tot een hoogtepunt.

Inmiddels is mijn partner in het zwembad gekomen en staat achter ons kleine sletje…zijn pik is loeihard en neemt de slet van achter in haar strakke kleine kutje. Ze ging op haar knieën zitten, nam hem goed vast en duwde mijn lul in haar mond. Gretig begon ze me te pijpen… zoals ik haar nog nooit heb zien doen. Terwijl zij me pijpte, stond haar vriend op en ging achter haar staan.

Haar vriend had ondertussen haar bloes losgeknoopte speelde gezellig met haar tieten. Toen die haar bh los deed, en die op de grond liet vallen, kon ik pas goed zien hoe groot ze wel waren, maar…. Ze had haar handen vrij want mijn lul gleed zonder hulp in en uit haar mond. Ze begon met haar borsten te spelen, en duwde ze zo hoog, dat mijn ballen er telkens tegen botsten.

Niet enkel het klotsend geluid van mijn lul in haar mond, maar ook een klotsend geluidje van onder haar ook was te horen. Ze duwde haar vriend op het bed en ging tussen zijn benen op haar knieën zitten.

Haar grote tieten wiebelde hevig op en neer. Ze zat nog op haar knieën haar vriend te pijpen, met haar kont omhoog. Ik keek naar haar kontje en zag een heel natte plek in haar slipje. Dat was het gevolg van dat klotsend geluid van daar net. Ik ging vlak achter haar staan, deed haar slipje omlaag en keek recht op een goed behaarde, natte grot.

Tijdens de pijpsessie met haar vriend, deed ik haar slipje uit en begon haar te vingeren. Al snel begon haar spleet de druppelen. Wat een verschil tegen vroeger! Van 1 vinger ging ik dus ineens naar 4 vingers. Ook haar klitje werd groter en… gevoeliger. Haar vriend duwde haar hoofd hard tegen zijn buik aan en hield het daar voor enkele seconden.

Ik hoorde haar kokhalzen en naar adem snakken. Ze kon niets anders doen dan het aanvaarden. Ik keek naar haar grot en ja hoor… ze stond ver open omdat ze met haar handen aan haar billen trok. Ze gilde het uit van genot, nam de lul voor haar vast en begon die terug hevig en diep te pijpen.

Ik voelde aan haar kut dat ze op punt stond om klaar te komen en deed dus verder. Toen ik terug kwam met…. Haar tieten bengelde hevig op en neer telkens ze de lul in zich opnam. Tijdens de stoten die hij haar gaf, nam ze mijn lul in haar mond en begon mij ook stevig en diep te pijpen.

Plots voelde ik een natte tong langs mijn ballen glijden… en werden mijn ballen opgezogen in de mond van haar vriend. Eerst vond ik het wat raar, maar na enkele minuutjes, voelde het wel fijn aan. Dit duurde nog een tijdje tot zij stopte met me te pijpen…. Ze ging op haar rug liggen, trok haar benen op en liet haar knieën opzij vallen waardoor haar kut zalig kwam open te staan.

Daar ik nog achter haar zat, kroop ik al kussend over haar heen… tot ik aan haar kut aankwam. Mijn lul stond net boven haar mond, dus die verdween zonder vragen naar binnen. Ik trok met men handen haar kut verder open, nam 1 van de groenten en duwde die bij haar naar binnen. Zoiets groot, dik en precies lang ook nog want ooooooooo… wat gaat dat diep! Haar kutlippen spande er heel strak rond, maar ik vond dat het nog iets meer kon hebben.

IK liet haar stoppen met me te pijpen. Ik kroop tot tussen haar benen, trok de groente er een stukje terug uit, net ver genoeg zodat mijn lul er bij kon.

Bij elke stoot dat ik deed, gleed de komkommer en een beetje uit.

kutje proeven wiebelende tieten

Sex drenthe spuitende lullen


Me kut en kont zijn ingesmeerd met glijmiddel, en worden 1 voor 1 geneukt, tot ze wijd openstaan. Ik masseer in tussen mijn klit heftig en kom spuitend klaar. Me kontje wordt daarna diep vol gespoten, in een paar diepe stoten. We vallen vermoeid van de lange rit tegen elkaar in slaap…onze naakte lichamen in elkaar verstrengeld. De volgende morgen neem ik de scooter die bij het huisje hoort, naar het dorpje om brood te halen.

Ik draag een dun zomerjurkje van zijde…me lichaam tintelt nog van de heerlijke neukpartij van vanmorgen. Me kutje plakt aan het zadel van de scooter…heelijk! We hebben besproken dat ik mijn sletje mag uitzoeken. Misschien kom ik haar wel tegen in het dorpje!

Binnen komend in de kleine bakkerij…staat er achter de toonbank een jong meisje. Ze is misschien net 16 jaar. Blond haar en ze draag een enorme boezem in haar bloesje…ik smul direct van haar.

In mijn beste Italiaans, begin ik een praatje met haar. Ze is erg geïnteresseerd waar wij verblijven en biedt ons aan om de “brood”service iedere dag bij ons te bezorgen. Zoals belooft staat ze de volgende morgen aan ons hek. De mand met broodjes biedt ze mij aan, ik vraag haar of ze wat wil mee eten. Ze glimlacht verlegen…ik zie haar kijken naar mij zichtbaar blote tepel.

Ik kleur…ze lacht en zegt dat ik mooie borsten heb. Ik vraag haar of ze het erg vindt of ik mijn ochtendjas uit doe. Ze knikt en pakt hem aan terwijl ik hem van mijn blote lijf laat af glijden. We gaan alle drie aan tafel zitten, en kijken elkaar een beetje giechelt aan, het meisje helpt met opruimen…ik vraag haar of ze wil blijven zwemmen.

Ze knikt gretig van ja. Ze meldt alleen dat ze geen zwemkleding heeft. Ik vertel haar dat ze ook naakt mag zwemmen. Haar heerlijke jonge meisjes lichaam duikt in het zwembad…ze zwemt naar me toe en komt dicht bij me staan.

Ze giebelt en vraagt of ze mijn borsten mag aan raken. Ik knik, haar handen beginnen mijn tepels aan te raken. Heerlijk roept ze en begint als een baby aan mijn tepels te zuigen…GOD ik droom wat heerlijk…ga door. Mijn geilheid is enorm…ik roep mijn partner om foto’s van ons te nemen. Vanaf de kant neemt hij het geile schouwspel waar. Ik klim op de rand van het zwembad en zeg haar mijn kut te likken, ze neemt gretig mijn klit tussen haar lippen en sabbelt me tot een hoogtepunt.

Inmiddels is mijn partner in het zwembad gekomen en staat achter ons kleine sletje…zijn pik is loeihard en neemt de slet van achter in haar strakke kleine kutje. Neukt haar gaatjes tot hij op het punt staan klaar toekomen. Inmiddels heeft dat sletje me tot een hoogtepunt gezogen…geiler dan ooit, verlang ik naar een dikke pik in me kontje.

Ik commandeer de slet de pik weer hard te zuigen zodat ik hem daarna in me kontje kan laten schuiven. Ze grijpt de pik en zuigt hem keihard…tijdens het harde neuken, zuig ik haar klitje en kneed haar heerlijke dikke tieten. We komen alle drie klaar. Het sperma loopt uit me kont naar buiten. De metselaars zaten een paar meter verderop, op een stapel hout.

Ze wilden de tuinset niet vuil maken zeiden ze. Schoonzus was een zwierige verschijning, en ze had een zomerjurkje aan en duidelijk was te zien dat ze vandaag geen bh droeg.

We keken met veel plezier naar haar. Ze genoot zichtbaar van de aandacht. Ze zwierde heen en weer, en even later bood ze de kijkgrage mannen een koekje aan. Ze nam plaats schuin tegenover mij, en boog naar mij toe om ook mij een koekje aan te bieden. Ze keek me ondeugend aan, en gunde mij een uitgebreide blik tussen haar borsten. Ze knipoogde er bij. De zon stond al hoog, en ze schoof iets onderuit. Ze schoof haar jurkje tot aan haar kruis omhoog.

Bijna verslikte ik me, Ik keek recht in haar blote kruis. Het loeder droeg geen slipje! Ze zat voor de metselaars gezien achter de tafel, maar ik kon niet anders dan naar haar spleet te kijken.

We spraken over koetjes en kalfjes, en ik nam haar steeds zo onopvallend mogelijk op. Met de brandende zon in mijn nek en een dikke lul zat ik aan mijn tweede bakkie koffie. Schoonzus zwierde langs de metselaars en terwijl ze de koffie in schonk genoot ze van hun hongerige blikken.

Ik had weinig stof tot praten, en ging dus maar aan mijn werk. Dit beloofde een leuke week te worden. Een uurtje later stond ik op de ladder, met mijn buik tegen de nieuwe zoldervloer, toen ik plotseling een hand langs mijn been omhoog voelde glijden. Tintelingen in mijn onderbuik zorgden dat ik acuut een stijve kreeg. Even later stond zij boven en ik beneden. Ze had haar zomerjurkje verwisseld voor een hele korte broek, met een T-shirtje.

Een kwartiertje later had ik een behoorlijk voorraad hout boven, en ik klom ook de ladder op. Ze zat gehurkt en liet zonder gene zien dat ze nog steeds geen slipje droeg. Ik greep haar zonder veel omhaal recht in haar kruis. Ik voelde met een vinger in haar vagina, en likte hem even later af.

Terwijl ik nog op de ladder stond duwde ik mijn gezicht in haar kruis. Zelf trok ze de stof opzij, en gewillig liet ze zich beffen. Ingehouden kreunend liet ze zich achterover zakken. Ze genoot van de likbeurt. En met het gemompel van de metselaars op de achtergrond komt ze kort daarna stilletjes klaar.

Ze trekt me zachtjes de ladder op. Mijn paal is niet moeilijk te vinden. Binnen twee tellen hebben haar wriemelende handjes mijn broek los, en even later verdwijnt mijn pik tussen haar lippen. Met mijn broeken op mijn enkels sta ik voor mijn schoonzus. Ook ik ben supergeil van dit spannende gedoe, en binnen een minuut bereik ik mijn hoogtepunt.

Met twee handen om mijn billen trekt zij mijn lul diep in haar keel. Dit is voor mij het ultieme genot. Spastische krampen trekken dor mijn ruggenmerg, en grommend spuit ik mijn ladingen diep in haar keel.

Slikkend en kokhalzend probeert ze zo veel mogelijk sperma in haar mond te houden. Ze moet uiteindelijk loslaten, en de laatste stralen spoten in haar gezicht. Snel buk ik me, en geef haar een tongzoen. Onze speeksel vermengd met sperma maakt ons weer gek van verlangen. In gedachten verzonken timmer en zaag ik rustig verder.

Met een natte rug van het zweet sta een uurtje later mijn zwager uit te leggen hoe ik alles van plan ben te gaan maken. We eten weer achter het huis, en ik geniet van de koele wind die af en toe door mijn broekspijp trekt.

Mijn schoonzus heeft weer haar zomerjurkje aan. En als mijn zwager het niet kan zien, kijkt ze me veelbetekenend aan. Het spel gaat gewoon door. Alleen die droogkloot van een zwager van me heeft totaal niets door. De metselaars zijn voor vandaag zover klaar, en in overleg met hun baas, komen zij morgen misschien terug voor de volgende klus.

Als de mannen weg zijn, durft mijn zwager te zeggen dat ze eigenlijk wel een beetje te wuft gekleed gaat. Ik zeg dat ik het helemaal niet erg vind, en dat ik het zeker niet aanstootgevend vind. Na het eten gaat mijn zwager nog wat schilderwerk doen, ik ga verder in de inmiddels bloedhete schuur.

Mijn schoonzus blijft me voortdurend opgeilen. Onderweg naar de keuken maakt ze een pirouette, en laat zo zien dat ze nog steeds naakt is onder haar jurk. Onder het thee drinken zit ze nonchalant met een been over de leuning te bungelen. Het loeder zit zo, dat de tafel tussen hen in staat.

Ik moet intussen de grootste moeite doen om niet alsmaar naar haar kutje te kijken. Ze laat zelfs even een vinger tussen haar lippen zakken. Ik voel mijn eikel weer zwaar in mijn broekspijp hangen. De rest van de dag zie ik haar alleen nog maar regelmatig heen en weer wapperen. Na het avondeten drinken we nog koffie, en maak ik verder de zolder af. En nam een verkwikkende douche.

Ze gingen weer vroeg slapen, want mijn zwager moest er weer om 5 uur uit. Mijn schoonzus gaf me een nachtzoen. Als je nog zin hebt, kom je dan zo nog even kijken? Ik vond het een super opwindend idee dus ik knipoogde. Een half uur later stond ik weer in het donker op de gang, en spiedde door de kier.

Mijn zwager en schoonzus lagen weer te vozen. Dit keer was ze helemaal naakt. Ze zag me gelijk. En gaf me een zoen op afstand. Mijn zwager lag op haar, met zijn hoofd in haar nek. Hij kon mij dus niet zien. Brutaal stond ik pal naast de deur. Ze liet zich gewillig neuken, en draaide haar lichaam zodanig, dat ik haar kut goed kon zien. Haar grote borsten wiebelden ritmisch heen en weer. Even kraakte het bed, en terwijl ze hun nieuwe posities innamen zorgde ik dat ik uit het zich was.

Toen ik weer gesteun hoorde, keek ik weer om de deur. Met mijn pik in mijn hand sloeg ik het stel gade. Zij hing over zijn benen en pijpte hem terwijl ze naar mijn trekkende vuist keek. Toen hij wild begon te bewegen, trok ze hem verder af en liet hem dit keer in de lucht spuiten. Ik maakte me uit de voeten toen mijn zwager uit bed kroop. Hij ging naar de badkamer, en even later dook hij in zijn bed.

Ik besloot op het dakterras te gaan zitten. Het was nog steeds broeierig warm en ik trok mijn laatste kleding stuk ook uit. Een vijf minuten later stond mijn schoonzus ook op het dakterras. Zo gaat het nou meestal, Ik heb er niet genoeg aan. Heb jij er veel last van? Ik zei dat het al weer was afgezakt. Haar hemdje was licht doorschijnend in het maanlicht.

Ik zag haar donkere tepels doorschijnen. Ze nam plaats op de rand van de tafel. Haar hemdje was te kort geworden. Ze wist wat ze deed, ze had weer geen slipje aan! Ik keek ongegeneerd naar haar.

kutje proeven wiebelende tieten