Blog

Slavin zoekt sperma in je anus

Dec 18, 2017 / By : / Category : Hd porn pics free celebrity porn

slavin zoekt sperma in je anus

Voorzichtig ging de punt van het mes omlaag en boorde zich een weg tussen haar tieten door. Het meisje hield haar adem in en voelde het koude mes tussen haar tieten steeds verder omlaag gaan.

Met een snelle ruk trok Marc toen het mes tussen haar bollen vandaan, waardoor het roze BH- tje openscheurde en haar beide volle bruine kanjers uit hun netjes floepten. Marc keek met verbazing naar die donkere memmen, en zag dat haar tepels nog donkerder waren, tegen het zwarte aan zelfs. Ze stonden stijf vooruit van opwinding. Marc ging achter haar staan, legde zijn handen op haar schouders en begon haar daar te masseren. Hij voelde zijn pik weer hard worden toen hij zijn handen langzaam omlaag richting haar tieten liet gaan.

Hij voelde het malse jonge vlees tussen zijn vingertoppen en begon haar tieten te kneden. Met twee volle handen melkte hij haar tieten waarna hij haar tepels tussen duim en wijsvinger nam en eraan begon te draaien en trekken. Haar tepels werden kei hard en groeiden uit tot topjes van een centimeter hoog. Marc geilde steeds meer op haar fantastische borsten en begon deze steeds wilder te melken.

Hij kreeg nu zin om haar tepels in zijn mond te nemen, ging weer voor haar staan en wilde net met zijn mond richting haar tepels gaan toen Roelof hem tegenhield.

Marc gehoorzaamde en liet het donkere meisje verder met rust. Roelof liep weer naar het bed waar Moniek nog steeds lag vastgebonden. Weer haalde hij de doek voor haar mond weg. Nu echter gaf Moniek geen enkel geluid, ze dacht alleen maar aan wat deze twee verkrachters nog met haar dochter zouden kunnen uitspoken wanneer ze weer ging jammeren. Ik ga je nu helemaal losmaken en dan ga je voor ons een striptease uitvoeren. En doe het goed en met overtuiging anders is je dochter weer aan de beurt.

Hij maakte de vier handboeien los. Moniek was nu weer helemaal vrij. Ze wist dat ze geen keus had, dat ze moest doen wat hij zei, anders namen ze Nadal te grazen. Roelof en Marc gingen vol verwachting naast Nadal op een stoel zitten. Ze ging op het bed staan en begon zenuwachtig aan de knoopjes van haar kleed te frunniken. Waarop Moniek direct gehoorzaamde. Met een angstige blik in haar ogen begon ze kleine danspasjes op het bed te maken. Haar kleed was nu geheel open geknoopt, waarna dit vanzelf omlaag zakte.

Ze stond nu halfnaakt voor hen te dansen alleen nog gekleed in een zwarte doorschijnende BH en een minuscuul klein slipje, dat maar net haar schaamhaar bedekte. Hij had ondertussen de rits van zijn broek opengemaakt en zijn lul eruit gehaald, die hij begon te masseren. Deze aanblik deed Moniek even stoppen met strippen en bleef stokstijf op het bed staan.

Roelof reageerde meteen door Nadal bij haar tepels vast te pakken, en eraan begon te trekken. Moniek schrok weer wakker en ging verder met strippen. Dansend liet ze de BH op het bed vallen. Haar enorme blanke borsten waren nu voor iedereen zichtbaar. Het waren net met water gevulde ballonnen die op en neer zwiepten in het ritme van haar danspasjes. Roelof had Nadal's tepels nu weer losgelaten en keek enthousiast naar de show die de vrouw opvoerde.

Marcs lul werd steeds langer en stijver bij het zien van haar kanjers. Moniek's handen gleden nu richting haar slipje en wilde het gaan uit doen. Moniek was stomverbaasd van deze opmerking, maar wist dat ze moest gehoorzamen, ze pakte het slipje met een hand aan de voorkant vast en begon eraan te rukken.

Ze voelde het stof in haar bilspleet doordringen, maar wilde maar niet doorscheuren. Roelof sprong op, pakte haar slipje vast en trok met zulke kracht het slipje van haar kont af dat de vrouw haar evenwicht verloor en op het bed viel.

Ze was nu helemaal naakt. Ze moest van Roelof weer opstaan en verder gaan met dansen. Nu konden ze haar kut en kont geweldig zien. Ze had volle blanke billen en haar kutje was bedekt met een prachtig tapijtje van zwart haar. Marc's hart bonsde in zijn keel bij de aanblik van dit wonderschone vrouwenlichaam en dacht aan de dingen die nog moesten gaan gebeuren. Haar handen namen haar eigen tieten vast en begonnen ermee te spelen.

Moniek begon met haar handen over haar borsten te wrijven, pakte haar borsten aan de onderkant vast en drukte ze omhoog. Haar tieten leken zo nu nog groter. Ze klom van het bed af en ging vlak voor hen staan en boog zich voorover. Haar joekels hingen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Marc.

Deze begon steeds harder aan zijn pik te rukken. Marc wilde de tieten van de vrouw vastpakken, maar Roelof verbood hem dat. Roelof wou dat zij eerst haar show zou afmaken.

Moniek ging nu op de rand van het bed zitten en opende langzaam haar benen. De mannen hadden zo een vrij uitzicht op haar roze schaamlippen. Ze ging achterover liggen, nog steeds met haar tieten spelend. Een hand ging toen richting haar poesje en begon door haar zwarte schaamhaar te draaien. Haar wijsvinger dook nu tussen haar benen in en opende haar schaamlippen. Dit werd Marc teveel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij bleef aan zijn leuter trekken en spoot toen met volle kracht zijn sperma op de grond.

Moniek zag dit en voelde nu zelf ook dat haar kutje nat begon te worden. Met haar wijsvinger begon ze haar klitje te masseren waardoor ze vanzelf wulpse bewegingen met haar kont begon te maken.

Wie wil je hebben die je gaat beffen? Moniek wist dat zoiets zou komen. Het maakte haar niets meer uit, ze wist toch dat ze verkracht zou worden, daarom antwoordde ze "Zoek dat zelf maar uit ".

Maar wat Moniek niet verwachtte was dat Roelof nu naar haar dochter liep, haar de monddoek verwijderde en haar beval haar moeder te gaan beffen. Marc liet haar het mes nog eens zien, waarop Roelof haar de handboeien los maakte. Nu duwde hij haar gezicht tussen de benen van haar moeder. Had ze maar voor een van de mannen gekozen, dan moest haar dochter dit niet overkomen. Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen. Nadal opende haar mond en stak haar tong naar buiten.

Ze tipte met haar tong tegen de schaamlippen van haar moeder. Niet bang zijn", riep Moniek. Nadal begon nu met haar tong het klitje van haar moeder te bewerken. Ze was bang, onwetend wat nog allemaal ging gebeuren. Moniek vond het best prettig dat ze gebeft werd, want haar kutje werd steeds natter.

Ze voelde de tong van haar dochter verder haar spleet indringen wat haar een ongekend gevoel gaf. Van de ene kant een geil gevoel en van de andere kant een gevoel van afschuw. Nadal proefde met haar tong het geil dat uit haar moeders kut stroomde, wat haar nog dieper probeerde in te dringen in haar vagina. Het was een geil gezicht wat er ontstaan was, dat halfbloedje likkend tussen de benen van die blanke teef. Moniek werd steeds heter en begon haar tieten weer te masseren. Ze was voor een moment vergeten dat die twee mannen stonden te kijken naar hun geile seksspel.

Marc's lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Hij trok nu zijn kleren uit en stond naakt in de slaapkamer met zijn pik in de aanslag, maar mocht zich van Roelof niet met het schouwspel bemoeien.

Nadal voelde dat ook haar kutje nat was geworden. Plotseling voelde Nadal dat haar moeder klaar ging komen, haar hele kont rilde, en er kwam steeds meer geil uit haar kut. Zuig aan mijn klitje, alsjeblieft, zuig stevig door, ik kom!

Ze gilde van plezier toen Nadal haar klit tussen haar dikke zoenlippen nam en er als een waanzinnige aan begon te zuigen. Voor het eerst werd ook Roelof opgewonden. Zijn paal in zijn broek begon ook te groeien. Nadal liet zich nu achterover op de grond vallen en bleef uitgeput liggen. De mannen keken recht in de openstaande kut van Moniek waar het geil uitstroomde. Roelof gaf Marc een tik op Marc's kont, wat voor Marc het teken was voor de aanval. Hij ging tussen de benen van Moniek staan, en stootte in een keer zijn 21 cm lange lul in haar roze genotspleet.

Moniek had niet gemerkt dat hij tussen haar benen was komen staan omdat ze bij aan het komen was van haar zojuist gekregen orgasme. Toen ze die paal in haar kut voelde indringen sprong ze opeens recht en keek naar de 21 cm lange staaf die in en uit haar spleet stootte.

Dit was de eerste keer dat ze door een andere pik dan haar man's pik geneukt werd. Ze probeerde hem weg te duwen, maar Marc had zich stevig rond haar billen vastgepakt, trok de vrouw nog een beetje met haar kont omhoog zodat ze vanzelf weer achterover viel, en ramde zijn lul in en uit haar kut.

De vrouw begon nu wild te schreeuwen zodat Roelof met een hand haar de mond moest dichthouden. Hier zal je spijt van krijgen. Ondertussen stootte Marc zijn lul steeds dieper in haar spleet. Moniek wist dat dit zou komen, maar dacht niet dat ze zo onverwacht verkracht zou worden. Roelof had inmiddels haar mond weer vrijgelaten. Moniek kreunde toen Marc's lul geheel in haar was binnengedrongen. Haar kut stond in vuur en vlam en voelde hoe Marc zijn pik diep in haar genotspleet leeg spoot.

Moniek wilde het niet, maar kon niet voorkomen dat ze voor de tweede keer klaarkwam. Marc trok zijn lul uit haar kut en trok Moniek recht op zodat ze met haar mond vlak voor zijn nog half stijve lul zat. Moniek dacht dat dit de straf was die Roelof bedoelde en bedacht dat ze dit maar beter kon doen voordat ze haar dochter iets zouden doen. Ze nam zijn met sperma en geil bedekte lul in haar mond en likte hem helemaal schoon. Moniek merkte dat zijn lul weer stijver werd en probeerde op te houden.

Hoho, zei Marc, je wilt me zo toch niet laten staan? Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaar pijpen". Moniek wist niet waar die Marc de energie vandaan haalde om voor de derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar dochter en begon hem te pijpen. Ze opende haar mond en nam Marc's eikel tussen haar lippen. Met haar tong streelde ze over het topje van zijn penis.

Marc's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Moniek voelde dat Marc neukbewegingen in haar mond begon te maken. Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper haar mond binnen. Hij zat nu al minstens 10 cm in haar mond en voelde dat de vrouw hem probeerde tegen te houden. Dit zinde Marc niet en probeerde steeds dieper in haar mond binnen te dringen.

Het maakte hem steeds geiler dat Moniek hem probeerde te weren. Hij pakte Moniek's hoofd vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte.

Zijn lul schoot nog eens 7 cm door tot vlak voor haar keel. Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden. Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, "kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt ". Ze verhief haar hoofd een beetje en keek hem met bange ogen recht in zijn ogen. Dit was het teken voor Marc om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen.

Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar keel te persen waarop Moniek haar ogen sloot. Marc sloeg haar recht in haar gezicht en snauwde haar toe " Blijf in mijn ogen kijken geile teef, denk aan je dochter! Ze zag dat Marc er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Marc begon weer te stoten. Slikken, riep hij, "Slik hem door in je keel!

Nu begon Marc pas echt bezeten te worden. Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond gestopt. Hij keek haar recht in haar ogen en zag dat ze bijna geen lucht meer kreeg. Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer lucht kreeg en vervolgens ramde hij zijn lul weer geheel in haar keel. Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken. De volle 18 cm gingen in en uit haar keel.

In en uit, in en uit. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar ogen aankijkende.

Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onvoorstelbare kracht spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Moniek moest bij dit gevoel bijna kokhalzen. Haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had doorgeslikt. Moniek viel weer achterover op het bed, waar ook Marc zich uitgeteld liet neervallen.

Roelof kwam nu op Moniek af en maakte haar weer met de hand boeien aan het bed vast. Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen", zei Roelof.

Moniek protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten. Roelof pakte Moniek vast en zette haar rechtop op bed. Ze zag Nadal nu rechtop staan met haar handen omhoog. Deze waren met behulp van een stel handboeien en een touw vastgemaakt aan het plafond.

Dit moest Roelof hebben gedaan toen zij Marc had zitten pijpen. Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Moniek. Roelof liep naar het meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar donkere tieten met beide handen vast.

Het meisje protesteerde even, maar Roelof ging gewoon door met haar bollen te masseren. Het meisje begon zachtjes te kreunen, waarop Roelof haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar moeder konden gebeuren.

Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels. Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de kont van Nadal te maken. Plotseling stopte hij met kneden in haar tieten, zijn handen gingen omlaag en vonden de rits van haar spijkerbroek.

Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging. Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. Je mag mij neuken, ik zal je pijpen, ik doe alles wat je wilt, maar laat haar met rust ". Als je het niet doet, dan ga ik mijn eigen gang en daar zul je spijt van krijgen ". Moniek had geen enkele keuze mogelijkheid en bedacht dat ze beter het spelletje kon meespelen dan dat hij zijn eigen gang ging.

Dit vond Roelof een goed idee en gehoorzaamde meteen. Hij deed de knoop van haar broek los en trok haar broek naar beneden. En gebruik schunnigere taal, des te eerder kom ik klaar en ben je van je straf af ".

Vlug bedacht ze wat anders, " Pak een van haar mollige tieten en zuig op haar tepelhof ". Roelof deed wat gezegd werd en begon haar tepels af te zuigen, met zijn tanden beet hij zachtjes op de nippels die keihard waren geworden. Hij voelde het bange meisjeshart in haar borst kloppen. Moniek's kutje begon plotseling ook weer nat te worden bij het zien wat er voor haar ogen afspeelde. Roelof daalde af naar haar slipje, deed het omlaag en spreidde haar benen.

Zijn hand dwaalde tussen haar benen in en begon haar klitje te bewerken. Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in. Ze kon niet geloven dat ze dat zelf gezegd had, maar het scheen Roelof te bevallen, want hij vingerde Nadal eerst met een, toen met twee en daarna met drie vingers tegelijk.

Het geil begon uit haar kutje te stromen waarop Moniek zei "Lik haar geile kut, en maak haar met je tong klaar ". Roelof ging gehurkt voor haar zitten en keek nu recht in haar openstaande kut.

Met zijn tong begon hij haar clitoris te bewerken terwijl hij met drie vingers tegelijk haar spleet vingerde. Met schokkende bewegingen kwam het meisje aan haar eerste orgasme toe.

Moniek had gehoopt dat Roelof nu ook klaargekomen zou zijn, maar zijn pik stond nog steeds rechtop in zijn broek, dus moest ze wel doorgaan met bevelen geven. Nu zagen de dames de enorme lul van hem voor het eerst, hij was minstens 23 cm lang en zo dik als een komkommer. Moniek wist niet wat ze moest doen, of haar dochter laten neuken, of dat ze zijn lul liet afzuigen.

Ze besloot voor het laatste. Nadal gehoorzaamde, ging vlak voor hem zitten en keek nu recht op zijn enorme lul uit. Voorzichtig opende ze haar mond. Roelof kon echter niet langer meer wachten, pakte haar hoofd vast en duwde zijn lul in de zachte meisjesmond. Haar dochter gehoorzaamde, als een volleerd pijpslet begon ze zijn lul in te slikken, steeds sneller gingen haar pijplippen op en neer.

Dat jonge knappe ding pijpte alsof haar leven er vanaf hing. Roelof voelde dat hij klaar ging komen, haalde zijn lul uit haar mond, trok haar een beetje omhoog totdat haar tieten op dezelfde hoogte stonden als zijn penis. Hij duwde zijn pik tussen haar tieten in, waarna hij haar tieten met beide handen tegen elkaar drukte. Hij begon nu haar tieten te neuken. Het meisje keek ongelovig omlaag naar de lul die haar bollen aan het neuken was.

Haar hele gezicht, neus, mond en tieten hingen onder het sperma dat langzaam omlaag drupte. Het was een geil gezicht dat witte sperma op dat donkere lichaam.

Mijn kutje is klaar voor jouw dikke lul. Zo wil ik het horen, reageerde Roelof. Hij maakte haar armen en benen weer los en vroeg hoe ze het graag gehad had willen hebben. Aangekomen bij de kamer stappen de meester en Annelies binnen, Anke stelt zich onderdanig voor en op. Nu staan de meester en Annelies samen in de kamer en wordt Annelies meteen in haar kruis gegrepen en gevingerd. Nog na slikkend van de sperma gebied Annelies Anke naar M4 te gaan, een luguber tonende kamer met alle voorzieningen om van slet tot slavin te worden opgevoed.

Anke moet plaatnemen op een schuin staand bed, wordt vastgebonden met leren riemen aan enkels en polsen. Om haar middel net boven de heupen wordt haar lichaam vastgezet met een leren broekstuk waarvan het kruis geheel ontbreekt. Haar anale en vaginale zone zijn open. De meester loopt naar Anke toe en scheurt ruw de jurk open en van haar lijf, de lappen stof vallen op de grond en blijven als vodden hangen op de plaatsen waar ze is vastgezet.

De tafel gaat nu kantelen en blijkt in een rail te hangen zodat Anke met tafel en al hangt als een gordijn. Annelies komt aan met een rubberen dildo van klein formaat en schuift die ongevraagd meteen de anus van Anke in.

Dan een grotere vibrator die de kut van Anke wordt ingedreven zonder dat deze wordt aangezet, op haar hoofd een mondknevel met open ring zodat ook hier nog penetratie mogelijk is. Als laatste een blinddoek, Anke ziet niets meer en merkt dat ze over de rails wordt verplaatst. De verplaatsing is slechts een rondje om de oriëntatie te verstoren. Plots houd het stil, vrieslucht wordt kort ingeblazen die de temperatuur laat dalen naar ca 10 graden, het gevoel zegt je dan dat het koud is. Annelies zet de vibrator in de kut van Anke aan, als Anke kreunt van genot wordt in de mondknevel een dildo ingeschoven waarvan de eikel tussen Ankes lippen zit.

Deze dildo kan langzaam dieper haar mond in gedraaid worden tot ver in haar keel en smaakt naar sperma. Vanaf nu staat Anke onder permanent toezicht van Annelies.

Annelies houd alles veilig en oplettend in de gaten, bij een dreigend orgasme word de vibrator stil gezet, de anus vibrator aangezet en de dildo in de mond 5 mm naar binnen gedraaid. Een half uur later staan beide vibrators aan, kutsappen stomen langs Anke haar dijen en de keel dildo is zo diep dat de eikel tegen de huig van Anke komt, die af en toe kokhalst. Een slaaf is binnen gehaald en in een ruk wordt de trillende anus vibrator verwijderd, Anke slaakt een zucht voor zover ze dat kan maar meteen schuift de slaaf zijn stijve lul haar anus in en neukt Anke tot hij zijn zaad in haar darmen heeft geloosd.

De slaaf trekt zijn lul uit haar darmopening en verdwijnt weer, dit herhaald zich enkele malen door ander slaven en na de laatste hangt Anke uitgeput zaad druppelend uit haar opgerekte anus. Vibrator staat nu stil en in haar mond is de dildo weer met de eikel tussen de lippen.

..

Sex met dikke negerin gratis lange sex

Annelies komt aan met een rubberen dildo van klein formaat en schuift die ongevraagd meteen de anus van Anke in. Dan een grotere vibrator die de kut van Anke wordt ingedreven zonder dat deze wordt aangezet, op haar hoofd een mondknevel met open ring zodat ook hier nog penetratie mogelijk is. Als laatste een blinddoek, Anke ziet niets meer en merkt dat ze over de rails wordt verplaatst.

De verplaatsing is slechts een rondje om de oriëntatie te verstoren. Plots houd het stil, vrieslucht wordt kort ingeblazen die de temperatuur laat dalen naar ca 10 graden, het gevoel zegt je dan dat het koud is.

Annelies zet de vibrator in de kut van Anke aan, als Anke kreunt van genot wordt in de mondknevel een dildo ingeschoven waarvan de eikel tussen Ankes lippen zit. Deze dildo kan langzaam dieper haar mond in gedraaid worden tot ver in haar keel en smaakt naar sperma.

Vanaf nu staat Anke onder permanent toezicht van Annelies. Annelies houd alles veilig en oplettend in de gaten, bij een dreigend orgasme word de vibrator stil gezet, de anus vibrator aangezet en de dildo in de mond 5 mm naar binnen gedraaid.

Een half uur later staan beide vibrators aan, kutsappen stomen langs Anke haar dijen en de keel dildo is zo diep dat de eikel tegen de huig van Anke komt, die af en toe kokhalst. Een slaaf is binnen gehaald en in een ruk wordt de trillende anus vibrator verwijderd, Anke slaakt een zucht voor zover ze dat kan maar meteen schuift de slaaf zijn stijve lul haar anus in en neukt Anke tot hij zijn zaad in haar darmen heeft geloosd.

De slaaf trekt zijn lul uit haar darmopening en verdwijnt weer, dit herhaald zich enkele malen door ander slaven en na de laatste hangt Anke uitgeput zaad druppelend uit haar opgerekte anus. Vibrator staat nu stil en in haar mond is de dildo weer met de eikel tussen de lippen. Anke heeft even rust, in die tijd verplaats men Anke van positie, ze heeft geen notie van tijd maar Annelies houd toezicht. De mond dildo en de mondknevel worden verwijderd, Anke beweegt haar kaken en krijgt een slok water met meteen achter dat water een stijve lul die steeds dieper Anke in haar bek neukt en zijn zaad loost.

Net als Anke het sperma heeft weggeslikt wordt de vibrator uit haar kut gehaald en voelt ze dat ook haar wijd openstaande schaamlippen opgevuld worden door een grote stijve lul die haar hard en diep neukt, het is een neger slaaf met een 23 cm lange en 6 cm dikke lul die hem door ramt tot in haar baarmoeder, Anke gilt het uit van pijn, echter Annelies bewaakt haar en ook hier spuit een lading warm sperma bij Anke binnen.

Zonder besef van tijd voelt Anke dat ze los gemaakt wordt en de blinddoek afgaat, donker is het in de ruimte waar elke minuut een beetje meer licht komt zodat Anke haar ogen langzaam wennen. Ze ziet niemand nu, Annelies kijkt op een scherm in de kamer ernaast toe. Voorlopig heeft Anke deel èèn goed doorstaan en mag even bijkomen.

Ze lekt sperma uit haar kut en anus die beiden opgerekt zijn. Als de meester binnen komt ziet Anke er moe en afgewerkt uit, "goed doorstaan Anke, de sletten test is gedaan, morgen de volgende test, Annelies brengt je terug naar je kamer en geeft je verdere instructie" "o ja, die jurk is nu stuk vervelend voor je maar die moet je wel nog betalen, he dat hoor je nog". Sexueel Ervaren Belangstelling voor: Nu ben ik iemand die graag mag dagdromen en vaak fantaseer ik ook over mannen.

Nu is dit erg fijn maar het komt er op het eind van de dag vaak op neer dat ik weer lig te masturberen. Nu vind ik dit wel fijn maar het zou ook leuk zijn als ik mannelijke contacten had die ik kon bellen als ik zin heb. Striptease, Lak Lingerie, Rubber Laatst bewerkt: DP, anaalKelly Divine is vooral bekend van haar lekkere ronde kont. In dit rollenspel is ze een stripper in dOp zoek naar extreme DP sletten? Je neemt drie sexy babes uit Europa en geeft ze tweMooie Europese meiden in echte hardcore actie.

Briljante DP scenes met enkele anale scenes en blowjoDe docenten aan deze universiteit zijn door en door corrupt. Ze onderrichten de jonge meisjes in anaJonge sletjes worden volgespoten tot het uit hun oren komt. Ze laten zich eerst door zoveel mogelijk pikken uitwonen om teFabienne neemt niet alleen je pik, maar ook je ballen in haar mond.

Lilly zuigt je lul zowat van je Deze meiden kunnen geen genoeg krijgen van sperma. Ze willen zoveel mogelijk pikken zien spuiten op Nicole 21 wordt grof in haar keel geneukt. Ook haar kutje gaat eraan, maar de warme zaadlozing kriDeze jonge sletjes krijgen heel wat te slikken. ATM, dus eerst in de aars en dan in mond, dat is gezUit recent onderzoek blijkt dat cum swapping sperma uitwisselen een positief gezondhei4 uur lang zaadvragende zuigsletten.

Exhibitionisme, Voyeurisme, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Dit is extreme en Laura is een lekkere mollige meid. Ze speelt knettergeile spelletjes met haar vriend en een vriendinKeelneuken!
slavin zoekt sperma in je anus

Voorzichtig ging de punt van het mes omlaag en boorde zich een weg tussen haar tieten door. Het meisje hield haar adem in en voelde het koude mes tussen haar tieten steeds verder omlaag gaan. Met een snelle ruk trok Marc toen het mes tussen haar bollen vandaan, waardoor het roze BH- tje openscheurde en haar beide volle bruine kanjers uit hun netjes floepten.

Marc keek met verbazing naar die donkere memmen, en zag dat haar tepels nog donkerder waren, tegen het zwarte aan zelfs. Ze stonden stijf vooruit van opwinding. Marc ging achter haar staan, legde zijn handen op haar schouders en begon haar daar te masseren. Hij voelde zijn pik weer hard worden toen hij zijn handen langzaam omlaag richting haar tieten liet gaan. Hij voelde het malse jonge vlees tussen zijn vingertoppen en begon haar tieten te kneden.

Met twee volle handen melkte hij haar tieten waarna hij haar tepels tussen duim en wijsvinger nam en eraan begon te draaien en trekken. Haar tepels werden kei hard en groeiden uit tot topjes van een centimeter hoog. Marc geilde steeds meer op haar fantastische borsten en begon deze steeds wilder te melken. Hij kreeg nu zin om haar tepels in zijn mond te nemen, ging weer voor haar staan en wilde net met zijn mond richting haar tepels gaan toen Roelof hem tegenhield.

Marc gehoorzaamde en liet het donkere meisje verder met rust. Roelof liep weer naar het bed waar Moniek nog steeds lag vastgebonden. Weer haalde hij de doek voor haar mond weg. Nu echter gaf Moniek geen enkel geluid, ze dacht alleen maar aan wat deze twee verkrachters nog met haar dochter zouden kunnen uitspoken wanneer ze weer ging jammeren.

Ik ga je nu helemaal losmaken en dan ga je voor ons een striptease uitvoeren. En doe het goed en met overtuiging anders is je dochter weer aan de beurt. Hij maakte de vier handboeien los.

Moniek was nu weer helemaal vrij. Ze wist dat ze geen keus had, dat ze moest doen wat hij zei, anders namen ze Nadal te grazen. Roelof en Marc gingen vol verwachting naast Nadal op een stoel zitten. Ze ging op het bed staan en begon zenuwachtig aan de knoopjes van haar kleed te frunniken. Waarop Moniek direct gehoorzaamde. Met een angstige blik in haar ogen begon ze kleine danspasjes op het bed te maken. Haar kleed was nu geheel open geknoopt, waarna dit vanzelf omlaag zakte.

Ze stond nu halfnaakt voor hen te dansen alleen nog gekleed in een zwarte doorschijnende BH en een minuscuul klein slipje, dat maar net haar schaamhaar bedekte. Hij had ondertussen de rits van zijn broek opengemaakt en zijn lul eruit gehaald, die hij begon te masseren. Deze aanblik deed Moniek even stoppen met strippen en bleef stokstijf op het bed staan.

Roelof reageerde meteen door Nadal bij haar tepels vast te pakken, en eraan begon te trekken. Moniek schrok weer wakker en ging verder met strippen. Dansend liet ze de BH op het bed vallen. Haar enorme blanke borsten waren nu voor iedereen zichtbaar. Het waren net met water gevulde ballonnen die op en neer zwiepten in het ritme van haar danspasjes.

Roelof had Nadal's tepels nu weer losgelaten en keek enthousiast naar de show die de vrouw opvoerde. Marcs lul werd steeds langer en stijver bij het zien van haar kanjers. Moniek's handen gleden nu richting haar slipje en wilde het gaan uit doen. Moniek was stomverbaasd van deze opmerking, maar wist dat ze moest gehoorzamen, ze pakte het slipje met een hand aan de voorkant vast en begon eraan te rukken. Ze voelde het stof in haar bilspleet doordringen, maar wilde maar niet doorscheuren.

Roelof sprong op, pakte haar slipje vast en trok met zulke kracht het slipje van haar kont af dat de vrouw haar evenwicht verloor en op het bed viel. Ze was nu helemaal naakt. Ze moest van Roelof weer opstaan en verder gaan met dansen.

Nu konden ze haar kut en kont geweldig zien. Ze had volle blanke billen en haar kutje was bedekt met een prachtig tapijtje van zwart haar. Marc's hart bonsde in zijn keel bij de aanblik van dit wonderschone vrouwenlichaam en dacht aan de dingen die nog moesten gaan gebeuren.

Haar handen namen haar eigen tieten vast en begonnen ermee te spelen. Moniek begon met haar handen over haar borsten te wrijven, pakte haar borsten aan de onderkant vast en drukte ze omhoog.

Haar tieten leken zo nu nog groter. Ze klom van het bed af en ging vlak voor hen staan en boog zich voorover. Haar joekels hingen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Marc. Deze begon steeds harder aan zijn pik te rukken. Marc wilde de tieten van de vrouw vastpakken, maar Roelof verbood hem dat. Roelof wou dat zij eerst haar show zou afmaken. Moniek ging nu op de rand van het bed zitten en opende langzaam haar benen. De mannen hadden zo een vrij uitzicht op haar roze schaamlippen.

Ze ging achterover liggen, nog steeds met haar tieten spelend. Een hand ging toen richting haar poesje en begon door haar zwarte schaamhaar te draaien. Haar wijsvinger dook nu tussen haar benen in en opende haar schaamlippen. Dit werd Marc teveel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij bleef aan zijn leuter trekken en spoot toen met volle kracht zijn sperma op de grond.

Moniek zag dit en voelde nu zelf ook dat haar kutje nat begon te worden. Met haar wijsvinger begon ze haar klitje te masseren waardoor ze vanzelf wulpse bewegingen met haar kont begon te maken. Wie wil je hebben die je gaat beffen?

Moniek wist dat zoiets zou komen. Het maakte haar niets meer uit, ze wist toch dat ze verkracht zou worden, daarom antwoordde ze "Zoek dat zelf maar uit ". Maar wat Moniek niet verwachtte was dat Roelof nu naar haar dochter liep, haar de monddoek verwijderde en haar beval haar moeder te gaan beffen.

Marc liet haar het mes nog eens zien, waarop Roelof haar de handboeien los maakte. Nu duwde hij haar gezicht tussen de benen van haar moeder. Had ze maar voor een van de mannen gekozen, dan moest haar dochter dit niet overkomen. Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen.

Nadal opende haar mond en stak haar tong naar buiten. Ze tipte met haar tong tegen de schaamlippen van haar moeder. Niet bang zijn", riep Moniek. Nadal begon nu met haar tong het klitje van haar moeder te bewerken. Ze was bang, onwetend wat nog allemaal ging gebeuren. Moniek vond het best prettig dat ze gebeft werd, want haar kutje werd steeds natter. Ze voelde de tong van haar dochter verder haar spleet indringen wat haar een ongekend gevoel gaf.

Van de ene kant een geil gevoel en van de andere kant een gevoel van afschuw. Nadal proefde met haar tong het geil dat uit haar moeders kut stroomde, wat haar nog dieper probeerde in te dringen in haar vagina. Het was een geil gezicht wat er ontstaan was, dat halfbloedje likkend tussen de benen van die blanke teef. Moniek werd steeds heter en begon haar tieten weer te masseren. Ze was voor een moment vergeten dat die twee mannen stonden te kijken naar hun geile seksspel.

Marc's lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Hij trok nu zijn kleren uit en stond naakt in de slaapkamer met zijn pik in de aanslag, maar mocht zich van Roelof niet met het schouwspel bemoeien. Nadal voelde dat ook haar kutje nat was geworden. Plotseling voelde Nadal dat haar moeder klaar ging komen, haar hele kont rilde, en er kwam steeds meer geil uit haar kut.

Zuig aan mijn klitje, alsjeblieft, zuig stevig door, ik kom! Ze gilde van plezier toen Nadal haar klit tussen haar dikke zoenlippen nam en er als een waanzinnige aan begon te zuigen.

Voor het eerst werd ook Roelof opgewonden. Zijn paal in zijn broek begon ook te groeien. Nadal liet zich nu achterover op de grond vallen en bleef uitgeput liggen. De mannen keken recht in de openstaande kut van Moniek waar het geil uitstroomde. Roelof gaf Marc een tik op Marc's kont, wat voor Marc het teken was voor de aanval. Hij ging tussen de benen van Moniek staan, en stootte in een keer zijn 21 cm lange lul in haar roze genotspleet.

Moniek had niet gemerkt dat hij tussen haar benen was komen staan omdat ze bij aan het komen was van haar zojuist gekregen orgasme. Toen ze die paal in haar kut voelde indringen sprong ze opeens recht en keek naar de 21 cm lange staaf die in en uit haar spleet stootte.

Dit was de eerste keer dat ze door een andere pik dan haar man's pik geneukt werd. Ze probeerde hem weg te duwen, maar Marc had zich stevig rond haar billen vastgepakt, trok de vrouw nog een beetje met haar kont omhoog zodat ze vanzelf weer achterover viel, en ramde zijn lul in en uit haar kut.

De vrouw begon nu wild te schreeuwen zodat Roelof met een hand haar de mond moest dichthouden. Hier zal je spijt van krijgen. Ondertussen stootte Marc zijn lul steeds dieper in haar spleet.

Moniek wist dat dit zou komen, maar dacht niet dat ze zo onverwacht verkracht zou worden. Roelof had inmiddels haar mond weer vrijgelaten. Moniek kreunde toen Marc's lul geheel in haar was binnengedrongen. Haar kut stond in vuur en vlam en voelde hoe Marc zijn pik diep in haar genotspleet leeg spoot.

Moniek wilde het niet, maar kon niet voorkomen dat ze voor de tweede keer klaarkwam. Marc trok zijn lul uit haar kut en trok Moniek recht op zodat ze met haar mond vlak voor zijn nog half stijve lul zat. Moniek dacht dat dit de straf was die Roelof bedoelde en bedacht dat ze dit maar beter kon doen voordat ze haar dochter iets zouden doen.

Ze nam zijn met sperma en geil bedekte lul in haar mond en likte hem helemaal schoon. Moniek merkte dat zijn lul weer stijver werd en probeerde op te houden. Hoho, zei Marc, je wilt me zo toch niet laten staan?

Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaar pijpen". Moniek wist niet waar die Marc de energie vandaan haalde om voor de derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar dochter en begon hem te pijpen. Ze opende haar mond en nam Marc's eikel tussen haar lippen. Met haar tong streelde ze over het topje van zijn penis. Marc's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Moniek voelde dat Marc neukbewegingen in haar mond begon te maken.

Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper haar mond binnen. Hij zat nu al minstens 10 cm in haar mond en voelde dat de vrouw hem probeerde tegen te houden. Dit zinde Marc niet en probeerde steeds dieper in haar mond binnen te dringen. Het maakte hem steeds geiler dat Moniek hem probeerde te weren.

Hij pakte Moniek's hoofd vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte. Zijn lul schoot nog eens 7 cm door tot vlak voor haar keel. Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden.

Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, "kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt ".

Ze verhief haar hoofd een beetje en keek hem met bange ogen recht in zijn ogen. Dit was het teken voor Marc om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen.

Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar keel te persen waarop Moniek haar ogen sloot. Marc sloeg haar recht in haar gezicht en snauwde haar toe " Blijf in mijn ogen kijken geile teef, denk aan je dochter!

Ze zag dat Marc er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Marc begon weer te stoten. Slikken, riep hij, "Slik hem door in je keel! Nu begon Marc pas echt bezeten te worden. Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond gestopt. Hij keek haar recht in haar ogen en zag dat ze bijna geen lucht meer kreeg.

Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer lucht kreeg en vervolgens ramde hij zijn lul weer geheel in haar keel. Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken. De volle 18 cm gingen in en uit haar keel. In en uit, in en uit. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar ogen aankijkende. Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onvoorstelbare kracht spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Moniek moest bij dit gevoel bijna kokhalzen. Haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had doorgeslikt.

Moniek viel weer achterover op het bed, waar ook Marc zich uitgeteld liet neervallen. Roelof kwam nu op Moniek af en maakte haar weer met de hand boeien aan het bed vast. Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen", zei Roelof. Moniek protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten. Roelof pakte Moniek vast en zette haar rechtop op bed.

Ze zag Nadal nu rechtop staan met haar handen omhoog. Deze waren met behulp van een stel handboeien en een touw vastgemaakt aan het plafond. Dit moest Roelof hebben gedaan toen zij Marc had zitten pijpen. Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Moniek. Roelof liep naar het meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar donkere tieten met beide handen vast. Het meisje protesteerde even, maar Roelof ging gewoon door met haar bollen te masseren.

Het meisje begon zachtjes te kreunen, waarop Roelof haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar moeder konden gebeuren. Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels. Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de kont van Nadal te maken. Plotseling stopte hij met kneden in haar tieten, zijn handen gingen omlaag en vonden de rits van haar spijkerbroek.

Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging. Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. Je mag mij neuken, ik zal je pijpen, ik doe alles wat je wilt, maar laat haar met rust ". Als je het niet doet, dan ga ik mijn eigen gang en daar zul je spijt van krijgen ".

Moniek had geen enkele keuze mogelijkheid en bedacht dat ze beter het spelletje kon meespelen dan dat hij zijn eigen gang ging. Dit vond Roelof een goed idee en gehoorzaamde meteen. Hij deed de knoop van haar broek los en trok haar broek naar beneden. En gebruik schunnigere taal, des te eerder kom ik klaar en ben je van je straf af ".

Vlug bedacht ze wat anders, " Pak een van haar mollige tieten en zuig op haar tepelhof ". Roelof deed wat gezegd werd en begon haar tepels af te zuigen, met zijn tanden beet hij zachtjes op de nippels die keihard waren geworden. Hij voelde het bange meisjeshart in haar borst kloppen. Moniek's kutje begon plotseling ook weer nat te worden bij het zien wat er voor haar ogen afspeelde.

Roelof daalde af naar haar slipje, deed het omlaag en spreidde haar benen. Zijn hand dwaalde tussen haar benen in en begon haar klitje te bewerken. Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in. Ze kon niet geloven dat ze dat zelf gezegd had, maar het scheen Roelof te bevallen, want hij vingerde Nadal eerst met een, toen met twee en daarna met drie vingers tegelijk. Het geil begon uit haar kutje te stromen waarop Moniek zei "Lik haar geile kut, en maak haar met je tong klaar ".

Roelof ging gehurkt voor haar zitten en keek nu recht in haar openstaande kut. Met zijn tong begon hij haar clitoris te bewerken terwijl hij met drie vingers tegelijk haar spleet vingerde. Met schokkende bewegingen kwam het meisje aan haar eerste orgasme toe. Moniek had gehoopt dat Roelof nu ook klaargekomen zou zijn, maar zijn pik stond nog steeds rechtop in zijn broek, dus moest ze wel doorgaan met bevelen geven. Nu zagen de dames de enorme lul van hem voor het eerst, hij was minstens 23 cm lang en zo dik als een komkommer.

Moniek wist niet wat ze moest doen, of haar dochter laten neuken, of dat ze zijn lul liet afzuigen. Ze besloot voor het laatste. Nadal gehoorzaamde, ging vlak voor hem zitten en keek nu recht op zijn enorme lul uit. Voorzichtig opende ze haar mond. Roelof kon echter niet langer meer wachten, pakte haar hoofd vast en duwde zijn lul in de zachte meisjesmond. Haar dochter gehoorzaamde, als een volleerd pijpslet begon ze zijn lul in te slikken, steeds sneller gingen haar pijplippen op en neer.

Dat jonge knappe ding pijpte alsof haar leven er vanaf hing. Roelof voelde dat hij klaar ging komen, haalde zijn lul uit haar mond, trok haar een beetje omhoog totdat haar tieten op dezelfde hoogte stonden als zijn penis. Hij duwde zijn pik tussen haar tieten in, waarna hij haar tieten met beide handen tegen elkaar drukte. Hij begon nu haar tieten te neuken. Het meisje keek ongelovig omlaag naar de lul die haar bollen aan het neuken was. Haar hele gezicht, neus, mond en tieten hingen onder het sperma dat langzaam omlaag drupte.

Het was een geil gezicht dat witte sperma op dat donkere lichaam. Mijn kutje is klaar voor jouw dikke lul. Zo wil ik het horen, reageerde Roelof. Hij maakte haar armen en benen weer los en vroeg hoe ze het graag gehad had willen hebben. Aangekomen bij de kamer stappen de meester en Annelies binnen, Anke stelt zich onderdanig voor en op.

Nu staan de meester en Annelies samen in de kamer en wordt Annelies meteen in haar kruis gegrepen en gevingerd. Nog na slikkend van de sperma gebied Annelies Anke naar M4 te gaan, een luguber tonende kamer met alle voorzieningen om van slet tot slavin te worden opgevoed.

Anke moet plaatnemen op een schuin staand bed, wordt vastgebonden met leren riemen aan enkels en polsen. Om haar middel net boven de heupen wordt haar lichaam vastgezet met een leren broekstuk waarvan het kruis geheel ontbreekt.

Haar anale en vaginale zone zijn open. De meester loopt naar Anke toe en scheurt ruw de jurk open en van haar lijf, de lappen stof vallen op de grond en blijven als vodden hangen op de plaatsen waar ze is vastgezet.

De tafel gaat nu kantelen en blijkt in een rail te hangen zodat Anke met tafel en al hangt als een gordijn. Annelies komt aan met een rubberen dildo van klein formaat en schuift die ongevraagd meteen de anus van Anke in. Dan een grotere vibrator die de kut van Anke wordt ingedreven zonder dat deze wordt aangezet, op haar hoofd een mondknevel met open ring zodat ook hier nog penetratie mogelijk is.

Als laatste een blinddoek, Anke ziet niets meer en merkt dat ze over de rails wordt verplaatst. De verplaatsing is slechts een rondje om de oriëntatie te verstoren. Plots houd het stil, vrieslucht wordt kort ingeblazen die de temperatuur laat dalen naar ca 10 graden, het gevoel zegt je dan dat het koud is.

Annelies zet de vibrator in de kut van Anke aan, als Anke kreunt van genot wordt in de mondknevel een dildo ingeschoven waarvan de eikel tussen Ankes lippen zit. Deze dildo kan langzaam dieper haar mond in gedraaid worden tot ver in haar keel en smaakt naar sperma. Vanaf nu staat Anke onder permanent toezicht van Annelies. Annelies houd alles veilig en oplettend in de gaten, bij een dreigend orgasme word de vibrator stil gezet, de anus vibrator aangezet en de dildo in de mond 5 mm naar binnen gedraaid.

Een half uur later staan beide vibrators aan, kutsappen stomen langs Anke haar dijen en de keel dildo is zo diep dat de eikel tegen de huig van Anke komt, die af en toe kokhalst. Een slaaf is binnen gehaald en in een ruk wordt de trillende anus vibrator verwijderd, Anke slaakt een zucht voor zover ze dat kan maar meteen schuift de slaaf zijn stijve lul haar anus in en neukt Anke tot hij zijn zaad in haar darmen heeft geloosd. De slaaf trekt zijn lul uit haar darmopening en verdwijnt weer, dit herhaald zich enkele malen door ander slaven en na de laatste hangt Anke uitgeput zaad druppelend uit haar opgerekte anus.

Vibrator staat nu stil en in haar mond is de dildo weer met de eikel tussen de lippen.

..

Naakte meisjes in het bos seks in gelderland

  • Nu kun je niet alleen al onze sexfilms gratis bekijken op je pc, laptop, tablet én mobiel, maar kun je ook nog eens zelf kiezen welke scene je als eerste wilt kijken! Marc's lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Lilly zuigt je lul zowat van je Deze meiden kunnen geen genoeg krijgen van sperma.
  • LEKKERE WIJFEN NEUKEN NEGERIN VAGINA
  • Een vrouwenstem gaf meldde zich met "Moniek". Ondertussen genoot Moniek al aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf.
  • 857
  • Slavin zoekt sperma in je anus

Body to body massage zuid holland meesteres gratis


Zijn paal in zijn broek begon ook te groeien. Nadal liet zich nu achterover op de grond vallen en bleef uitgeput liggen. De mannen keken recht in de openstaande kut van Moniek waar het geil uitstroomde. Roelof gaf Marc een tik op Marc's kont, wat voor Marc het teken was voor de aanval. Hij ging tussen de benen van Moniek staan, en stootte in een keer zijn 21 cm lange lul in haar roze genotspleet. Moniek had niet gemerkt dat hij tussen haar benen was komen staan omdat ze bij aan het komen was van haar zojuist gekregen orgasme.

Toen ze die paal in haar kut voelde indringen sprong ze opeens recht en keek naar de 21 cm lange staaf die in en uit haar spleet stootte. Dit was de eerste keer dat ze door een andere pik dan haar man's pik geneukt werd. Ze probeerde hem weg te duwen, maar Marc had zich stevig rond haar billen vastgepakt, trok de vrouw nog een beetje met haar kont omhoog zodat ze vanzelf weer achterover viel, en ramde zijn lul in en uit haar kut.

De vrouw begon nu wild te schreeuwen zodat Roelof met een hand haar de mond moest dichthouden. Hier zal je spijt van krijgen. Ondertussen stootte Marc zijn lul steeds dieper in haar spleet. Moniek wist dat dit zou komen, maar dacht niet dat ze zo onverwacht verkracht zou worden. Roelof had inmiddels haar mond weer vrijgelaten. Moniek kreunde toen Marc's lul geheel in haar was binnengedrongen.

Haar kut stond in vuur en vlam en voelde hoe Marc zijn pik diep in haar genotspleet leeg spoot. Moniek wilde het niet, maar kon niet voorkomen dat ze voor de tweede keer klaarkwam.

Marc trok zijn lul uit haar kut en trok Moniek recht op zodat ze met haar mond vlak voor zijn nog half stijve lul zat. Moniek dacht dat dit de straf was die Roelof bedoelde en bedacht dat ze dit maar beter kon doen voordat ze haar dochter iets zouden doen. Ze nam zijn met sperma en geil bedekte lul in haar mond en likte hem helemaal schoon. Moniek merkte dat zijn lul weer stijver werd en probeerde op te houden.

Hoho, zei Marc, je wilt me zo toch niet laten staan? Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaar pijpen". Moniek wist niet waar die Marc de energie vandaan haalde om voor de derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar dochter en begon hem te pijpen. Ze opende haar mond en nam Marc's eikel tussen haar lippen.

Met haar tong streelde ze over het topje van zijn penis. Marc's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Moniek voelde dat Marc neukbewegingen in haar mond begon te maken. Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper haar mond binnen.

Hij zat nu al minstens 10 cm in haar mond en voelde dat de vrouw hem probeerde tegen te houden. Dit zinde Marc niet en probeerde steeds dieper in haar mond binnen te dringen. Het maakte hem steeds geiler dat Moniek hem probeerde te weren. Hij pakte Moniek's hoofd vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte. Zijn lul schoot nog eens 7 cm door tot vlak voor haar keel. Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden.

Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, "kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt ". Ze verhief haar hoofd een beetje en keek hem met bange ogen recht in zijn ogen. Dit was het teken voor Marc om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen.

Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar keel te persen waarop Moniek haar ogen sloot. Marc sloeg haar recht in haar gezicht en snauwde haar toe " Blijf in mijn ogen kijken geile teef, denk aan je dochter!

Ze zag dat Marc er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Marc begon weer te stoten. Slikken, riep hij, "Slik hem door in je keel! Nu begon Marc pas echt bezeten te worden. Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond gestopt.

Hij keek haar recht in haar ogen en zag dat ze bijna geen lucht meer kreeg. Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer lucht kreeg en vervolgens ramde hij zijn lul weer geheel in haar keel.

Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken. De volle 18 cm gingen in en uit haar keel. In en uit, in en uit. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar ogen aankijkende. Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onvoorstelbare kracht spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Moniek moest bij dit gevoel bijna kokhalzen. Haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had doorgeslikt.

Moniek viel weer achterover op het bed, waar ook Marc zich uitgeteld liet neervallen. Roelof kwam nu op Moniek af en maakte haar weer met de hand boeien aan het bed vast. Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen", zei Roelof. Moniek protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten. Roelof pakte Moniek vast en zette haar rechtop op bed.

Ze zag Nadal nu rechtop staan met haar handen omhoog. Deze waren met behulp van een stel handboeien en een touw vastgemaakt aan het plafond. Dit moest Roelof hebben gedaan toen zij Marc had zitten pijpen. Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Moniek.

Roelof liep naar het meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar donkere tieten met beide handen vast. Het meisje protesteerde even, maar Roelof ging gewoon door met haar bollen te masseren. Het meisje begon zachtjes te kreunen, waarop Roelof haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar moeder konden gebeuren.

Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels. Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de kont van Nadal te maken. Plotseling stopte hij met kneden in haar tieten, zijn handen gingen omlaag en vonden de rits van haar spijkerbroek. Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging.

Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. Je mag mij neuken, ik zal je pijpen, ik doe alles wat je wilt, maar laat haar met rust ". Als je het niet doet, dan ga ik mijn eigen gang en daar zul je spijt van krijgen ". Moniek had geen enkele keuze mogelijkheid en bedacht dat ze beter het spelletje kon meespelen dan dat hij zijn eigen gang ging. Dit vond Roelof een goed idee en gehoorzaamde meteen. Hij deed de knoop van haar broek los en trok haar broek naar beneden.

En gebruik schunnigere taal, des te eerder kom ik klaar en ben je van je straf af ". Vlug bedacht ze wat anders, " Pak een van haar mollige tieten en zuig op haar tepelhof ". Roelof deed wat gezegd werd en begon haar tepels af te zuigen, met zijn tanden beet hij zachtjes op de nippels die keihard waren geworden. Hij voelde het bange meisjeshart in haar borst kloppen.

Moniek's kutje begon plotseling ook weer nat te worden bij het zien wat er voor haar ogen afspeelde. Roelof daalde af naar haar slipje, deed het omlaag en spreidde haar benen. Zijn hand dwaalde tussen haar benen in en begon haar klitje te bewerken.

Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in. Ze kon niet geloven dat ze dat zelf gezegd had, maar het scheen Roelof te bevallen, want hij vingerde Nadal eerst met een, toen met twee en daarna met drie vingers tegelijk.

Het geil begon uit haar kutje te stromen waarop Moniek zei "Lik haar geile kut, en maak haar met je tong klaar ". Roelof ging gehurkt voor haar zitten en keek nu recht in haar openstaande kut.

Met zijn tong begon hij haar clitoris te bewerken terwijl hij met drie vingers tegelijk haar spleet vingerde. Met schokkende bewegingen kwam het meisje aan haar eerste orgasme toe.

Moniek had gehoopt dat Roelof nu ook klaargekomen zou zijn, maar zijn pik stond nog steeds rechtop in zijn broek, dus moest ze wel doorgaan met bevelen geven.

Nu zagen de dames de enorme lul van hem voor het eerst, hij was minstens 23 cm lang en zo dik als een komkommer. Moniek wist niet wat ze moest doen, of haar dochter laten neuken, of dat ze zijn lul liet afzuigen.

Ze besloot voor het laatste. Nadal gehoorzaamde, ging vlak voor hem zitten en keek nu recht op zijn enorme lul uit.

Voorzichtig opende ze haar mond. Roelof kon echter niet langer meer wachten, pakte haar hoofd vast en duwde zijn lul in de zachte meisjesmond. Haar dochter gehoorzaamde, als een volleerd pijpslet begon ze zijn lul in te slikken, steeds sneller gingen haar pijplippen op en neer. Dat jonge knappe ding pijpte alsof haar leven er vanaf hing. Roelof voelde dat hij klaar ging komen, haalde zijn lul uit haar mond, trok haar een beetje omhoog totdat haar tieten op dezelfde hoogte stonden als zijn penis.

Hij duwde zijn pik tussen haar tieten in, waarna hij haar tieten met beide handen tegen elkaar drukte. Hij begon nu haar tieten te neuken. Het meisje keek ongelovig omlaag naar de lul die haar bollen aan het neuken was. Haar hele gezicht, neus, mond en tieten hingen onder het sperma dat langzaam omlaag drupte. Het was een geil gezicht dat witte sperma op dat donkere lichaam. Mijn kutje is klaar voor jouw dikke lul. Zo wil ik het horen, reageerde Roelof. Hij maakte haar armen en benen weer los en vroeg hoe ze het graag gehad had willen hebben.

Roelof ging op het verzoek in, hij ging languit op het bed liggen en zijn nog steeds stijve lul wees recht omhoog. Moniek kwam nu op hem gekropen en opende haar kutje. Ze liet zich nu langzaam met kleine neuk bewegingen op de lange lul neer zakken. Roelof kreunde van genoegen, en ook Moniek had best wel zin in zo'n lekkere lul. Langzaam maar zeker verdween zijn lul voor driekwart in haar spleet. Roelof moest haar nu gaan meehelpen om geheel in haar vagina in te dringen.

Hij rolde haar van zich af trok Moniek's benen omhoog en ging er tussen in liggen. Hij richtte zijn lul op haar flamoes en begon haar te neuken.

Langzaam maar zeker verdween zijn lul dieper in haar kut. Met enkele flinke stoten had hij zijn doel bereikt, zijn lul zat helemaal in haar genotspleet. Met lange diepe halen ging hij door met neuken. Harder, sneller, neuk me, oh lekker..! Roelof gaf gehoor aan haar oproep, en neukte haar voor wat hij waard was. Dit neukfestijn duurde minstens 10 minuten voordat Roelof voelde dat hij klaar ging komen. Ondertussen genoot Moniek al aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf.

Roelof voelde dat hij ging spuiten, trok zijn lul uit haar kut en nam hem zelf in zijn hand en begon eraan te rukken. Het sperma spoot over Moniek's hele buik en borsten. Moniek ging nu met haar handen naar haar buik en smeerde het sperma over haar hele buik en borsten uit, waarna ze haar tieten verder masseerde.

Roelof was heerlijk klaargekomen en liet zich naast Moniek neervallen op bed. Marc had inmiddels een fles baby olie gevonden en gaf deze aan Nadal. Haar bruine lichaam blonk nu van alle kanten en was hartstikke glad geworden.

Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in. Toen ze klaar was ging Marc achter haar staan, drukte zijn lichaam tegen haar rug en wreef met zijn handen over haar buik en borsten. Meesteres Annelies kon zeer hard zijn als de sletjes dwars waren maar wist ook dat de meester ook haar meerdere was.

Aangekomen bij de kamer stappen de meester en Annelies binnen, Anke stelt zich onderdanig voor en op. Nu staan de meester en Annelies samen in de kamer en wordt Annelies meteen in haar kruis gegrepen en gevingerd. Nog na slikkend van de sperma gebied Annelies Anke naar M4 te gaan, een luguber tonende kamer met alle voorzieningen om van slet tot slavin te worden opgevoed. Anke moet plaatnemen op een schuin staand bed, wordt vastgebonden met leren riemen aan enkels en polsen.

Om haar middel net boven de heupen wordt haar lichaam vastgezet met een leren broekstuk waarvan het kruis geheel ontbreekt. Haar anale en vaginale zone zijn open. De meester loopt naar Anke toe en scheurt ruw de jurk open en van haar lijf, de lappen stof vallen op de grond en blijven als vodden hangen op de plaatsen waar ze is vastgezet.

De tafel gaat nu kantelen en blijkt in een rail te hangen zodat Anke met tafel en al hangt als een gordijn. Annelies komt aan met een rubberen dildo van klein formaat en schuift die ongevraagd meteen de anus van Anke in.

Dan een grotere vibrator die de kut van Anke wordt ingedreven zonder dat deze wordt aangezet, op haar hoofd een mondknevel met open ring zodat ook hier nog penetratie mogelijk is. Als laatste een blinddoek, Anke ziet niets meer en merkt dat ze over de rails wordt verplaatst. De verplaatsing is slechts een rondje om de oriëntatie te verstoren. Plots houd het stil, vrieslucht wordt kort ingeblazen die de temperatuur laat dalen naar ca 10 graden, het gevoel zegt je dan dat het koud is.

SUcces en sexplezier toegewenst. Een vrouw zoeken en vinden voor gratis sex in jouw regio of bij jou in de buurt?

Meld je gratis aan, maak een profiel en kom direct in contact met vrouwen die op zoek zijn naar gratis sex. Zoek je een vrouw voor sex in je buurt of zoek je liever graag op provincie, uiterlijk, leeftijd, sexvoorkeuren enz.. Iedere man kan gemakkelijk gratis sex vinden met een vrouw die hem bevalt Meer dan Je aanmelding is geheel gratis zodat je gelijk kan beginnen met het zoeken naar een sexpartner. Al de vrouwen en of mannen zoeken dus effectief gratis sex.

Veel vrouwen zoeken in de buurt van hun woonplaats maar sommige dames zoeken het stiekem verder van huis omdat ze liever een discreet sexcontact verkiezen.

slavin zoekt sperma in je anus